Iako pišem anonimno, voljela bih da mi bebana lično odgovori na ovaj post ako nije problem.
Koliko se sjećam na početku je problem bio zato što ti ne poklanja dovoljno pažnje, ne šeta sa vama, dere se i grub je prema tebi, a sad se to odjednom pretvorilo u problem sa finansijama?
Ovdje su žene oduvijek bile spremne da pomognu, i finansijski i na svaki dr. način, ali da li je to riješenje problema u tvom braku?! Neće one uvijek biti tu da vama obezbjede ono što vam treba u životu, već ako ste prijatelji, partneri, roditelji i ljubavnici, potegnite i rješavajte to sami!
Niste vi ni prvi ni zadnji koji nemaju dovoljno para za neke stvari, ali to ne bi trebalo da promijeni vaš brak, pa tu ste zajedno i u dobru i zlu, ima da se borite!!!
Ne do Bog gorih stvari, bolesti itd., gdje bi onda bili, šta bi onda radili... Umjesto da se sjedne i priča kako da se nabave pelene, kako da danas skupimo za ručak, vi se svađate.
Na kraju krajeva šta ćeš ti njemu reći odakle tebi pare za pelene?
Onda na početku kažeš on je bio super prema meni, divan, krasan, a nakraju kažeš on je teška osoba- što znači da je crta njegovog karaktera.
I još nešto, forum i jeste tu da pročitamo kako bi osobe sa strane reagovale u situaciji koja se nama čini bezizlazna, pa je bebana lijepo postupila što je tražila savjet, iako mi možemo znati samo jednu stranu priče, a da je njen muž priča to bi vjerovatno bilo deseta stvar.
A zadnja stvar, Amela RR ako je neko dovoljno hrabar da priča svoje najintimnije stvari, pa još i ime i sliku okači, zašto bi se mi trebale sekirati oko toga hoće li neko upratiti njene podatke?!
Stvarno bih voljela da sve povežem što si rekla, pa te molim da pročitaš moj post i odgovoriš na svaki pasus pojedinačno. Hvala i sretno!