IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa to je to, lagan odnos, to je uvjet zar ne?
a mamu volimo i kad je "teška" i kad je "lagana" i kad nas povrijedi (nehotično) i kad se ne javi, i kad se javi itd Mislim da znaš na šta mislim
Zar i vjernost nije uvjet?
ne...
odnos u kome postavljam bilo kakve uvejete da bi dobili moju ljubav nije lagan odnos...uvijet zahtjeva isounjenje i moju pratnju jel to tako...
ne...nemam uvjete...
volim...
a isto tako volim i majku...
nikada nisam postavila uvjet prema njoj da joj prižim ljubav ogromnu...
i moja jjak da je ikada u životu izgubila moje povrenje, prevaila me u nečemu, zakomlicirala moj život...nebi imala poziciju koju sada ima...
za sve ljude ovoga svijeta kod mene postoji sve do jednom...
s tim što kod majke parafraziram da znam da je išla vani sa prijateljicama a mene zaključala u sobi da dobijem bruh jer plačem i nema nikoga...to bih osudila i naš odnos promjenila...ona mene jeste rodila al kako se ljudi prema meni odnose i koliko im je bitno moje povjernje u njih je ono što moj živio i odnose sa njima i ljubav osnažava...ja ne volikm komlikovane odnose ni sa familijom, ni prijateljima ni pozanicima
a vjernost...
ja ni nju ne uvjetujem za ljubav koju pružam...
ako milsli da ima bolje...neka ide...
ja nikada i ne mislim o nevjeri ...i šta bih ja onda i kako...
ja kada bi sebe zatekla u mislila kao naša anonimna...
ja bih se odmah razvela...
nije sad da ja njoj to predlažem pod eksplicitno...al ja znam kako ja živim i volim...i šta bih ja
u mom životu postoj stavri koje su normalne i deševaju se jer je to tako...
vjernost je jedna do njih, povjernje itd...
tako smo se našli...
kao takvu on mene poznaje i ja njega...
sve mimo toga što bi komliciralo naš donos i stavrlo misli i primisli koje bi mene opterećživale ili njega...meni niti treba niti hoću...ni sekunde u svom životu.