IZVORNA PORUKA: Anoniman
Da li se svi brakovi " gase"? Imam osjećaj da se to dešava sa mojim brakom, tužna sam i ljuta i stjerana u ćorsokak.Osjećam se lošijim insanom, kao da sam ja kriva, kao da ja uvijek nešto rondam....a njemu je sve potaman...pa zar to nije gore...zadovoljan...a meni dođe da odem, pa onda sama sebi kažem , ne budali, sve je to faza, i u dobru i u zlu....pa onda kažem ,možda je do mene....pa mi bude još krivlje...ne volim kad se u ženi uvijek vidi krivac. A možda je i do PMS-a, haj znaj. Uglavnom sam tužna.
do tebe je u smislu da je to samo u tvojoj glavi, uhvatio te mozda i PMS, ali ne daj se, gledaj s vedrije strane pa tm je zadovoljan , budi i ti, ne trazi dlaku u jajetu

vjeruj da ce proci, da ces se smiriti
meni se slicno desilo mjesec dana prije vjencanja, ne da sam rondala, nego sam bila samoj sebi fuj, grozna, stalno nesto zvocala,samo bi se svadjala, bukvalno sam mm tjerala od sebe, sve je to faza, on je ustrajao, vidio da me drma nervoza i zato je je jos uvijek kraj mene