Lilly draga sada si me totalno preplasila sa tvojim komentarom oko Rade i da je tu uvijek jos bar jedna zena na istom postupku, itd. Svasta se u svijetu dogadja, ne mora doci do svjesne greske... Strasno... Bebu da, ali ne po svaku cijenu. Pa smije li tu muz biti prisutan, tako da on to malo uprati?
Draga moja,
ne moze se upratiti

. Uzorak se stavi u drugu sobicu pored jos jednog uzorka, u slucaju kad su dvije insem. isti dan. Ispod su papirici s prezimenom, valjda. O tome se pobrinu sestre. Dr. Rada dode po taj uzorak i obradi ga sa tecnoscu(spermvos) koja se prije plati ili neko sam donese iz apoteke. Bas sam se pitala da li ona tu tecnost stvarno upotrijebi

.Obrada traje 1,5, nekad vise. Poslije obrade ona pokaze bocicu spermvosa koju je upotrijebila ali da li je to jedna te ista koju svima pokazuje

...Tek pred insem. ponovo dode Rada i donese te bocice pa onda bude jedno ubrizgavanje, insem., zatim drugo. Odprilike to bude u isto vrijeme jer su u ambul. dva kreveta.
I ja vjerujem dr. God. ali kao sto sam napisala, oni rade u timu i veliki dio posla odradi Rada. Ja sam imala peh da mi je obje insem radio drugi dr. a ne Godinjak. Prvi put sam se sokirala kada sam onako lezeci na gin. stolu vidjela drugog dr. a ne God. Nije bilo vremena da reagujem u tom momentu pa sam se samo prepustila kao i zena koja je sa mnom lezala. Odradio je svoj posao, meni prvu insem. pa sam u tom šoku pitala sestre ko je taj, kazu" dr. nije mogao naci bolje zamjene

... Kod druge insem. na 10dc(folikumetrija) dr. mi je saopstio da ide na put i pitao da li zelim ciljane ili insem. Posto imam dovoljno ciljanih iza sebe a taj mjesec sam imala stimulaciju, nisam htjela da mj. prode tek tako. Nisam imala druge nego da pristanem na zamjenu. Ali eto, bar sam znala da ce biti zamjena ali na prvoj insem. nisam imala pojma i prestravila sam se

... Ma i ne cudi me sto nije uspjelo

...Na trecem pokusaju, nadam se da ce biti dr. Godinjak jer na njega sam vec navikla, pravo mi je drag i vjerujem mu. Mislim da nece biti šokova pa cu se moci u potpunosti opustiti... To je bilo moje iskustvo
........\_)....)../.......
...............(_/....