writing-img

RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici Sarajevo

clock-img

23.05.2011, 11:25

clock-img

myself

pencil-img

65

vjestice hvala ti puno na brzom odgovoru. hehe pise i jedno i drugo user posted image . ja sam ranije reagovala na klomifen super, al sad nisam pa mi je dao ove ceitri ampule za dva dana. da li mogu da ocekujem nakon kontrole jos injekcija user posted image

< Poruku je uredio myself -- 23.5.2011 11:38:39 >

clock-img

23.05.2011, 11:30

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

myself ne vjerujem da ći ti trebati još injekcija, nakon klomifena i dodatne stimulacije sasvim bude dovoljno
btw i meni je upravo dobitni ciklus bio kad nisam reagovala na klomifen (a sbvaki put sam fino reagovala) i kad sam dobila dodatnu stimulaciju (gonal f) jer mi je dodatna stimulacija fino podebljala endometrij, koji je klomifen stanjio
sretno user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

24.05.2011, 12:17

clock-img

myself

pencil-img

65

hvala draga vjestice 

clock-img

08.06.2011, 23:32

clock-img

hmela

pencil-img

272

E drage moje,sam da vam se javnem iz suncane i prelijepe Turske i da vam kazem da uzivamo u svemu i da se max.odmaram.Jeste da mi je na pocetku crveno poremetilo koncepciju,al vec sada je sve ok.Ljubim vas i do skorog pisanja na ovim nasim zidovima,pusa

Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu -
naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.

clock-img

09.06.2011, 10:03

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

hmela uživaj draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

13.06.2011, 15:25

clock-img

ivannna

pencil-img

349

nisam znala u koju temu ovo da napišem, al obzirom da sam pacijent dr. Godinjaka, odabrala sam ovu.
MISLIM DA SAM TRUDNA user posted image user posted image
ovaj ciklus sam bila na klomifenu, i već s doktorom dogovorila inseminaciju za slijedeći put kad dođe s odmora, međutim u petak sam trebala dobiti, stomak me bolio već danima, grudi bolne i veće, al sam sve pripisivala pregnylu, u petak navečer par kapi krvi, eto ga mislim se nista ni ovaj put, međutim tu noć ništa, ujutro samo svijetlo roza nešto slabo, i tako cijeli dan, uglavnom samo na papiru vidim, i u nedjelju ujutro isto pomalo i od tada nista vise. Kupim test u nedjelju navečer, tj. jučer, uradim kad on ODMAH user posted image .
Prevelika sreća ali i strah iza mene missed abortion i biohemijska, operacija.... kako će biti ovaj put
Dr. Godinjak je na odmoru, čekam da se vrati, a do tada mirujem pa šta bude...
Držite fige da ovaj put uspije...
Puse svima

clock-img

13.06.2011, 15:32

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ivannna čestitam i vibram da ovaj put uspije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
s obzirom da si pacijentica dr Godinjaka, možeš uraditi gore betu i provjeriti da se pravilno dupla, čisto da budeš mirnija dok se ne vrati sa godišnjeg

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

13.06.2011, 15:36

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

ivanna cestitam user posted image user posted image user posted image ....ja cu ovaj tvoj post prebaciti na temu Klomifen da se i ostale klomifenke obraduju!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

13.06.2011, 15:59

clock-img

ivannna

pencil-img

349

Hvala vam vještirce...i malena
doktoru sam uglavnom isla privatno tako da gore ni nemam karton, samo sam operisana gore, tako da....

< Poruku je uredio ivannna -- 13.6.2011 16:00:48 >

clock-img

13.06.2011, 17:50

clock-img

CICIKA MICIKA 74

pencil-img

200

Ivannna samo ti odi gore nema veze sto je dr.na godisnjem ,cestitam ti jos jednom.Ja nisam imala srece ,opet .Dobila sam ranije uz sve pozitivne testove ,jbg

clock-img

13.06.2011, 18:28

clock-img

san4

pencil-img

197

Ivannna,user posted image zelim ti sve najbolje...

clock-img

16.06.2011, 10:26

clock-img

beautiful

pencil-img

12

sretno ivana

clock-img

17.06.2011, 21:58

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Ivana iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

18.06.2011, 16:27

clock-img

ivannna

pencil-img

349

hvala vam cure od sveg srca, nadam se da će biti sve ok, 23-eg idem kod dr. pa javim sta je bilo user posted image

clock-img

19.06.2011, 21:56

clock-img

hmela

pencil-img

272

Ivanna sve čestite i želim ti sve najbolje baš sam se obradovala al istinski.Molim vas recite mi znate li kada dr.dolazi s godišnjeg???Unaprijed hvala

clock-img

21.06.2011, 08:27

clock-img

hmela

pencil-img

272

Ivana molim te ako znaš da mi kažeš kada se dr.vraća s godišnjeg

clock-img

21.06.2011, 10:44

clock-img

sarisari

pencil-img

610

ivana od srca ti čestitam i zelim svu srecu tebi i bebi i još puno punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2011, 17:21

clock-img

CICIKA MICIKA 74

pencil-img

200

hmela dr se vraca 1.jula s godisnjeg,tako mi je prije par dana rekla sestra Izetauser posted image

clock-img

21.06.2011, 23:12

clock-img

hmela

pencil-img

272

hvala ti od srca punooooooooooooo

clock-img

30.06.2011, 09:31

clock-img

hmela

pencil-img

272

Zdravo drage moje evo prođe i taj dr.godišnji odmor ja se bar radujem da nastavimo tamo gdje smo stali.čPrvo da vam kazem da ovaj mjesec nisam ni očemu mislila.Dr.mi je rekao da pauziram a kad se on vrati da mu se javim pa da ću onda raditi sad ga baš nisam razumjela,tu sam kiks napravila,dal mi je rekao hsg ili laparoskopiju,pa ne znam kako da mu kažem jer mi nije ništa napisao.
Ja sam mislila odmah da nazovem da vidim kada je na Termama ili klinici,šta vi mislite ????
Isto tako imam pitanje kada se bilo koje od ova dva procesa radi da li se predhodno trebaju izvaditi nalazi i koji dan  ciklusa se to radi.Unaprijed vam velika hvala,pusa

clock-img

30.06.2011, 09:57

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

dr Godinjak radi laparoskopiju
prije nje (pošto je to lakši operativni zahvat) treba uraditi ks, urin, vrijeme krvarenja, vrijeme koagulacije, rtg pluća i pregled interniste)
imaš temu o laparoskopiji, inače se radi odmah iza menstruacije, mada dr Godinjak te ubaci kad ima slobodan termin (meni je adio 21 dc, ja sma ga pitala ima li veze što je poslije ovulacije i trebam li se čuvati, rekao mi je ako dotad nisam zatrudnila, neću ni tad user posted image )
sretno user posted image

clock-img

01.07.2011, 09:06

clock-img

hmela

pencil-img

272

i jel kod tebe urodilo plodom :)ako se naravno smije znat

clock-img

01.07.2011, 09:09

clock-img

ivannna

pencil-img

349

Evo cure kako sam obećala, javljam se da prijavim da sam jucer bila na kontroli kod dr.Godinjaka i da smo vidjeli mali embrio od 8.4 mm i malo srce kako treperi - predivan osjecaj. Do jucer sam umirala od straha kako ce sve biti zbog prethodnih iskustava, al kad sam vidjela srce malo sad sam puno mirnija.
Eto vidite da samo treba bitti ustrajan, meni se ovo dogodilo na klomifenu zadnji ciklus pred dogovorenu inseminaciju, znaci nikad se ne zna.
Saljem vam puno pusa i želim da i vi sto prije ugledate svoje user posted image user posted image
Pratim vas redovnouser posted image

clock-img

01.07.2011, 11:09

clock-img

hmela

pencil-img

272

Čestitam draga moja čestitam da znaš da si me rasplakala,pusa i uživaj

clock-img

01.07.2011, 11:42

clock-img

CICIKA MICIKA 74

pencil-img

200

Cestim ti od srca user posted image i znaci dr se vratio ,fino ,ja sam u iscekivanju i ovaj put pa cemo vidjeti

Zadnji članci

article-img