Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Čestitke i od nas _____________________________24.12.2007. 24.o9.2013.
cestitamo
Cestitam i ja na prekrasnom poklonu,da vam Uzviseni Bog podari svaki bereket u vasoj curici. _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
samedi sreco cestitke od srca i puno srece i jos brzi oporavak _____________________________Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
samedi cestitam, da vam bude ziva i zdrava dugo godina _____________________________Ima nade za bolje sutra... 04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.
Od srca cestitam roditeljima, puno zdravlja i srece maloj princezi.. _____________________________Melina 30.04.2006. Elma 25.07.2007.
samedi draga sve najbolje tebi i tvojoj princezi
čestitamo _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Cestitam, sve najbolje tebi,TM i i maloj lutkici _____________________________Imran stigao u moj zgarljaj 09.Aprila........... Voli ga mama najvise na cijelom svijetu....
i ja se pridruzujem cestitkama sretno maloj princezi pocetak njenog zivota
[Sadržaj poruke je obrisan]
Ovo je divno! Hvala puno svima,zaista je divno biti mama,konacno sam i ja osjetila tu ljubav! Hvala svima na lijepim zeljama! :-) _____________________________Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Iskrene cestitke samedi!
Cestitam i zelim ti puuuuuno zdravlja,srece i ljubavi tebi i sada prosirenoj porodici ,ako Bog da se jos prosiri sad uzivaj trudila si se
U jednom dijelu dvorišta može da se napravi plaža, plastični bazen ili kadicu napunite vodom. Jed...
Odgoj, razvoj i njega
Mnogi roditelji vjeruju da ljeti, kada smo izloženi suncu, bebama i djeci nije potrebno davati su...
Zdravlje i bezbjednost
Bliskost među njima doseže posebne visine u kasnijem dobu, kada roditelja više nema, pa se još vi...
Odnosi u porodici
Da li znate da lubenica i dinja mogu da kriju ozbiljne zdravstvene rizike?
Zdravlje