pazi nešto...i mis mo to doživjeli...   
 došla je H plačući kući jer joj je rekla curica iz razreda da njena jakna ne kopšta 600 KM...   
 moja H plakala...   
 prvo moja H nije imala pojma koliko košta ta jakna na njoj... 
 znala je da je nova i da je mama kupila za zimu... 
 to da je OKAIDI na sniženju plaćena nekih 130 KM ona nije imala pojma...niti iko sem mene...i onoga kome sam rekla za to sniženje da ode i namiri s ei on...   
 i sad plače ona... 
 ja joj kažem nije bitno, kaže znam mama da nije bitno al ona je htjela da mi dira jaknu... 
 tu puknem... 
 molim...   
 na informacije...ustanem pred svima i kaže '' ako mi H dođe kući uplakana jer joj je neko dirao marku odjeće doći ću na vrata roditelju tog djeteta da joj suze obriše, jasno...jer njena suza boli a vaša gluspost osta nebolna i postat će normalna...a reko etikete ću da režem od danas,...   
 međutim šta je pozadina te ''uvrede'' ... 
 moja H je napisla sastav o drugu iz razreda koji je rasplakao učiteljici, direktoricu i nastavnicu bosanskoga... 
 pohvalila je javno učiteljica na prethodnim informacijama... 
 ja svojoj h nisma tako dramatično hvalu prenijela... 
 ali jeste neka majka svojoj djevojčici i to na način '' kako je H pohvalila a tebe nije'' 
 i mala da hanadi kazni nađe način da je rasplače jer njena mama '' njoj sve kupuje u H&M u njemačkoj'' 
 možete li vi misčlitit koliko je to smješno...meni...evo koje me znate i znate koliko i kako vodim računa o toj njihovoj odjeći...moja H pojma nema o tome...i počela da plače

al iza tog smješnoga zaista je jedna duboka povreda djeteta koje to nije zaslužilo.. 
 i u pravu si tako to počinje iz dječijih gluposti