...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
10.06.2010, 00:48
acudesa
7725
To reče i uze cigaretu i pripali je
10.06.2010, 00:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
To reče i uze cigaretu i pripali je
kako znas
10.06.2010, 00:51
acudesa
7725
osjetim bona, evo ja ću još ovu..neće li malo bodovi sletiti
10.06.2010, 01:01
nikita
1945
16 spasiše me pitanja o cigarama i poslu
10.06.2010, 01:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nikita
1' spasiše me pitanja o cigarama i poslu
ooooooo dje si seljanko iz Rodoca
10.06.2010, 01:07
nikita
1945
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: nikita
1' spasiše me pitanja o cigarama i poslu
ooooooo dje si seljanko iz Rodoca
o seljanko iz Stoca Evo igrala neku igricu na fb , vrijeme za spavanje al sve kontam nesto cu propustiti ne daj Boze, stizem krajem 6.mj u selo na par dana pa cemo se vidjet nadam se...Ljubi mi nevistu a da vidis kako ti je zet narastao , pravi frajer postao
10.06.2010, 01:38
veeseelaa
20552
ja sam inače uvijek vesela i nasmijana i vrlo optimistična al imam kratak fitilj
Jel to ima veze sa stresom? u smislu da će me ne rijetki izlivi bijesa dovesti do stresa
10.06.2010, 06:59
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja sam inače uvijek vesela i nasmijana i vrlo optimistična al imam kratak fitilj
Jel to ima veze sa stresom? u smislu da će me ne rijetki izlivi bijesa dovesti do stresa
to sto covjek izabci iz sebe to je jako dobro za ljudsko zdravlje to sam bas neki dan citala , tako da slobodno ti sa svojim fitiljom hahahahha ja akda osutim nekome hocu crci pojede me nestzo a kada kazem bas me briga odma rahat . Nego stres je stavrno zeznuta stvar znam imala sam ga jedno vrijeme konstantno uffff sad sam rahat nedam sebe ni za sto.
10.06.2010, 07:01
Mirkica
6978
joj acudesa procitah ko je su podledice stresa pa pise sexualni poremecaj hahahah sad mi ej jasno sto smo se ja i mm najvise u periodu stresa sexali ama non stop hahahahah vidis da smo imali poremecaj hvala ti sto mi razjasni nesto o cemu dugo razmisljam
< Poruku je uredio Mirkica -- 10.6.2010 7:02:26 >
10.06.2010, 07:17
Mirkica
6978
ti si dobra..meni je skoro sve-DA
meni skoro sve Ne i 12 bodova :) dobra sam iskreno tako se i osjecam :)))))
10.06.2010, 07:17
Mirkica
6978
nisu fer..3 pitanja za cigare
a meni dobro doslo jer sam trudna hahhahahahhaa
10.06.2010, 07:48
rose 87
1427
31 i vise -tjesim se bice bolje kad beba bude malo veca
Ja imam 43 a nepusim, pa sad viditi pod kojim sam stersom!!!! Jadna moja beba
10.06.2010, 13:08
dinaa
2141
Ja 31 jos sam dobro prosla,ima nade za mene
10.06.2010, 13:10
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: SailorMoon
Ja imam 43 a nepusim, pa sad viditi pod kojim sam stersom!!!! Jadna moja beba
hajd zeno ne zezaj opusti se malko odbaci sbve od sebe sta ce ti tolikis stres ja majke mi mislila ko ce reko imati sve ovo sa da kad iam vas
10.06.2010, 13:13
SailorMoon
1300
Joj Mirkice sta da ti kazem. Pokusavam, ali nekad neide. Ali polahko, cim dodjem s odmora gledacu da mi Dr. da zabranu za poso (Beschäftigungsverbot) i onda ja ljep na kauc ili u park i bice 0 bodova.
10.06.2010, 13:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aida.
31 bod i više Treba svakako mijenjati stil života. Uputne su redovite liječničke kontrole.
31 bod i više Treba svakako mijenjati stil života. Uputne su redovite liječničke kontrole.
nisam znala da je dotle doslo... mislim da smo mi svi zbog nacina zivota pod stresom, nekad vise, nekad manje... ja jesam, nema sta, nadjoh se u dosta pitanja, al praaavo
isto 31 bod i vise........
10.06.2010, 13:29
henna ze
475
ee žene mile ne valja ova test ništa...u mene 11 bodova...da vam ne govorim kako mi prolactin skoči svako malo...a znate šta još..ovaj stres je skroz bezveze..to je donijelo novo doba...mislite li da su naše nane bile pod stresom..jesu vraga...mi po cijeli dan samo sjedimo za kompom, i "stresamo "se od svekrvi, muževa oko djece... svaki dan ja pominjem svojima na poslu sve nas treba na anti stres terapiju.. Idem ja već neko vrijeme u neko selo kupujem kozije mlijeko...i svaki put kad vidim tu ženu stomak me zaboli ..žena i muž rade za nekih 500 KM na toj farmi, imaju troje djece...brine se o 70 koza, krava, 200 koka..djeca..bašta..a joj.kaže ja naveče kad legnem u komu padnem..i ja je pitam jedan dan reko jesi li ti pod stresom..žena blijedo gleda u mene...ee ja ću ti reko dovesti jedan dan svoje drugarice da vide šta je stres..nemaš vremena...ni za stres ni za ljubav
10.06.2010, 17:40
ivana st
1361
Ispade da sam pod izraženim stresom, a nekako se ne osjećam baš tako . Ma nije ovaj test dobar !
12.06.2010, 18:34
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
41 ispado ja pukotina ...a moram na relaxaciju
jel to pusis sto rece Hanady nakupila i ja bodove na cigarama blizu sam ti sa bodovima
zar si sumnjala ..vise cigara manje stresa...vise cvijeca manje smeca bas sam fuj..
12.06.2010, 18:41
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: henna ze
žena i muž rade za nekih 500 KM na toj farmi, imaju troje djece...brine se o 70 koza, krava, 200 koka..djeca..bašta..a joj.kaže ja naveče kad legnem u komu padnem
najslađi je umor od fizičkog posla...a, stres, ja vjerujem, da ne dolazi od fizičkog zamora koliko od psihičkog..meni se rijetko dešavalo da, kad čistim kuću-ne padnem mrtva umorna u krevet i zaspim, a pred psihičkim problemima...zna mi se desiti da na mogu po svu noć zaspati
12.06.2010, 19:56
Anoniman
ti si dobra..meni je skoro sve-DA
i kod mene samo nekoliko katkad.... a još manje ne.....
< Poruku je uredio enisa_sara -- 12.6.2010 19:57:26 >
12.06.2010, 20:00
acudesa
7725
vidjeh te na temi...i vjeruj mi da sam pretpostavljala da će biti tako...ali, super smo mi....ti, ženo, bar imaš opravdanje (dvoje djece)...a, ja sam smotana i sa jednim
12.06.2010, 20:08
Anoniman
a, ja sam smotana i sa jednim
Ma šipak Nije to toliko zbog njih (djece), ok možda malo dok im sve uštimamo, spremimo koliko je do ovog blesavog tempa Ja stalno negdje žurim, stalno sam knap sa vremenom, u grču pod pritiskom sve MORAM uraditi, završiti..... al evo danas sam imala dan off, sveki uzela , S na Kids festivalu al opet sam ja usisavala, čistila, brisala..... ma neka sam, baš sam uživala, ono polako, malo RR malo kafica malo čistim
< Poruku je uredio enisa_sara -- 12.6.2010 20:09:03 >