cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vantjelesna oplodnja

clock-img

09.12.2009, 15:00

clock-img

sidi

pencil-img

24

evo ela 78 da ti se javim u ponedjeljak sam izvadila folikel i imala sam samo jedno jajasce dogovor za embrijon je cetvrtak kad me doktorica zove jutros nije doslo do oplodnje jajne celije jer je jajasce slabo kao i prosli put problem je sto produciram malo jajni celija 1 do 3 ali su slabe i nemogu se oploditi koliko znam doktorica je tu i ona mi je radila, vidjecu gdje da idem dalje prvo cu napraviti pauzu 3 do 4 mjeseca kad sam mogla 5 puta mogu jos 5 ako nebude nista icu na donaciju u prag.treba biti jak i ne predavati se za sad toliko svima zelim srece od sveg srcauser posted image

clock-img

09.12.2009, 18:42

clock-img

Ela78

pencil-img

154

Baš mi je žao sidi što je sve na kraju ispalo tako kako jesteuser posted image user posted image user posted image
Ali što kažeš glavu gore, imaš još dosta opcija, samo ne treba odustajati!!

Svu sreću ti od srca želim

U braku 3 prelijepe godine
JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

clock-img

09.12.2009, 18:47

clock-img

Ela78

pencil-img

154

još nešto.....pošto je problem kod tebe u slaboj kvaliteti jajnih ćelija i pretpostavljam da ti je povišen FSH probaj sa jednim prirodnim receptom za pospješivanje kvaliteta jajnih ćelija: Suhe smokve potopi u maslinovo ulje i da stoje tako 40-tak dana. Nakon toga uzimati po 2 svako jutro na tašte
Probaj ništa te ne košta prije nego počneš sa sledećim proces, a znam dosta žena kojima je ovo pomoglo.

JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

clock-img

09.12.2009, 19:11

clock-img

aicha

pencil-img

739

malo je off topic al nisam vidjela temu a ovdje se dijele savjeti pa ima li neko recept kako se rijesiti upala jajnika i jajovoda i sl

moze odg i na pp da ne zachatavamo

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

clock-img

10.12.2009, 12:12

clock-img

Amy80

pencil-img

24

Evo i mene opet,
drugi postupak za razliku od proslog puta je uspjesniji ,vise jajnih celija tacnije duplo i tri embriona plivaju u stomaku sada...sve je proslo super.....za razliku od prvog pokusaja sada sam super,ne razmisljam puno i opustena sam maximalno.....sta bude bice......
Prosli postupak sam se ubila od brige lezanja i razmisljanja.....sada je druga prica....ponasam se normalno a i doktor mi je rekao da ne treba da glumim bolesnika vec samo da se ne umaram i ne forsiram....za 15 dana cu znati rezultate pa sta nam Bog da !!!!!

clock-img

10.12.2009, 12:16

clock-img

Ela78

pencil-img

154

Amy80 nisam upratila ako si već pisala, izvini, a gdje si radila vantjelesnu?

JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

clock-img

10.12.2009, 12:17

clock-img

riba78

pencil-img

3255

Amy držim fige user posted image za trocifrenu betuuser posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

10.12.2009, 12:23

clock-img

Amy80

pencil-img

24

U TZ sam radila po drugi put !!!!

clock-img

10.12.2009, 12:37

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Sidi zao mi je user posted image  ali probaj to sa smokvama ne moze odmoci user posted image
Amy sretno user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2009, 12:39

clock-img

brzamala

pencil-img

974

Amy, Amyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2009, 12:42

clock-img

tri srca

pencil-img

151

Amy 80 kad su ti vraceni embriji,kod koga si u tz radila vto? I ja sam radila vto u tz.

clock-img

10.12.2009, 12:45

clock-img

tri srca

pencil-img

151

Zelim ti puuuuuuno srece ovaj put.I meni su vracena tri embrija.Posto mi je prvi put,ja uglavnom pokusavam da mirujem,ne lezim cijelo vrijeme,ali definitivno sam usporena sva.Znas li nekoga kome je uspjelo i kakve je simptome imala ta mamauser posted image ?

clock-img

10.12.2009, 13:51

clock-img

nella

pencil-img

2402

Amy sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

10.12.2009, 16:33

clock-img

sidi

pencil-img

24

hvala svima ela78 nisam te razumjela da uzmem suhe smokve i da ih stavim u maslinovo ulje da ih potopim i da jeden svaki dan po dvije.user posted image

clock-img

10.12.2009, 17:00

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Amy sretno, da uspijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

10.12.2009, 18:21

clock-img

tri srca

pencil-img

151

Dan mi se svodi na to da mazim stomak i molim dragog Boga da se bar jedan od tri bebaca zalijepi za mene.Sanjarim,...user posted image user posted image user posted image .

clock-img

10.12.2009, 20:49

clock-img

Amy80

pencil-img

24

Hvala na podrsci svima...

clock-img

10.12.2009, 21:02

clock-img

tri srca

pencil-img

151

amy imas pp

clock-img

10.12.2009, 22:43

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Amy navijam za veliku betu user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

11.12.2009, 09:33

clock-img

aidicaa

pencil-img

1008

Amy i ja navijam za visoku betu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

clock-img

11.12.2009, 09:49

clock-img

tri srca

pencil-img

151

Cao curke,jutros oko 3h sam ustala da umetnem utrogestan i dok sam dosla do kupatila uhvatila me neka jaka mucnina i slabost.Nakon sto sam se vratila u krevet nisam mogla da se smirim jos najmanje dva sata.Medjutim, jutros kad sam ustala ta mucnina je nestala.Da li bi to mogao biti neki pozitivan znak?

clock-img

11.12.2009, 12:37

clock-img

Amy80

pencil-img

24

Mucnine,slabost i vtroglavice su normalan sled posle svih hormona koje smo unijeli u svoje tijelo,Utrogestan je hormon progesterona i djeluje kao blagi sedativ,barem su meni tako rekli na Klinici !!! A znakove trudnoce je nemoguce osjetiti nakon cetiri dana oplodnje !!! Ja imam problem vrtoglavice jer imam jako nizak pritisak !!
A ti ipak se posavjetuj sa doktorom !!!

Srecno....uzivaj

clock-img

11.12.2009, 15:04

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

Cure sretnouser posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 16:44

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

cure puno srece sa vantjelesnom abd da nam se javite s dobrim rezultatom

clock-img

11.12.2009, 18:49

clock-img

košpice

pencil-img

44

AMY 80 svaka cast i akoBogda da se ovaj put primi user posted image   a hoce nadam se, i TRI SRCA i za tebe takodje akobogda da se primi pa bar jedna, ali nemoj se opterecavati vec uzivaj i polahko i vidjet ces akoBogda za nekoliko dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Puno srece svima pa i meni samoj...user posted image

Zadnji članci

article-img