writing-img

RE: Vantjelesna oplodnja

clock-img

22.03.2010, 23:19

clock-img

emiih

pencil-img

38

Cure,hvala vam puno na ovim informacijama.
Ja evo sad hocu da posaljem mail u Prag,pa vidjet cemo sta ce reci.Uglavnom ,ono sto saznam ,napisat cu odje,mozda posluzi jos nekome.
Ja sam ustvari imala ovaj mjesec moju 1. Insemnaciju,nadam se da ce upalit aBd i da mi ovo sve oko ivf nece ni biti potrebno,ali ne smijem se ni previse nadat,i ne zelim vise gubiti vrijeme.Hocu da je sve pripremljeno,ako ne upali sa Insemnacijom ,da mozemo odmah ici dalje,jer mislim da sam vise nego dovoljno cekala.Cetiri godine nije malo user posted image .
riba78 tebi zelim sve najbolje i da uskoro ugledas svoje user posted image ili user posted image .

clock-img

27.03.2010, 18:30

clock-img

riba78

pencil-img

3255

rezultat moga prvog IVf =0
ja sam prokrvarila sedmi dan od transfera ,iako sam koristila utrogestanuser posted image user posted image
eto nije se meni dalo dugo  bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

28.03.2010, 19:28

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Ribice user posted image user posted image user posted image , uz tebe smo.

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

28.03.2010, 22:39

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

Ribice mila jako mi je ao user posted image
smi smo uz tebe i elim ti sljedeći put vie sreće user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

28.03.2010, 23:04

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

ribic zao mi je user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.03.2010, 09:09

clock-img

riba78

pencil-img

3255

cure moje idemo mi dalje user posted image
odlučili smo poslati dokumente u Maribor user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

29.03.2010, 20:00

clock-img

sara za

pencil-img

123

Pozdrav svim članovima,ja sam novi član,ali dugo vremena pratim forum i imam isti problem kao i vi.Moja prica je takođe duga.

clock-img

29.03.2010, 20:06

clock-img

sara za

pencil-img

123

Iskreno pošto sam tek nova,neznam baš kako sa ovim najbolje rukovati,ali potrudiću se da sa vama podijelim što više,nažalost imam jako puno iskustva sa borbom oko neplodnosti i želim razgovarati o tome,ali sada me interesuje sta je sa TRI SRCA,jer znam da joj je uspjela vantjelesna kod Balića i kako napreduje trudnoća,jer i ja sam njihov pacijent,ali pratim i SNOWROSE i zelim ti sve najbolje od srca i da uspijes ovaj put aBd.user posted image

clock-img

29.03.2010, 20:08

clock-img

malena ze

pencil-img

644

Dobro dosla Sara ,ovdje mozes pronaci sve sto te zanima i naravno puno srece ti zelim....user posted image user posted image

clock-img

29.03.2010, 20:19

clock-img

sara za

pencil-img

123

Hvala ti MALENA ZE,nadame se najboljem sa vama,a svoje iskustvo ću ukratko napisati drugi puta,jer možda pomognem nekome...user posted image user posted image

clock-img

30.03.2010, 22:17

clock-img

snowrose

pencil-img

1706

IZVORNA PORUKA: sara za

Iskreno pošto sam tek nova,neznam baš kako sa ovim najbolje rukovati,ali potrudiću se da sa vama podijelim što više,nažalost imam jako puno iskustva sa borbom oko neplodnosti i želim razgovarati o tome,ali sada me interesuje sta je sa TRI SRCA,jer znam da joj je uspjela vantjelesna kod Balića i kako napreduje trudnoća,jer i ja sam njihov pacijent,ali pratim i SNOWROSE i zelim ti sve najbolje od srca i da uspijes ovaj put aBd.user posted image

Hvala ti draga moja.

Sutra ujutro aBd idemo po svoju dječicu ( embriotransfer ).user posted image user posted image user posted image
Iako sam na pola puta moja sreća je neizmjerna još aBd pa se bebice zakače za mamicu,postat ću najsretnija na svijetu.
Sve vam javim.
Od srca ti želim da uskoro ostaneš user posted image .

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

clock-img

31.03.2010, 07:41

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

Sutra ujutro aBd idemo po svoju dječicu ( embriotransfer ).user posted image user posted image user posted image
Iako sam na pola puta moja sreća je neizmjerna još aBd pa se bebice zakače za mamicu,postat ću najsretnija na svijetu.
Sve vam javim.

SRETNo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2010, 07:52

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

I mi se pridružujemo dobrim vibramauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

31.03.2010, 08:14

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

snow sretno i vrati nam se sa malim zenicanima/kama user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

31.03.2010, 08:18

clock-img

Anoniman

snow mila sretno,držimo ti palčeve user posted image user posted image

clock-img

31.03.2010, 08:46

clock-img

nella

pencil-img

2402

Snow sretno draga moja user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

31.03.2010, 09:15

clock-img

malena ze

pencil-img

644

Snow,sretno da se male mrvice cvrsto uhvate za svoju mamicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2010, 09:16

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Snow sretnooooooo milauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Evo da vam se malo javnem , danas sedmi dan od transfera pola do bete, e od danas me već malo hvata trema, ovo mi je do sada brzo prošlo, molim dragog Boga da usliši moje molbe, da ovo sve bude hairli!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

31.03.2010, 09:18

clock-img

Anoniman

lamama srećo ja ti želim sve najbolje da sve hairli prođe,držim ti fige user posted image  a ti se pokušaj malo smiriti biće sve OK aBd

clock-img

31.03.2010, 09:30

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

snow lamama malo podrske nece falituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sretno cure izdrzite

clock-img

31.03.2010, 10:53

clock-img

brzamala

pencil-img

974

Snow mila, sretno danas, da se bebice cvrsto zakace i da nam se vratis , aBd, kao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lamama ne mogu ni zamisliti koliko jedva cekas betu. Vec sam ti i prije pisala...bas bih bila sretna da ti i tm postanete roditelji. Tako divni ljudi to zasluzuju. Sretno, dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2010, 13:31

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Hvala vam mile mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

31.03.2010, 15:20

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Snow sretno mila !!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Lamama 
navijam user posted image user posted image user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

31.03.2010, 17:05

clock-img

palma

pencil-img

300

Snow sretnooooooooo....

clock-img

31.03.2010, 18:18

clock-img

sara za

pencil-img

123

Snowrose,želim ti zaista da uspijes aBd,ti si u postupku kod Balica u Tuzli,jeli tako,javljaj nam se molim te i aBd kada bude velika beta i poslije da znamo,jer tu smo da slušamo i pomažemo jedni drugima,sretno,sretno....user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img