Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Malo da podignem temu, i mene zanima ovaj samung usisivac koji je Emma.L navela gore, pa ako neko nesto zna, molim vas da nam javite ...
18.04.2011, 11:58
Nunny
655
i meni treba mala pomoc u odabiru usisivaca... evo sto ja trazim a vi dajte prijedloge uostalom ako na nesto nisam obratila paznju sugerirajte... mali i lagan da ima zdjelu mjesto vrecice taj cudesni hepa filter da nije bucan da je motor jak od 2000w ili vise i da ima jaku usisnu moc valjda je neka optimalna 350w???
18.04.2011, 12:19
Nunny
655
a da koliko sam skontala ima hepa 11, 12 i 13 ili mikro filter koji je sad bolji od ova 4 takodje ako neko zna razliku izmedju kompresionih i cykling usisivaca dobro bi mi doslo objasnjenje
09.05.2011, 21:53
bananica
4330
moj se pokvario, kupila ga prije 5 mjeseci, danas odnesen na servis, do daljnjeg nema usisavanja, bas mi krivo
11.10.2011, 10:54
EmaEma
1
Zanimljiva tema... procitala sam mnoge komentare...
Dobila sam na poklon BIRA vodeni usivac, posto se radi o poklonu, ruzno je reci nesto lose, ali gledajuci samo po marki meni se cini da necu dobro proci s njim.. a citala sam ovdje i neka negativna iskustva drugih sa tim usisivacem..
Razmisljam da vratim usisivac i kupim neki sa hepa filterom. Zamolila bih vas da mi date savjet sta mi je najbolje ciniti?
ucinilo mi se da je naziv teme "vodjenje ljubavi" i otvorih a ono nigdje veze
sto je babi milo...
29.07.2013, 12:00
kaktuscic
487
Znate li kakav je ovaj usisivac?
Usisivac Elit Aqua Box 2000 Mokro Suho Usisavanje
2 Hepa Filtera 2000Wati
Nasla sam ga na akciji za 64 KM ne znam da li da ga kupimo, strah me jer je bezze marka Elit.
29.07.2013, 15:02
M kao Mama
5536
joj, meni moj dojadio, da mi je da kupim onaj birvaktile na kee, al ne smijem da pomenem
30.07.2013, 18:29
Alma_27
1326
IZVORNA PORUKA: mama_alma
joj, meni moj dojadio, da mi je da kupim onaj birvaktile na kee, al ne smijem da pomenem
i meni je moj tako dojadio... te sipaj vodu, te istresi kasnije pa ocisti sve - umorim se vise nego od usisavanja i kupim ovaj sa papirnim kesama. pravo dobar i jak. pravo sam zadovoljna. kad se napuni, baci i stavi drugu vrecicu