writing-img

RE: Savjeti za dobar (bolji) sex

clock-img

12.06.2012, 22:52

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: bananica

http://sobaricaines.0catch.com/TEST.htm

jesi li ovaj test uradila?

jesam, danas, ispadoh imate zavidno iskustvo u vođenju ljubavi! samo nastavite tako!

izvadila su me ova pitanja u vezi sa ženama user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.06.2012, 22:53

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

meni je glavno ono u krevetu pricate o bivsemuser posted image user posted image zar ima i takvih?? ima li?

aj znaj kako do toga dodje user posted image user posted image možda partner u po frke pita a kakav je bio bivši pa se mlada raspriča user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.06.2012, 22:58

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jesam, danas, ispadoh imate zavidno iskustvo u vođenju ljubavi! samo nastavite tako!

user posted image user posted image

clock-img

12.06.2012, 23:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ih, ja pocetnikuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.06.2012, 23:17

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: teacher75

ih, ja pocetnikuser posted image user posted image

i ja sam, ako ce ti biti lakseuser posted image user posted image nije ovo realno niti istinitouser posted image

clock-img

12.06.2012, 23:19

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ne privlace me grupnjaci, sex sa zenama, voajerizam, mazohizam, sadizam,... sta cuuser posted image ispadoh pocetnik

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.06.2012, 23:20

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

eh vi ne znate šta valja user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.06.2012, 23:21

clock-img

bananica

pencil-img

4330

iako je za pohvalu nadah se bolje rezultatuuser posted image idem traziti neki bolji testuser posted image

clock-img

12.06.2012, 23:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

neka hvalauser posted image ja sam za jedan na jedan sa muskarcemuser posted image

clock-img

12.06.2012, 23:23

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ovo me pitanje izradilouser posted image

smišljeno nekoga opili kako biste ublažili njegovo/njezino opiranje?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.06.2012, 23:24

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ovo me pitanje izradilouser posted image

smišljeno nekoga opili kako biste ublažili njegovo/njezino opiranje?

meni se niko do sad nije opirao osim mm kad je ljut na mene, a ne mogu ga opit kad rijetko pije, jedino da mu sta ubacim u neznanjuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2012, 23:25

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

4, 6
SQ= 4.2 – 6.0 ZLATNA SREDINA – imate ponešto seksualnog iskustva, ali ne ustručavate se na odvažnije seksualne egzibicije

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.06.2012, 23:26

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

neka hvalauser posted image ja sam za jedan na jedan sa muskarcemuser posted image

dobro to a šta je sa ovim voajerizam, mazohizam, sadizam i grupnjacima user posted image user posted image
a i razmislit treba i o promjena spola user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.06.2012, 23:26

clock-img

bananica

pencil-img

4330

clock-img

12.06.2012, 23:29

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Najvise odgovora pod "b":
Ti si zabludeli egzibicionista koji ne zna za granicu. Najvise obozavas da ti uzivas, a drugi neka se pridruze ako ima "mesta". Nemas premca u isterivanju svojih fantazija. Osvajas munjevito, na precac ili direktno -- nokautom "pravo u celo", pa ko prezivi. Razmisli, potrebno je da artikulises svoj seksualni nagon. Nije sve u zivotu poziv na lov ili zov na "odstrel", postoje i druga zadovoljstva ili umotvorine.

koji idiot koja druga zadovoljstva postoje?? koja??? user posted image
samo sam na prvo i zadnje pitanje odgovorila da nije B

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.06.2012, 23:29

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

dobro to a šta je sa ovim voajerizam, mazohizam, sadizam i grupnjacima user posted image user posted image
a i razmislit treba i o promjena spola user posted image user posted image user posted image user posted image

voajerizam-nisam nikad gledala uzivo da neko vodi ljubav niti me to privlaci, mazohizam-ne bih da me nesto boli, sadizam- ne voli ni moj partner da njega nesto boli, grupnjaci fuj- to mi je najodvratnije od svega ovoga

clock-img

12.06.2012, 23:30

clock-img

bananica

pencil-img

4330

Ti si zabludeli egzibicionista koji ne zna za granicu. Najvise obozavas da ti uzivas, a drugi neka se pridruze ako ima "mesta". Nemas premca u isterivanju svojih fantazija. Osvajas munjevito, na precac ili direktno -- nokautom "pravo u celo", pa ko prezivi. Razmisli, potrebno je da artikulises svoj seksualni nagon. Nije sve u zivotu poziv na lov ili zov na "odstrel", postoje i druga zadovoljstva ili umotvorine.

koji idiot koja druga zadovoljstva postoje?? koja??? user posted image
samo sam na prvo i zadnje pitanje odgovorila da nije B

meni isto buser posted image

clock-img

12.06.2012, 23:32

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

nekom je lagana bol užitak user posted image ja to razumijem user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti, a ti, a ti, a ti
Šokiraš me, majke mi

Nanosiš mi bol,
Nanosiš mi bol,
Loše ti je to...user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.06.2012, 23:32

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

kod mene izjednačeno

Najvise odgovora pod "a":
Ti si bez sumnje carobnjak od ljubavni(ce)ka. Tvoja mastovitost opija. Umes da dajes i da pruzis zadovoljstvo, ali i da sam(a) uzimas i uzivas. Ti si velik(a) i ljubavni(ca)k i volis aktivan seksualni zivot. Cesto mozes imati problem sa "sparing partnerom", jer nije lako pratiti tvoj korak od "sedam milja". Ipak, tvoji seksualni apetiti i afiniteti nisu razlog da prevrsis svaku meru i predjes u tabor "zabludelih ovcica".

pa sam boldirala istinuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.06.2012, 23:34

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

samo vi pišite, ja si tražim partnericu user posted image user posted image user posted image
tiki odpadaš user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.06.2012, 23:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja na ovom ne mogu sebe pronaci, na prvo pitanje mi nijedan ponudjeni odgovor ne odgovara a na ostala pitanja sam odgovorila sa 2a, 2b i 2cuser posted image

clock-img

12.06.2012, 23:36

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

nekom je lagana bol užitak user posted image ja to razumijem user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti, a ti, a ti, a ti
Šokiraš me, majke mi

Nanosiš mi bol,
Nanosiš mi bol,

a sta je sa grupnjakom?user posted image

clock-img

12.06.2012, 23:37

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

A ti, a ti, a ti, a ti
Šokiraš me, majke mi

Nanosiš mi bol,
Nanosiš mi bol,

a sta je sa grupnjakom?user posted image

dva muškarca i žena
dvije žene i muškarac, ne volem ja neku gužvu user posted image user posted image user posted image
ko u onom vicu "ljudi daj da se organizujemo"user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.06.2012, 23:40

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ej ja se šalim samo, mrsko mi da me prozivate više oko sexa user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.06.2012, 23:42

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

a što ti je mrsko...
meni nije mrsko što me porzivaju za kuhanje...ja i dlaje mislitm jest...valjda s ei ti dalje misliš sexatuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img