Nije ona uvijek bila administrator al ga je vala i posteno zasluzila =)
Hanady, drugarice su nam predobre ;) A necu da ti javim kad stizem :P Ako Bog da usitnilo je i kod mene heheh...
Zene evo mene jos na poslu, cekam da mi prodje vrijeme da idem kuci... iftar u 21... skapa od zedja, valjda sto sam oko vode nonstop pa radi toga..
Sad sam muzu poslala sms da mi stavi dvolitrasu vode u zamrzivac da mi bude led ledena kad budem se omrsila =)
A juce mi je bila tako naumpala Coca Cola tako da cu svratiti sada sa posla pa kupiti da imam kod kuce...
Moram vam reci da je Allah cudo sto postoji... ovo je njegovi ruka dijelo da bas ove godine me ufati prvi dan ramazana slobodan a sasvim malo radni dana mi ostalo do godisnjeg... olaksava mi tim putem i mnogo sam time zahvalna... takodjer sam zahvalna sto cu za vikend kad budem radila imati sasvim malo pacijenata... a i to je samo Njegov cin =)
Moj iftar veceras je kod mame... bice gratirani krompir, meso i jos nesto neznam necuho babu sta rece kad sam pricala sa njim hehe...
Odoh sada da vidim imam li jos sta da uradim pa da idem kuci... jos malo pa cu otkinuti glavu kako me pocela boljeti...
Prijatno vam svim zelim i da ovo ostatka vremena ispostite bez problema =)