IZVORNA PORUKA: Iman83
...vala evo danima proklinjem ovo robovlasničko društvo, nikako da se naviknem na posao...ne gine mi uskoro još jedna beba

i ja sam jutros psovala MM-u - onu sto nam se borila za pravo da radimo,kaze MM pa jel to ne znas ni kako se zove,a ja smrknuta,rascupana

- ni ne zelim znati
A za srce - bit ce i to aBd sve super! Nego HOŠ ti ostati ili ići na drugu temu ? Meni se neda!
Ma vidi
Mirkice sto se odmetnu....

A za njom i
Malena Palachinken posto ti volis svasta znati..kad naletis kako prestati po noci dojjiti 13-omjesecno dijete bez plakanja...JAVI!!!!!!
mersiha sretan 4-ti rođendanko! Ja sam svoju stavljala sa 3,5 mj.u hranilicu ali polozaj za novorođenče-znaci slicno kao AS.
vjestice....ma samo ti odgovori TM! Reci mi nismo poznati...za nas to ne vrijedi
Ma
cickolini ti si meni kraljica i bas me nasmija tvoj post- pa sta ako se zezate-to je pozitivno,ne mislite nista lose hB, a bolje da se zezate nego kukate nad sudbinom i ne poduzimate nista! A kao sto
Lady rece - kod moje Eve je isto lijevo uho klempavo i mi se zezamo-dobro necu kad bude mogla skontati,al ovako sad bas mi slatko.