cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

[Obrisana poruka]

clock-img

24.09.2011, 10:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.09.2011, 11:00

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

blago tebi Imanuser posted image user posted image ,moj muz i danas radi do 6

Hello, it's me...

clock-img

24.09.2011, 11:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

24.09.2011, 11:10

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

KOja su vam kolica,kod nas su peg perego pliko p3,a imaju i ona probala sam ja i to ali mi je sin jos mali ne zna se dobro cuvati,tako da se moram jos strpitiuser posted image

Lijepo se provediteuser posted image user posted image

Hello, it's me...

clock-img

24.09.2011, 11:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

24.09.2011, 11:17

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Jutro i od nas user posted image user posted image
A evo pajki jutarnju turu, skupa sa babijem...a ja odmaram i od jednog i od drugog user posted image user posted image
Sto se tice nocnih podoja mi iamamo jedan izmedju 22h i ponoci (tu poruca obje sike) i onda spava do pola 6 - pola 8 ujutro (zavisi u koliko je navece dojio)... ovo traje vec nekih 10ak dana, pa vidjet cemo hoce li zadrzati ritam, meni bi bilo i vise nego super user posted image

Mi cemo danas da idemo traziti jaknicu i neke zimske stvarcice, pa valjda nadjemo nesto lijepo user posted image user posted image

Moje dame zelim vam ugodan dan user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

24.09.2011, 11:17

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

E bas tako jedno 2,5 godine,jer ovi mali su neozbiljni,moj za minutu hoce da side i da on sam ide negdje user posted image

Hello, it's me...

clock-img

24.09.2011, 11:18

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

cickolini i ja sam pravila sve sa obicnim,bilo mi mrsko izdajati,a ne znam smijete li vi zbog AD-a

Iman....moja kolica to nemaju,ma moja su grozna bas sam se pokajala-uopce nisam nista zadovoljna s njima,a glupo mi za drugo nova kupovati,tako da cu zvocati i sa drugim! user posted image Al onda ce se valjda razvaliti pomalo pa cu za trece i cetvrto kupiti nova! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

24.09.2011, 11:18

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Iman a ti zbog kolica planiras razliku 2.5 godine? user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2011, 11:20

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

Hajd molim vas i mene uputite kako da postavim sliku...

< Poruku je uredio ljubičica 28 -- 24.9.2011 11:21:46 >

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

clock-img

24.09.2011, 11:28

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

odes na www.slikomat i tamo kliknes da nadjes sliku na svom kompjuteru,odaberes je i pricekas da je ucita,onda ce ti izbaciti par kodova - ti izaberi onaj za forum-mislim da je drugi po redu , kopiras ga i samo zalijepis u post

clock-img

24.09.2011, 11:29

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Neko je pitao za bakarno posudje, sory ali ja zaboravih ko user posted image

Uglavnom ja imam ovaj mali servis (samo kao suvenir - jer djezva je dovoljna za samo jedan fildzan kafe) i on kosta od 50 do 70KM (u Kazandzijskoj ulici)
user posted image

A ako hoces ono bas pravo da ga svakodnevno koristis, sa velkom dzezvom i tacnom, eh to kosta oko 400KM. Ja imam samo ovu tacnu i ona je kostala 280KM
user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

24.09.2011, 11:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

24.09.2011, 11:51

clock-img

Anoniman

Jutro i od nas... mi nocas imali malo burniju noc, momak nece da spava, a hoce da se nosa i da mu se prica, tako da smo jutros do pola 11 odkunjali sto ne pamtim da sam do ta doba spavala.

Emice nisam bas u neku dugu setnju izlazila sa oboje, jos se ne smijem ni sama u neku veliku setnju usuditi jer me rana jos boli i kvasi, a ne tek s anjima. Izlazili smo u krace setnje, Luka u kolica, a Ana nogama, ili Ana u kolica, a Luka u narucje. Samo da on mogne u kengurka ili neku nosiljku onu, a meni ova rana prodje nece nas niko sticiuser posted image . Kod moje sestre maleni je od nepune dvije godine stajao na nogostupu na bas tim kolicima koje vi imate. Ja sam jednom sa oboje izasla bez kolica, Luku u narucje, Anu za ruku, doduse do prodavnice i na kraju se kuci vratila sa oboje u narucju i krepala bukvalnouser posted image

clock-img

24.09.2011, 11:54

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam jednom sa oboje izasla bez kolica, Luku u narucje, Anu za ruku, doduse do prodavnice i na kraju se kuci vratila sa oboje u narucju i krepala bukvalnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    i ja mislim da je dobro nabaviti za drugo ako je prvo jos malo neku od nosiljki,pa ako se prvo umori-u kolica a bebu u nosiljku

clock-img

24.09.2011, 12:00

clock-img

Anoniman

Ma meni cete se smijati ja imam cetvora kolicauser posted image , a ni jednim nisam nesto extra zadovoljna, mislim super su ona ali svakima nadjem neke mane user posted image . Neki dan sam uzela Ani ona kisobran bubu i onda najlakse mi Anu u njih, znam da je zavezana i da ne moze pobjeci, a Luku u narucjeuser posted image . Jedino je problem sto ja zivim u brdu, pa gdje god da krenem ili mi je uzbrdo ili nizbrdo, tako dok je nizbrdo lako nam ide, ali uzbrdo korak, dva pa odmori...tako da mi je jednom i ana rekla "pozuri" user posted image

clock-img

24.09.2011, 12:03

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

user posted image user posted image user posted image nista onda kupi neka na elektricni pogon pa kad ides uzbrdo - da sama idu! E ljudi fakat ovo dobra ideja ...odoh je pantetirati! user posted image

clock-img

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: helena_7

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam jednom sa oboje izasla bez kolica, Luku u narucje, Anu za ruku, doduse do prodavnice i na kraju se kuci vratila sa oboje u narucju i krepala bukvalnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    i ja mislim da je dobro nabaviti za drugo ako je prvo jos malo neku od nosiljki,pa ako se prvo umori-u kolica a bebu u nosiljku

Ja sam jednom sa oboje izasla bez kolica, Luku u narucje, Anu za ruku, doduse do prodavnice i na kraju se kuci vratila sa oboje u narucju i krepala bukvalno

I ja sam jednom dok su bili manji do prodavnice,i tad sam rekla nemoguca misija
U tebe je razlika gotovo kao kod mene pa znas o cemu pricamuser posted image user posted image

Mozda mei tai??

Hello, it's me...

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

24.09.2011, 12:26

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

evo jedna prelijepa slika,eto mene bas nesto "obuzela" :

user posted image

clock-img

24.09.2011, 12:36

clock-img

entinte

pencil-img

869

IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Moji spavaju po citavu noc od 9 pa do 7 ujutro bez budenja,niko ne moza da mi vjeruje ali uvijek je tako bilo,curica se budila samo prvi mjesec da jede,a kasnije je i to prestala,bar sam tu rahatuser posted image

I moj pajki tako user posted image isto od 2. mj., ja sa prezadovoljna user posted image user posted image user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

clock-img

24.09.2011, 12:38

clock-img

entinte

pencil-img

869

mi smo vec bili u setnjici jutros oko pola 9 pa otisli na kaficu, dosli kuci malo se igrali i evo sad pajki, pa kad ustane odosmo opet aBd user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

clock-img

24.09.2011, 12:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: helena_7

evo jedna prelijepa slika,eto mene bas nesto "obuzela" :

user posted image

jest lijepa
kradem jeuser posted image user posted image user posted image na deckopuser posted image user posted image

clock-img

24.09.2011, 12:55

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

user posted image user posted image user posted image pa ti macko mene stvarno pratis....umislit cu da imas skrivene namjere ! user posted image
Ma eto i meni slika sjela,ma znas ono kad se vidis u njoj i neka milina ti tijelom prođe!

clock-img

24.09.2011, 15:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

Zadnji članci

article-img