IZVORNA PORUKA: ladyblue
rose, šta si kupovala za moju guzicu debelu? meni sve kao nešto treba a ne znam ni ja šta. neki dan su mi trebali siperci za jaslice pa sam ih našla i nakupovala. sada sam u fazi kupovine majičica jer je prljaju u jaslicama da je to strašno.
kupila joj 5 majica dugih rukava (br 80) jedva probrah i nadjoh brojeve...5-6 bodija sto dugih sto kratkih rukava..2 br. 74 al su fini i vec jedan imamo i moze joj, ostali su 80. kupila joj duks prslucic, 2 plisane hlacice isto 80 ...dobili smo i par polovnih stvarcica a proteklih dana sam isto tako parcijalno kupovala majice, body dugih rukava, donji dio trenerke ...od carsije preko tiffany, ovoesse i alme ras...svugdje negsto nadjih ...joj ko kad sam joj kupovala nekih stvarcica ono brojevi nidje veze pa moram opet u kupovinu

sipercice ne kupujemo jer ne balimo puno...koristimo ono sto ima...imam par finih na cicak, kupila u DM i jos nekih na drikere i gargamo s tim ...mislim da nam je za zimu ostala eventualno neka zimska jaknica al to cu gledati u zari...imamo kape, salove i male futrovane cizmice...mozda joj jedne farmerkice al moram i te uzeti da su na gumu vrecastog kroja jer guzli tesko sta moze od ovih silnih skinny verzija

elem meni do sada najbolji bodiji u bingu...neki fini pamuk boje i dezeni a proizvodjac firma aleksandar iz bijeljine
18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))