cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

07.10.2011, 13:55

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ne mora biti zrnasta. kako raste sve će manje biti zrnasta a sve više onako kao tečna u raznim bojamauser posted image
e jesam opisalauser posted image  

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

07.10.2011, 13:57

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Ladyblue da te pitam samo koliko te došlo troškova poštarine za haljinicu, jesi li je naručivala preko ebaya ili ...user posted image

jesam preko e-bay-a. cijena poštarine ti je uvijek različita i zavisi od onog koji prodaje. ja sam za haljinicu platila 12$

clock-img

07.10.2011, 13:59

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

E baš ti hvala, ma dobro si ti to opisalauser posted image , ma ima dosta mokrih pelena samo što je smanjila ukakane user posted image , pa sam se zabrinula, stalno proučavam sadržajuser posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

07.10.2011, 14:04

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Ladyblue da te pitam samo koliko te došlo troškova poštarine za haljinicu, jesi li je naručivala preko ebaya ili ...user posted image

jesam preko e-bay-a. cijena poštarine ti je uvijek različita i zavisi od onog koji prodaje. ja sam za haljinicu platila 12$

Ma ima super stvari, ali fakat nisam nikad ništa poručivala, neznam ni kako to ide---pravi sam laik za kupovinu preko interneta, kupovala sam nešto ali unutar BiH i plačanje je po primitku robe, pa kad ti ne bude mrsko možeš mi na pp objasniti proces, pošto imam i ja jednu princezu pa bi joj mama nešto naručila aBd...
Sram me bilo, kada sam rodila dječaka nisam toliko ni obračala pažnju na garderobu samo da je što praktičnije, a sada mi pun ormar robice i opet mi ispadoše očiuser posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

07.10.2011, 14:05

clock-img

Amam

pencil-img

659

ima i te kako. poremeti te nivo hormona pa dijete odmah postaje nervoznije

Pa tako sam i kontala,ali opet mozda sam umislila user posted image
Joj lady ti si user posted image ,kad ti krenes na drugi chat i ja cu "su" tobom user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

07.10.2011, 14:10

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

nema tu ništa komplikovano. napraviš account na e-bay-u i napraviš account na pay pal-u. e onda ta dva računa povežeš. na e-bay-u imaš instrukcije kako se to radi i spremna si za kupovinu. kada budeš htjela da počneš sa kupovinom, javi se da ti dam par instrukcija.
ako budeš imala problema sa povezivanjem računa, javi se pa ću ti pomoći

clock-img

07.10.2011, 14:11

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Amam

ima i te kako. poremeti te nivo hormona pa dijete odmah postaje nervoznije

Pa tako sam i kontala,ali opet mozda sam umislila user posted image
Joj lady ti si user posted image ,kad ti krenes na drugi chat i ja cu "su" tobom user posted image

hvalauser posted image

clock-img

07.10.2011, 14:15

clock-img

entinte

pencil-img

869

Dan zenice, evo i nas, jutros sam mu uzela Novalac 2 pa cemo vidjeti, samo da mu stolicu ne poremeti user posted image kisa se blizi user posted image ode mm veceras u Ze user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

clock-img

07.10.2011, 15:18

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Joj vrijeme vani je fuj, nit izac i prosetat i raspolozenja tjera down,down. N zaspala malo , amm pocinje za koji sat raditi pa kad obuzme komp to je do jutra nekad pa da malo vidim sta ima ovdje. Njoj kao da su malo nabubrile donje desni i nikad cucu nije koristila kao sad, samo da nesto zvace......no iduce sedmice idemo na vakcinu (jooooj) pa cu pitat imal naznaka da bi  mogli zubici i sl. Tak sam sad skontala ladyblue da si bila u Tz neki dan.

clock-img

07.10.2011, 15:21

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Mi smo vala izasli, samo grad je pun, stizu navijaci, a jos i ZEPS, pa se nismo plaho zadrzavali. Veceras ga aBd vodim na RR kaficu, nek dijete promahala forumasice user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

07.10.2011, 15:25

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi smo vala izasli, samo grad je pun, stizu navijaci, a jos i ZEPS, pa se nismo plaho zadrzavali. Veceras ga aBd vodim na RR kaficu, nek dijete promahala forumasice user posted image
[/qBlago vama, i mi bi napolje a ovamo vjetar pravo jak tako da mi se ne da nesto, ada tamo je puno, tekmauser posted image

clock-img

07.10.2011, 15:25

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

joj sve se izmijesalo hahha, al hajde skontala si !

clock-img

07.10.2011, 15:26

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Evo da vam docaram dasak atmosfere, centar grada, kod  prve gimnazije hahahahahahahah

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

07.10.2011, 15:28

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

znaci krkanluk?!

clock-img

07.10.2011, 15:28

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

sweet,bila sam u utorak ali sam se isti dan vratila. Javila bih se ja vama da sam ostajala da se nadjemo na starom mjestuuser posted image

clock-img

07.10.2011, 15:31

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ma jasta,to je u Zenici pravo narodno veselje! Teferic!user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2011, 15:31

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

sweet,bila sam u utorak ali sam se isti dan vratila. Javila bih se ja vama da sam ostajala da se nadjemo na starom mjestuuser posted image

kad budes opet dolazila ;)

clock-img

07.10.2011, 15:37

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

A tek oko stadiona! Samo jos ringišpil fali user posted image

clock-img

07.10.2011, 15:40

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: palachinken

A tek oko stadiona! Samo jos ringišpil fali user posted image

znam,bila sam x puta na tim utakmicama. To je ludilo!

clock-img

07.10.2011, 15:42

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Ja nikako ne kontam sto se reprezentacija igra u zenici,pored ovolikog koseva i glavnog grada,oni igraju u zenici..Nemam nista protiv zenice,ali hrvatska nikad ne igra u Splitu ,ili srbija u Novom Sadu,samo Zagreb i Beograd,a mi u Zenici, to bas ne kontam i ne vjerujem u one gluposti,kao tamo sretan teren i bla,bla

Hello, it's me...

clock-img

07.10.2011, 15:48

clock-img

animagical

pencil-img

5604

palachinko hajd ako budes izlazila opet kupi na tom tefericu za nas lutrijuuser posted image znas, onu za markuuser posted image
moje dijete danas nece da spava, oci mu ko fildzani...a ja preklapam...e i nekako hoce ako ga ljuljkam u onoj ljulji za bebe...inace samo jede pa bljucka pa podriguje pa kaki pa piski,pa je opet gladan...miran je, ne place,ali stalno trazi da jede,zaspi dojeci, ali ne doji on kao kad je gladan,vec tacno ceifi...zaspi tako,ja ga spustim on otvori oke i gleda me-daj josuser posted image i nesto kao guguce...mozda mi se i cini,nemam pojma kad sta ide

clock-img

07.10.2011, 16:18

clock-img

entinte

pencil-img

869

i ovaj moj jedva nekako zaspa user posted image nadam se da ce bar jedan sat odvaliti user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

clock-img

07.10.2011, 16:26

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

ma i moja zaspi pa se zacas probudi nervozna, place pa se smije pa smijuci place, a glas joj prodoran, zidovi se tresu kad malo zagalamiuser posted image

clock-img

07.10.2011, 16:56

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ja nikako ne kontam sto se reprezentacija igra u zenici,pored ovolikog koseva i glavnog grada,oni igraju u zenici..Nemam nista protiv zenice,ali hrvatska nikad ne igra u Splitu ,ili srbija u Novom Sadu,samo Zagreb i Beograd,a mi u Zenici, to bas ne kontam i ne vjerujem u one gluposti,kao tamo sretan teren i bla,bla

zato sto u Sa raju intereruju Zeljo ili Sarajevo a ostalo 0 bodova. Igrali su oni na Kosevu ranije ali bude raje kao da igra Pofalicki.

clock-img

07.10.2011, 17:04

clock-img

Anoniman

Ma sta ti imas protiv Pofalickog, a? user posted image