IZVORNA PORUKA: animagical
wow jedno budjenje palachinko...ja o tome sanjam... doduse sinoc je bila dobra noc...ustajao je u 12, u 3:30 i u 8, tj upravo jede... istina ova tura u pola 4 je trajala min sat i po...nikad ga uspavati, oci ko fildzani...
sretan polurodjendan
i sretan zubic
Dobro, vama je jos prerano. Mahdi jest spavao i prije 2 mjeseca kad je bio kao Ajnur, ali je jeo svaka 2 sata i to po sat vremena, on to sve prespava, a ja budna. A on inace nemirno spava, stenje u snu i ja sam se uvijek budila, ko majcinski nagon. Zato ujutru ko sazvakana i pljunuta. Polako se to sredilo, sad brze jede i duze ga drzi, hB, a ni ja ne skacem na svaki zvuk.
I da, mi otisli po drugo misljenje sredinom osmom mjeseca trudnoce (nesto oko obima glave), kaze doktor, eh evo vam fina slika cune za muza, ja se zakovala za onaj krevet! Tako mi Ajsa dobi cunu u trideset__ i nekoj sedmici trudnoce. Trebalo mi je da se naviknem.
< Poruku je uredio palachinken -- 11.10.2011 8:52:03 >