IZVORNA PORUKA: mala_sa
Lepetetka nama pise da nema kupanja i kvasenja 7 dana (tj ako se kupa cunu treba zastititi da se ne pokvasi)??
Mala sa vidiš sve ti je to od doktora do doktora... mi svoga osunetili u Sanasi i dobro se sjećam morali mu skinuti zavoj nakon dva tri sata i držati ga još par sati onako razgolićenog...i kaže dok. malo bebi sapunom nasafunjati vodu mlaku i sapirati ga povremeno,pustiti da se prozrači i nakapati uljem i to je to... A evo vidim neko reče da ni zavoj nije skidao 10-15 dana....pa ne mogu da vjerujem da sam nije spao za toliko vremena

... To mi je besmisleno je svaka ranica brže zarasta na zraku, nego pod kojekakvim zavojima flasterima itd....
Ma drago mi je da je dobro prošlo, jelde veeeeeliki stres za mamu

mi svog donijeli neko se dijete dere ko pilana, kaže dr idite vi na 15tak min. prošećite, mi se vratili sestrica ga drži obučenog niti plače, ma ko bubica...nije mu bilo puna 5 mj. kada smo ga sunetili zato je bolje po meni što ranije...Nakon sedmicu počeo se prevrtati sa leđa na stomak pa bi več postojale šanse da se uvrijedi, tako da je bilo u pravi vakat...