IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: Iman83
Lady, jutros ti čoeka slušam kako pjeva, pa mi ti i Nađa naumpale, kako idu pripreme za rođendan!
, sve smo organozovale. haljina i cipele su tu, igraonica i torta organizovane.
I ti super žena
....
Vidi koji je a ona već spremna, ja sve organizovala sedam dana pred rođendan!
Sweet, ma naravno da možeš jesti jagode, otkud sad to...ja sam sve jela i jedem dok dojim, nikad nisam pazila ni našta!
moje dijete naučilo reći hvala, pa ko joj god šta da ona kaže: Haua...
ja sam ti to sve za dan organizovala

. najvažnija mi je bila haljina i cipele a ovo ostalo sam u sekundi odradila.
bravo za Imančicu

. N još uvijek ništa neće da kaže. ponavlja sve zvukove za nama ali riječi neče.
ma da. ne vjerujem da će joj išta biti. ja sam Nađi sve dala. jaje jede uredno, probala je i med...samo nisam citruse ali to je zato što ih ja ne jedem pa ih i ne kupujem. sada će mandarine pa ću joj početi davati.
Iman imas pp
< Poruku je uredio bebacha -- 17.10.2011 21:02:30 >
2016.
IZVORNA PORUKA: ladyblue
Nađa je naučila da stavi slušalicu na uho. ja joj dam telefon a ona uredno stavi na uho ali kada neko priča s druge strane, to je zbuni. odmakne slušalicu pa je gleda
hehe i S isto
18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
Sweet za jagode ja nisam ni u trudnoci jela niti tokom dojenja, podvukli za jagode i med i ginekolog i pedijatar. E sad nije bilo reakcije, nece bezbeli ni nit al sa tim se nikad ne zna pa je bolje izbjegavat do godine.

za curu sto se snasla sama.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja pipu/cucu koristim ko cep, kad urla da se zgrada trese da sprijecim katastrofu
inace kupujem mu babylove pipe silikonske u DMu, ako nece silikonske onda probaj gumene. Provjeri i koji oblik pipe su mu dale, da ne objasnjavam sad oblike jedan me podsjeca na nesto sad lijevo a ima i onaj standardni. I starijem sam davala pipu maltene od rodjenja, dojili 17.5 mj i nismo imali problema zbog nje.
Jelo misamu pa zar i to. Ljubi razbojnike
< Poruku je uredio ziki -- 17.10.2011 21:26:45 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......