Zadnji članci

Treba li roditelj uvijek djecu stavljati na prvo mjesto
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega

Da, neki roditelji zaista imaju OMILJENO DIJETE
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Odgoj, razvoj i njega

reko idemo u garazu Pa neka Kosta koliko kosta,kad se kreten parkirao pred sami ulaz i niko nemoze izaci sacekamo malo reko mozda ce doci kad mi neki deda kaze pukla cjev od gasa nista od Te garaze,mm parkira odmah do puko Film ako ce nalijepiti Kaznu neka ce idemo jesti. Udjemo u restoran Sa nasim poslovnim kolegom,u restoranu nestalo struje i nijedan im kompijuter neradi i nesluze goste dok sistem ne podigne,predjemo u drugi restoran jeli kao da i nismo. Krenuli kuci nismo Kaznu
mm sad otisao da stavi Zimske gume na Auto i u sljedeci petak moramo za bosnu i Dole moram ostati dok mi licna i pasos nebudu gotovi. U hebem mu kako mi dan poceo. Danas Sam opsovala i austriju i bosnu,mm se smije kaze kaze psujes ti to internacijonalno
i to na prozor i sad kad god izadje razboli se
ne daj Boze nikom ali vala ne treba pretjerivati...i svi su imali nesto za prokomentarisati o tom izlazenju a mene bas briga