writing-img

RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]

clock-img

30.10.2011, 22:12

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

Pozdrav ženice i bebice!!
Mamolina dobro došla!
Lady želim vam dobar provod sutra, drago mi je da je N zdrava i spremna da uđe u 2.god. a mama na novu temu user posted image samo nas nemoj zaboraviti, navrati ponekad,navrati ponekad ....user posted image user posted image
Mi danas opet skitali i ako bude lijepo vrijeme i sutra ćemo juhuuuuuuu user posted image Nadam se da će još duuugo ostati vrijeme lijepo za šetnjica sa bebironima...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

30.10.2011, 22:22

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Ola zenskeeee...Samo da se tuspasimo za danas, cistile kucu i kupanjac, spremamo se sutra za bocu, grrrrrrrr

Lady- uzivajte, sutra je vas dan, nijedan kao prvi user posted image user posted image user posted image

Mamolina, dobrodoslauser posted image user posted image

Odoh spremiti torbu za sutra, joj kako mrzim ove boce, ja ih gore podnesem nego njih dvije( i jos im se potrefi obema u isti dan) uh.....

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

clock-img

30.10.2011, 22:24

clock-img

animagical

pencil-img

5604

lady sretan velikoj curi rodjendan unaprijed, i jedno cupkanje za usice od mene! da ga veselo proslaviuser posted image nadam se i slicici u haljiniciuser posted image  

clock-img

30.10.2011, 23:41

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Mamolina, dobro došlauser posted image

kod nas sve spremno...haljinica ispeglanauser posted image
moram je sutra kasnije staviti poslije podne da spava. kako se sat pomjerio, danas joj se spavalo u 18:30. jedva smo dobacije do 19:30. sutra ću je staviti da spava oko 15:30 da izdrži party do kraja.

joj žene,ja ne mogu da vjerujem da je njoj godina dana. kako mi je brzo prošla...još nisam ni skontala da je moje dijete a njoj već godina. ja sam nju rodila u nedjelju ujutro prije doginu dana, i cijeli dan razmisljam o tom danu kada sam je rodila...

heh bas tako jos mi je cudno da je ona moja a ono vec skoro godina prosla...danas setamo i kontam kako sam prosle godinu o ovo vrijeme otisla na porodiljski i cekala svoju curu kao za 7 dana a ona ocejfila jos 6 pride user posted image

nego jel se N buni kad je stavis u krevet da spava tokom dana? moja vec 3 dana nije spavala po danu to je neopisiva vriska pri svakom pokusaju stavljanja u krevet...ne znam sta vise da radim...jedino je hapa uspava user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

31.10.2011, 00:02

clock-img

Anoniman

Nadja srecan rodjendan i sve najljepse od srca dusice draga... Ljube te Ana i Luka sa mamom i tatom...
user posted image user posted image user posted image
Cestitke i tvojoj mami i tati, dragi roditelji imate na sta biti ponosni user posted image

clock-img

31.10.2011, 00:06

clock-img

Sensia

pencil-img

1096

zenice pomagajte, ova moja bembolina je prva nocna ptica, jedino se primiri na siki user posted image  al ne moze cijelu noc dojiti. razmisljam da joj dam dudu varalicu ali je odbija. jedna mi je kolegica rekla da je umocim u slatku vodu ali onda me strah da mi ne odbije siku zbog ukusa user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.10.2011, 00:11

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Nadja sretan rockas. user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

31.10.2011, 00:12

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Sensia

zenice pomagajte, ova moja bembolina je prva nocna ptica, jedino se primiri na siki user posted image  al ne moze cijelu noc dojiti. razmisljam da joj dam dudu varalicu ali je odbija. jedna mi je kolegica rekla da je umocim u slatku vodu ali onda me strah da mi ne odbije siku zbog ukusa user posted image user posted image user posted image

A malena je..moras biti strpljiva, tek je krenula da uspostavlja ritam...sasvim je to normalno.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

31.10.2011, 00:50

clock-img

entinte

pencil-img

869

Sensia probaj promjeniti dudu mozda ta ne odgovarauser posted image a probaj i to da umocis koji put u slatku vodu samo da se navikne da vidi da to nije tako strasno user posted image sretno!

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

clock-img

31.10.2011, 07:12

clock-img

enči80

pencil-img

123

Jutrouser posted image

NADJA Sretan ti prvi rođendanuser posted image user posted image [sm=sloncek.gif]

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

clock-img

31.10.2011, 07:52

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Nadji sretan prvi ridendan.Sve najnajbolje joj zelimo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

31.10.2011, 07:54

clock-img

Anoniman

Jutro i od nasuser posted image

Moj momak nocas od dva sata pa do prije pola sata bio budan, nosic ga samo tako muci, kad izvucem sekret on se smiri, ali posle pet minuta opet pun nos i sve tako u krug, toliko je plakao da me dusa boli, onaj tuzni plac, sta vise jecanje. Anuska je hvala Bogu bolje, primila cetiri penicilina, jos tri ima, nema temperature pa je sve lakse. Zubi je pravo muce, cak joj krvare desni i to pofino.

Nadam se da su ostale mame i bebe dobro...ljubimo vasuser posted image

ps. Enci ljubi mi princezice maleuser posted image

clock-img

31.10.2011, 08:00

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Jutro..jutro...maloj Nadji sretan prvi veliki rodjendan..da nam dugo, dugo zivi u zdravlju i sreci zajedno sa svojom porodicom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=sloncek.g
if]

2011.
2016.

clock-img

31.10.2011, 08:05

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Jutro i od nas, mi evo ustale u 7:30, sva na pišica otisla na pidzamu, nesto nam cesto prolazi kroz ovaj pampers u zadnje vrijeme, mozda mama ne stavi dobrouser posted image

I ovdje zelim nasoj drugarici Nađi sretan prvi rođendan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.10.2011, 08:23

clock-img

taurus

pencil-img

3578

jutrouser posted image

mi se probudile, E doručkovala i sada se igra u svojoj igraonici dok mama pije kafu

našoj dragoj nađi sretan prvi rođendan, da nam bude zdrava i vesela puuunoooooo godina sa svojim roditeljima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.10.2011, 08:38

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Juuuuuutro,

mi smo stigle svojoj kucici napokon. U Sarajevu je bilo prelijepo. Malo smo hodale, malo pile kafice ... malo kupovale. U Zagrebu smo bile tri dana na terapiji. Kazu nogice bas fino napredovale, ali rukica nije puno. Sad moramo puuuno vise vjezbati rukice i da na stomaku bude na laktovima.

Dobili smo jos vjezbica i neke vjezbe po Vojti koje D ne podnosi i vristi sve vrijeme. Ali kazu to je i pojenta. Malo me strah da ne dobije neke traume od toga. Kaze da to moramo raditi u sobi koju ne koristimo jer ce je s vremenom zamrziti. To mi zvuci bas grozno.

Sta se ovdje desavalo????????? Hoce li neko biti fin da mi napise kratak izvjestaj .... please :)

Cestitamo sve propustene rodjendane i zubice ... zelimo dobrodoslicu svim novim mamicama i bebicama ... i ako ima bolesnih bebica da nam aBd brzo ozdrave user posted image

E sad jedna specijalna cestitka ... nasoj N zelimo sretan PRVI RODJENDAN i da nam je ziva, zdrava, sretna puuuuno puuuuno godina. Da bude ponos svojoj mamici svakim danom ... da je samo lijepe stvari u zivotu prate ... da ne bude vise kakica i turica ... da pravi male nestasluke hahaha ... da nani i dalje govori pis pis pis hahaha ... a najbolje sto joj mogu pozeljeti je da bude ista kao i do sad jer je hvala dragom Bogu dijete za pozeljeti ... Ljuuubimo vas puuuno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Cickolini -- 31.10.2011 8:39:52 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

31.10.2011, 08:51

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

sva na pišica otisla na pidzamu, nesto nam cesto prolazi kroz ovaj pampers u zadnje vrijeme, mozda mama ne stavi dobrouser posted image

Ja kupila u BiH Pampers sad kad smo bili. Nestalo mi sto smo ponijele. Grozan je. Sve joj prolazilo. Definitivno je drugaciji iako se cini kao da je isti. Cak joj se i guza zacrvenila. Cim smo dosli stavim joj ovaj sto u NL kupujem i super. Guza danas ko bebina guza hahahahahaha

< Poruku je uredio Cickolini -- 31.10.2011 8:52:00 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

31.10.2011, 09:05

clock-img

animagical

pencil-img

5604

hehe a svi su takvi, i  moj A... on na cuclu hoce da povraca...a i to sa secerom vam vala nije dobra ideja...spavaj po danu kad  spava i beba...ne mogu da skontam koliko je bebi cini mi s oko sedmicu, pa je to mozda i neki skok u razvoju, a onda opet ne treba davati cuclu...

clock-img

31.10.2011, 09:05

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Nadja, sretan rodjendanko! Da budes sretna, zdrava, vesela i pametna djevojcica i uvijek uzivas u dobro muzici, kao na slici kod mame na avataru user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

31.10.2011, 09:07

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

jutric zenice!

maloj Nadjici sretan prvi veliki rodjendan da bude zdrava i vesela i slusa svoje roditelje

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image        user posted image        user posted image          user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.10.2011, 09:08

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Draga lady - želim našoj ljepotici i pametnici Nađi sretan 1. rođendan! Da bude zdrava, vesela, nasmijana, fina i dobra, da sluša mamu, tatu manje-više user posted image , da je i dalje pazite i mazite k'o do sada, da bude napredna i pametna! Želim joj sve najljepše od srca i da joj danas bude posebno lijep dan, da svi uživate, a ona posebno! Puno pusa !!!
user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

31.10.2011, 09:08

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: animagical

hehe a svi su takvi, i  moj A... on na cuclu hoce da povraca...a i to sa secerom vam vala nije dobra ideja...spavaj po danu kad  spava i beba...ne mogu da skontam koliko je bebi cini mi s oko sedmicu, pa je to mozda i neki skok u razvoju, a onda opet ne treba davati cuclu...

Ja sam predugo čekala sa cucom pa je nikad nije htio. A sjecam se da mi je Cickolini rekla, sretne su mame cije dijete nece cuclu, a pametne je ni ne daju user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

31.10.2011, 09:09

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Mamolina - dobro nam došla na temu!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

31.10.2011, 09:10

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ja cekala 6 sedmica, on nema pojma sta je cucla...a kad skontam kakvi su mu bili skokovi, trajali bi duplo duze s cuclomuser posted image

clock-img

31.10.2011, 09:11

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

IZVORNA PORUKA: animagical

zasto ne cucla ako ne remeti dojenje...moja je koristi i nis nam ne fali,cak sta vise pomogne i njoj a i meni.

Zadnji članci

article-img