writing-img

RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]

clock-img

02.11.2011, 19:33

clock-img

minie

pencil-img

165

Hvala drage moje user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

02.11.2011, 19:34

clock-img

bombina

pencil-img

170

hey bambi hvala a dobrodoslici,bas sam sretna sto mogu s vama malo procaskatuser posted image ne znam zasto nisam prije,jer kao i svaka nova mama bila sam luda od brige za svaki aminin plac,a nisam to imala s kim da podjelim........
ciciban-stvarno znam da si zabrinuta,ali proci ce to ne brini,ako nema tamperaturu nije bolesna,samo malo vise suh zrak,obavezno na radijator stavi posudicu s vodom da joj vlazi zrak....mi smo u tom dobu imali i problema s okicama,i dr rekla da se suzni kanal nece procepit sve dok ima ista u nosu,pa sam jos vise bila zabrinuta...uglavnom probaj to sa sljezom,pa javi...nadam se brzom oporavkuuser posted image

kad smo snimali kukove dr je rekao da dajem D3,po tri kapi u ljetnim mjesecima (maj,juni,juli,august),po cetiri jesen i proljece (septembar,oktobar,mart,april),a pet zimi (novembar,decembar,januar,februar),ali ja stalno dajem po cetiri....

clock-img

02.11.2011, 19:56

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

animagical i kod mene je N imala takav period, bas se  sjecam mi u Omegi i ona sam poprska patos koji sam ja morala brisatuser posted image

clock-img

02.11.2011, 21:16

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ps. ovo da se javimo i mi sa "starije" temeuser posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

02.11.2011, 21:18

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Super Bebo salji sliku onu obavezno ... Meni je slika predivna. Ljuuuuubimo vas puuuuno

clock-img

02.11.2011, 21:32

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Vecer i od nas... Meni dosla mama, pa uzivam, nosa bebu, uspavljuje, ma uzivancijauser posted image user posted image
Animagical, meni se cini da je mala od vesele tako povracala i sve je bilo ok, da joj posaljes pp.
Mene stvarno vise brinu ove zelene stolice svaka druga zelena... inace beba nije nemirna, fino spava, jedino mi slabije doji po danu, ono nema sad da jede po 10 min, kako zna navecer kad se probudi.
Mi smo sto se pelena tice trenutno na violeti, inace nisu mi nikad propustile mada su malo pogrube. I moja voli slusati usisivac, a mene iritirauser posted image user posted image

clock-img

02.11.2011, 21:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

02.11.2011, 21:39

clock-img

bombina

pencil-img

170

eto....A se presvukla,jela  i zaspala,,,,,,,,user posted image nadam se da su i vase bebe vec u krevetu ili ce uskoro, da i mamice malo odmore....svima zelim slatke snove i mirnu noc..........pozzzzz.

clock-img

02.11.2011, 21:41

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

IZVORNA PORUKA: Iman83

Samo da mahnemo...nismo vas zaboravili...samo smo vam napravili mjesta[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/!]

Ma nista ti ne masi ... Uhvatila si se noge i pobjegla na drugu temu cim ti se prilika ukazala user posted image user posted image user posted image

Nedostajete ...

clock-img

02.11.2011, 21:44

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Ma jel to i Iman pobjegla na drugu temu...morat cu se i ja napokon preseliti i na tu (pored ovih milion na kojima sam! user posted image )

Cickolini...tebe nisam dugo "citala" user posted image ,sta ima,ima li kakvih novosti,uradjenih nalaza,..-izvini nisam u toku! user posted image Kako je inace mali Indijanac lijepi?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

02.11.2011, 21:48

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Mahanje i od nas....

cickolini, čuvam ti mjesto tamo na temiuser posted image

N spava odavno. sutra idemo na vakcinu i nadam se da neće biti reakcija.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

02.11.2011, 21:51

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Hi! N jos nije zaspala, tj jeste oko 9 pa se trgne i pocne plakat pa oko pola 10 pa pocne plakat i eno je sad igra se sa cucom i s vremena na vrijeme zakmeci, u mraku je-tv gori.....valjda zaspi jer ja padam vec.

Hajde ba docemo i mi iduce godine aBd na tu tamo temu, sta se hvaliteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2011, 21:55

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

sweet, neces ti nigdje bez mene, ja te u stopu pratim vec evo druga tema :)))
Mahdi je utvrdio oko pola 6 i spava sretno i veselo, vjerovatno se nece ni buditi sem da jede do jutra.

Nadji sretno na vakcini!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

02.11.2011, 21:58

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ja inače ne brinem oko tih vakcina ali nisam sigurna koliko sam joj uspjela imunitet podići. a s druge strane moram joj dati tu vakcinu jer se vraćam na posao sljedeće sedmice pa ako će biti reakcija da odmah idem na bolovanje...

clock-img

02.11.2011, 22:13

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: palachinken

Mahdi je utvrdio oko pola 6 i spava sretno i veselo, vjerovatno se nece ni buditi sem da jede do jutra.

Nadji sretno na vakcini!

user posted image zla zeno ne foliraj seuser posted image

clock-img

02.11.2011, 22:15

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Vecer i od nas... Meni dosla mama, pa uzivam, nosa bebu, uspavljuje, ma uzivancijauser posted image user posted image
Animagical, meni se cini da je mala od vesele tako povracala i sve je bilo ok, da joj posaljes pp.
Mene stvarno vise brinu ove zelene stolice svaka druga zelena... inace beba nije nemirna, fino spava, jedino mi slabije doji po danu, ono nema sad da jede po 10 min, kako zna navecer kad se probudi.
Mi smo sto se pelena tice trenutno na violeti, inace nisu mi nikad propustile mada su malo pogrube. I moja voli slusati usisivac, a mene iritirauser posted image user posted image

a da joj dajes vise puta zaredom istu siku ? mozda popije samo ono prvo mlijeko, vodenasto

clock-img

02.11.2011, 22:19

clock-img

entinte

pencil-img

869

ejjjj tuspas mene user posted image
ja danas isla da malog narucim za vakcinu i bezveze isla kaze ne trebate se narucivati vec imate datum u knjizici ali taj je datum 29.9. Nismo otisli jer je K bio prehlađen i poslije ga sunetili ali evo opet kasljuci i slini. A jednu moju prijateljicu su vratili jer nije mali bio narucen ma oni to kako im se navije. Uglavnom odvest cemo ga cim ga ovo popusti, kaslje li kaslje a ne moze slajm da izbaci... Danas je rucao blitvu i veceras povratio i sve mu izaslo i na usta i na nos, jeo je i ranije ali eto danas mu nije sjelo.
Palachinken ja se vracam na posao prvi radni dan iza bajrama tako da je navikavanje neophodno user posted image
Lady zar lumpi nije 80 kom 26 km user posted image ja sam prezadovoljna sa njima bas mu odgovaraju i nijednom nisu propustile...

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

clock-img

02.11.2011, 22:25

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: palachinken

Nadji sretno na vakcini!

user posted image zla zeno ne foliraj seuser posted image

neureklo se, ali bebe se mijenjaju, sta znas. Obicno on ako ne zaspi do 5 popodne, spoji dnevni i nocni spavanjac. Uveo je i jedan prijepodnevni od 45 minuta, taman da doruckujem. Bas ga pozelim :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

02.11.2011, 22:41

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: entinte

Lady zar lumpi nije 80 kom 26 km user posted image ja sam prezadovoljna sa njima bas mu odgovaraju i nijednom nisu propustile...

mi koristimo 5-icu a one su pakovane po 70 kom.

clock-img

02.11.2011, 22:49

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

Bambi7 ja sam ti na Dobrinji pa valjda ćemo se nekad i uganjati da se upoznamo face to face user posted image da znam i nekoga iz komšiluka sa RR, ove što znam sve su čini mi se dalje..
Cickolini usvoji me user posted image Ma ovo ja pred Bajram malo, eeeee nekad sam za dan sve uradi a sad razgodim i opet žurba, jedva stignem... Nek si ti Cicko malo i odplakala ,bude lakše i kad se istrese iz sebe onaj čemer.. A slika je super, ma i kanta je moćna, ja da imam ovkvu i ja bih svoju stavila u nju al nemamuser posted image može jedino u burence hahaha ili onu od Jupola...
Medi sretan rođendanko tvom slatkom sinčiću...tako je meden i nasmijan...cadak pravo...user posted image user posted image
Minie meni su na otpusnom napisali 3 majka 3 dijete , pa vidi jesu li ti oni napisali na otpusnom pismu

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

02.11.2011, 22:53

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Bambi7 ja sam ti na Dobrinji pa valjda ćemo se nekad i uganjati da se upoznamo face to face user posted image da znam i nekoga iz komšiluka sa RR, ove što znam sve su čini mi se dalje..
Cickolini usvoji me user posted image Ma ovo ja pred Bajram malo, eeeee nekad sam za dan sve uradi a sad razgodim i opet žurba, jedva stignem... Nek si ti Cicko malo i odplakala ,bude lakše i kad se istrese iz sebe onaj čemer.. A slika je super, ma i kanta je moćna, ja da imam ovkvu i ja bih svoju stavila u nju al nemamuser posted image može jedino u burence hahaha ili onu od Jupola...
Medi sretan rođendanko tvom slatkom sinčiću...tako je meden i nasmijan...cadak pravo...user posted image user posted image
Minie meni su na otpusnom napisali 3 majka 3 dijete , pa vidi jesu li ti oni napisali na otpusnom pismu

user posted image user posted image user posted image user posted image zamisljam jadnu bebicu u kanti jupola hahahaha

clock-img

02.11.2011, 23:04

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja inače ne brinem oko tih vakcina ali nisam sigurna koliko sam joj uspjela imunitet podići. a s druge strane moram joj dati tu vakcinu jer se vraćam na posao sljedeće sedmice pa ako će biti reakcija da odmah idem na bolovanje...

ma ja s MMR se ocekuju i nakon14 dana reakcije...kazu obicno u vidu osipa

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

02.11.2011, 23:07

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Onda smo moze bit i blizu, mi smo redovni u setnjama po Dobrinji, mada smo u aerodromskom:) Kad budes free samo zovi...

Entinte draga, jel to K jos hastauser posted image Sto pravo ne udje kod dr.bar da mu pluca posluša kad ste vec išli. Pile malo slomi ga taj kasalj vise
Medi sretan mini brzdej i od nasuser posted image user posted image , joj kad rece kupovina moram i ja u ovaj pred bajramski, najdrazi heheh.....
Cickolini i super bebo, dajte te linkove kad posaljete forke da glasamo za vase bebice
Bombina draga nek si ti nama dosla, vidis da nas ove starije bebe samo pozdrave i odu, a male bebe nesto ne daju mamama da tipkajuuser posted image user posted image
Ja se naćošila da sta izcitam kad samo jedna stranica, smrc,jos ako vec budete opet zaspale.....

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

clock-img

02.11.2011, 23:15

clock-img

Amam

pencil-img

659

Samo da se pohvalim da sam uspjela "osvojiti"paket na ebay-u i sad cekam stvarcice za E user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

02.11.2011, 23:23

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Sta si joj to kupila, a a a?

Medi, sretan mali rodjendan, da nam drugar uvijek bude vesel i nasmijan

Zadnji članci

article-img