Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ostaje što se mene tiče a niko više se nije prijavio za kafu sad čitam da je rose sutra slobodna, pa ako hoćete da pomaknemo za sutra pa da nam se i rose pridruži rose
I mi smo prijavljene za kaficu u srijedu Ako ipak promijenite termin za sutra, želimo vam lijepo druženje ali mi nećemo moći. MM je slobodan pa planiramo da se druži naša mala porodica
07.11.2011, 22:41
SailorMoon
1300
Iman
07.11.2011, 22:42
rose
8709
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: Super Beba
lady, taurus - kad će kafa? Ostaje li srijeda?
ostaje što se mene tiče a niko više se nije prijavio za kafu sad čitam da je rose sutra slobodna, pa ako hoćete da pomaknemo za sutra pa da nam se i rose pridruži rose
hehe ja htjedoh predloziti al reko da vam ne kvarim plan kad ste vec skontale da to bude srijeda
i meni je mm dio dana slobodan a ja cijeli...meni su inace vikendi jer sam ja tada slobodna dani za druzenje s mm i malom a pretpostavljam i da druge mame planiraju po tome (sutra jos uvijek neradni dan nekima)...pa eto ako ne bude sutra, bit ce kad bude...neka subota, nedjelja ili oko nove godine kad odem na odmor
Imančice, biće tih "trenutaka" kad ćeš da se "vrtiš u krug", kad će se učiniti da je mnogo toga bez smisla, jer to što nedostaje ne može da se nadoknadi. Ali, hvala Bogu imaš svoju djevojčicu (i druge koji te vole) za koju ćeš biti jaka i kojoj ćeš pružiti istu onu beskrajnu, bezuslovnu ljubav koju si u svakom momentu imala. Ne daj se
07.11.2011, 22:53
rose
8709
IZVORNA PORUKA: Iman83
Mi samo da mahnemo malo...
Stavila Iman na spavanje....sutra vrtić...a ja se vrtim u krug ko luda...
ne mogu da zamislim koliko ti je tesko i koliko te boli...ali drzi se i budi jaka ...
07.11.2011, 23:11
taurus
3578
ašoni sorry nisam skontala da si se i ti prijavila, nije me bilo dva dana na forumu pa nisam upratila
meni je svejedno, čekamo dok nam se jave super beba i lady
07.11.2011, 23:24
Leena
2841
Iman, ljubavi, ljubi mi curicu ujutro i zazeli joj sretan prvi dan u vrticu od strine. A. je na putu za Bihac, umro i Almiru otac veceras... Tuzan Bajram, sta je ovo... Mila, drago mi je sto sam te cula, sada sam malo mirnija, ti si nasa hraba strina i ponosne smo na tebe da znas! U nasim si mislima i dovama svaki dan, kad vec ne mozemo doci da budemo uz tebe
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
07.11.2011, 23:41
Ašoni
154
IZVORNA PORUKA: taurus
ašoni sorry
Sve ok
08.11.2011, 08:03
tukica
187
D.jutro i od nas... evo kafa Vidjeh sta ste pisale o onom mom jadanju Znam da trebam biti jaka i oceliciti ove zivce, ali vidjecemo koliko cu uspjeti... Nego, mi moramo danas uraditi krvnu sliku, pa ne znam mogu li to uraditi u bilo kojoj poliklinici? A pedijatrica je napisala i urin, pa mi govorite kako da to cudo izvedem kod moje pisulje... Mogu li je staviti iznad lavora, pa cekati da piski ili mora bas direktno u sterilnu soljicu???
Iman- stalno mislim na tebe i jako mi je zao sto ti i svako od nas mora to dozivjeti, da izgubi nekog ko ti je bio sve i ko ce ti ostati zauvijek, ako nista, bar u mislima, utjeha, snaga, oslonac i potpora...
08.11.2011, 08:08
animagical
5604
mislim da se urin hvata u nekakvu sterilnu kesu..u lavor ne moze, odmah bi bio kontaminiran uzorak, ako nemas sterilan lavor.... a sto nalazi, jel to cura nesto bolesna?
i jutro svima
08.11.2011, 08:15
ladyblue RR
1848
jutroooo....
N se vratila u vrtić a mama uživa u kafi. još 2 dana i nazad na posao.
taurus, meni je svejedno za kafu. kad god se dogovorite u ova 2 dana.
cickolini, znala sam ja da je D dobro. pričale smo neki dan. još kada sam je vidjela...ma dijete k'o pišta! na ljeto će se one igrati k'o velike, vidjet ćeš!
Iman, teško je, znam! meni je tata umro prije 20 godina i cijeli život osjećam tu prazninu ali život ide dalje. Moraš biti jaka zbog Mančice. sretan polazak u vrtić i javi nam kako je prošlo.
08.11.2011, 08:15
minie
165
Jutro i od mene, Cickolini stvarno lijepe vijesti, samo ne odustajte sa vjezbanjem i malena ce svojim prvim koracima izmamiti suze radosnice na maminom licu
Iman
Mene zanima prva bebijeva kontorla, ona nakon mjesec dana. Mozda bi mi animagical mogla pojasniti Da li se mora naruciti na kontrolu u DZ ili se samo ode? Hoce li bebi tada primiti i neku vakcinu? Nama za par dana mjesec, pa se moramo informisati na vrijeme.
08.11.2011, 08:17
tukica
187
uh, vidjecu onda da "nafatam" u onu kesu za zamrzivac, jbg, one bi trebale biti sterilne... a kako cu to izvesti, Bog sami zna.... vec vidim sav stan zapisan hahahahaha... a nalaze vadimo samo radi kontrole, nije mala bolesna, hB, nego eto bilo bi dobro uraditi kada prodje pola godine, a vidim da je pedijatrica to i uradila, pa mi valja sad to ganjati... a jos moramo i na revakcinaciju... kad pomislim na turu opet, bljak...
08.11.2011, 08:18
ladyblue RR
1848
minie, samo odeš na kontrolu. ne naručuje se na pedijatriji. i primit ce vakcine.
< Poruku je uredio ladyblue -- 8.11.2011 8:20:26 >
08.11.2011, 08:19
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: tukica
uh, vidjecu onda da "nafatam" u onu kesu za zamrzivac, jbg, one bi trebale biti sterilne... a kako cu to izvesti, Bog sami zna.... vec vidim sav stan zapisan hahahahaha... a nalaze vadimo samo radi kontrole, nije mala bolesna, hB, nego eto bilo bi dobro uraditi kada prodje pola godine, a vidim da je pedijatrica to i uradila, pa mi valja sad to ganjati... a jos moramo i na revakcinaciju... kad pomislim na turu opet, bljak...
kupi u apotreci kesice za urin i zalijepi joj. u tu kesicu bi trebala da piški i da to prespeš u onu posudu za urin.
08.11.2011, 08:25
animagical
5604
minie nece vas primiti ako odes sa tacno mjesec, mora proci mjesec i tri-cetiri dana... ponesi otpusno i knjizicu ako imas, par tetra pelena i koji pampers. ne narucuje se ali sam stari grad zvala da vidim u koja doba da dojem...ujutru se primi boca, iza pregleda, ako je beba zdrava... pa vi veliki narasli
08.11.2011, 08:27
animagical
5604
tukice zalijepis onom trakom za lijepljenje zavoja npr, ali ne onom tamnijom cvrstom vec onom sto se lako kida prstima...da joj kozu ne povuces kad budes skidala
08.11.2011, 08:27
ladyblue RR
1848
mi smo otišle tačno nakon mjesec dana i dobila je vakcine
08.11.2011, 08:28
minie
165
Hvala puno ladyblue
08.11.2011, 08:32
minie
165
IZVORNA PORUKA: animagical
minie nece vas primiti ako odes sa tacno mjesec, mora proci mjesec i tri-cetiri dana... ponesi otpusno i knjizicu ako imas, par tetra pelena i koji pampers. ne narucuje se ali sam stari grad zvala da vidim u koja doba da dojem...ujutru se primi boca, iza pregleda, ako je beba zdrava... pa vi veliki narasli
Veliki narastao mamin sinco Ja trebam u ovaj DZ na Otoci, znaci pelene i jedne i druge, a i knjizicu cemo nadam se imati do tada. Nadam se samo da nece biti puno bolesne djece kad budemo isli na kontrolu. Kontam negdje oko 10 otici, mozda nece biti guzve.
08.11.2011, 08:32
tukica
187
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: tukica
kupi u apotreci kesice za urin i zalijepi joj. u tu kesicu bi trebala da piški i da to prespeš u onu posudu za urin.
E hvala puno na savjetu
08.11.2011, 08:33
bint
448
jutrić samo da vam mahnem i kazem da kdo ans sve fercera onako fino,standardno... cickolini masaAllah bas mi dragoooo za ljepoticu iman ljubimo te, za tebe veliki a hug a za princess jedan kiss i sretno u vrticu i za avs sva ostale velikooo mahanje...