lepetetka i bambi - sretni mali rođendani, da su vam bebice zdrave, vesele i nasmijane! e, meni vala danas baš lipo bi na kafi..još dobila ručak, sveki spremila maloprije došla u kuću, upalila mašinu za suđe, presvukla malog i sjela - nisam odavno
09.11.2011, 16:22
Ašoni
154
Lepetetka, bambi, sretni rođendančići Tukice, i tebi želim sve najbolje za rođendan. Bilo lijepo na kafici, 5 žena i moja mala ženica Mi se sad vratile iz skitnje, produžile poslije kafe u shopping pa na ručak, onda prošetale do kuće. Baš smo se nahodale. Kupile smo i rukavice da se male ručice ne smrznu.
09.11.2011, 19:04
lepetetka
615
Hvala na čestitkama!!! Vidim fino vam bilo, i ja sam malo al po Dobnrinji skitala....
Mogle smo i mi s ovog dijela grada kakvu kaficu organizovati?
09.11.2011, 19:53
entinte
869
olalaaa zenice evo i mene napokon, spremam se za posao sutra vodili smo K na vakcinu jutros, super podnio ali je nervozaaaan uhhhh zubic samo sto nije izbio pa jedva deveramo sa nervozom. Danas sam ga ostavila sa tetom koja ce ga cuvati i otisla poobavila ponesto a od sutra startaju po cijeli dan...
Sretni rođendancici
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
09.11.2011, 20:08
mala_sa
1353
Vece i od nas A se evo igra sa babijem, a ja malo "odmaram"
Joj A se po cijeli dan polomi odskacuci od poda ko crv , lupajuci rukama po svemu sto dohvati (ukljucujuci i mene i mm - izmlati me vlastito dijete), i ispustajuci neke cudne zvukove kroz nos
Amam ma samo ti njega nudi, pa pocece nekad da jede. Moj A se bas masAllah projeo u zanjih 3 dana
Tukice sretan rodjendan, i da nam se veceras dobrooo naspavas
Sretni mali rodjendani nasim bebicama
09.11.2011, 20:08
taurus
3578
lepetetka, bambi sretni mali rođendani
i meni je super bilo na kafi
09.11.2011, 21:49
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: entinte
olalaaa zenice evo i mene napokon, spremam se za posao sutra vodili smo K na vakcinu jutros, super podnio ali je
nas dvije sutra u istim govnima
09.11.2011, 21:50
ladyblue RR
1848
lepetetka, bambi, sretni rođendančići!
09.11.2011, 21:53
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: entinte
olalaaa zenice evo i mene napokon, spremam se za posao sutra vodili smo K na vakcinu jutros, super podnio ali je
nas dvije sutra u istim govnima
sretno objema da se što prije naviknete i vi i bebice
09.11.2011, 22:17
Anoniman
Lady, Entinte srecno sutra
Moja djeca spavaju, a ja smlatila neki brzinski kolac, uhvatilo me nesto da kuvam, a ni sama ne znam sta. Danas nam je bila teta Lady i moje dijete za 5minuta koliko je sjedila je uspjelo sito se ispricati sa njom i dobro je bljucnuti
Lady mogu li Nadji cipelice?
09.11.2011, 22:19
Anoniman
Taurus mogu li se beviplex granule rastapati u soku ili caju?
09.11.2011, 22:35
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Lady mogu li Nadji cipelice?
mogu, nego šta?! super su. hvala ti još jednom.
09.11.2011, 22:43
Cickolini
1172
IZVORNA PORUKA: ladyblue
lepetetka, bambi, sretni rođendančići!
I mi se pridruzujemo cestitkaman
09.11.2011, 22:48
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Taurus mogu li se beviplex granule rastapati u soku ili caju?
mogu samo ne u soku od ananasa ili soku koji sadrži grejp
09.11.2011, 23:15
rose
8709
lepetetka i bambi sretni mali rodjendani...nisam upratila koji po redu al vidite da vrijeme leti
Hvala draga.... a nick mi je jooooj.... kad sam se prije haman godinu i kusur uclanila na ovaj rr, nisam ni znala da cu ovdje poduze ostati... probala sam mil.nickova i na kraju se izivcirala i stavila ovaj i eto ostadoh mala tuka iliti tukica... Hvala na cestitkama svima, a malim bebicama cestitam ja male rodjendanke... da su mi zive, zdrave, lijepe, pametne i poslusne...Mene je mala danas slusala, kao da je znala da mi je rodjendan... Eto ljubim vas sve za laku i mirnu noc...
10.11.2011, 06:36
esmina i bebina mam
1694
Eh evo nas bolesnih ja se borim sa grlom i temperaturom a idem i na posao.Imala sam strasan larinngitis.Nisam mogla glasa pustiti.salko je od ponedeljka kod mojih pa se ja sa mlijekom borim.Ova ljeva sika me bas napatila.Juce sam na sastanku u Bugojnu u po frke isla izdajati mliejko........skocila mi grba velika
rose bas bih voljela da mozemo doci ali nam je tajo nedelju tajmirao,ima posla u Zenici pa cu mozda ali bas mozda na druzenje malo skoknuti.A kad budes nakon rodendana dolazila u Kakanj moramo se vidjeti
10.11.2011, 07:32
Amam
659
Jutro cure Mm odveze A u skolu a ja hocu da pijem kafu... Lady,entinte sretno na poslu. Ja se ugusih od suhog kaslja,ne znam sta nisam sve koristila a nista,kontam da mi nije alergijski,samo progovorim li odmah iritacija
10.11.2011, 08:37
palachinken
5397
Samo da se i mi tuspasimo, nemam nista pametno za prijaviti.
10.11.2011, 09:00
ladyblue RR
1848
pozdrav iz kancelarije
Nađa se jutros ispovraćala po prvi put u životu. svu kuću mi je ispovraćala. nismo znale ni ona ni ja šta nas je snašlo. odvela sam je u jaslice pa ću vidjeti hoće li me zvati da dođem po nju...
10.11.2011, 09:04
sweet insanity
1652
Jutro! Ja cijelu noc oka nisam sklopila, jedva gledam. N je sinoc cak i sama zaspaela, dojila i sve sto slijedi. A li djavo me neki natjera da joj dam AD-a samo da vidim jel do tog sto se fino ne najedepred spavanje i samo joj nakon sat i pol dam u snu i uZme samo 25ml znaci skoro nista,a jucer smo posto smo usli u 6. mj probali kasikicu kuhane jabuke jer planiram u januaru na konkurse pa da do tad ima cijeli obrok jedan. Npona se uzvrtila nakon sat-sat i pol i poce povracat u mlazovima, pa recimo da je 6 puta za sat vremena i bila je mirna,smorena, i na kraju zaspi pa ko veliki zakslje se i povraca al nije bilo vise mlijeko nego zuto i opet je zaspala pa opet tako. eh u 7 sam je dojila i normala, evo je igra se i trazi siku, dal da idem u DZ?
10.11.2011, 09:10
bebacha
1170
jel povracala prije ilo poslije AD.ja ne vjerujem da je to od jabuke.kakva joj je stolica
10.11.2011, 09:15
Ašoni
154
Ooooo lady, dobro jutro. Kakva je situacija? Šta je s Nađom, što li povrati? Nadam se da će biti dobro u toku dana.
10.11.2011, 09:15
sweet insanity
1652
IZVORNA PORUKA: bebacha
jel povracala prije ilo poslije AD.ja ne vjerujem da je to od jabuke.kakva joj je stolica
poslije ad-a i imala je podoj jedan pa poslije podoja, dakla dva sata nakon ad-a al 25 ml. stolicu jos nije imala od prekjucer, inace rjedje kaki al jucer smo uzeli jabuku pa kontam da ce danas, uzela je sveukupno kasikicu. nije navecer podrignula i jest se vrtila al povracanje se nastavilo. no eev sad doji igra se mrmlja, sve OK.