Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
11.11.2011, 10:05
taurus
3578
za našu Imančicu i njenu mamu, da tura što brže prođe
11.11.2011, 10:14
mersiha 77
940
Lady ja nisam uzadnje vrijeme cest posjetilac pa sam tek vidjela,bas mi je zao kako ste vas dvije jutros? pusa za vas dvije Iman jeli spala turica? kakosi mi ti? pusa za sve
11.11.2011, 10:14
Cickolini
1172
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue
samo da vam javimo da smo u bolnici. Nisam mogla zaustaviti proljev i povracanje. Nalazi su joj losi i mora primiti infuziju. Nadam se da cemo ujutro kuci.
jao strasno...pa sta kazu doktori...od cega je to? javljaj nam
Uh, nisam ni vidjela....pile malo...baš mi je žao! Nadam se da će pile ubrzo ozdraviti!
Duša draga,
Lady sad ovo vidim ... bas mi je zao N. Mogu zamisliti kako si se nasikirala. Nadam se da je dobro podnijela infuziju i da ce sve biti uredu. Pile malo prima infuziju. Ljuuubi nam je puuuno...
11.11.2011, 10:17
ziki
1815
JUtro, kako ste mi. Bolesnim djevojcicama zeljim brzo ozdravljenje i saljem
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
11.11.2011, 10:31
lepetetka
615
Lady evo i ja tek sada vidjeh da je malena bolesna , želim što brže ozdravljenje, a jbm miša baš mi je žao... Nadam se da ste već bolje.. Iman da tura što prije ode!!!!
moramo ostati u bolnici jer su nalazi i dalje losi. Sinoc je dobila temp. 39,5 onda je pokidala braunilu a sve skupa je spavala 4 sata. Ne moram vam ni opisivati kakva sam...
11.11.2011, 10:34
sweet insanity
1652
Jutroo, mi evo sa kontrole kod fizijatra, sve OK hB, kao trebala bi sada nekad da s eokrece i sa stomaka na ledja, za sad vrti sa ledja na stomak. Elem, hoda nikako sjedenje ne prije 7mjeeca ali ako se dize sama na par sekunti ili minuta to je OK, kao neki dan na slici sto je meni u krilu sjedila , vidjele su ove koje imam na fb. Ja kazem ona se sama ispravlja pa kao to OK, mada moram prizna da sam par puta je digla da vidim koliko ce izdrzat.
Imamo 8.200 kg
11.11.2011, 10:36
ziki
1815
Lady ne daj se mila, bas mi je zao i malene i tebe sto moras sve to da prodjes
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
11.11.2011, 10:40
sweet insanity
1652
moramo ostati u bolnici jer su nalazi i dalje losi. Sinoc je dobila temp. 39,5 onda je pokidala braunilu a sve skupa je spavala 4 sata. Ne moram vam ni opisivati kakva sam...
joj tek sad vidim ovo, saljemo vibre ozdravilice, ljubi je puno
11.11.2011, 10:43
lepetetka
615
Sve najbolje od srca Lady, joj ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš, samo nek što prije prođe,
Lady, hajde odmori malo, odmah log off, pa nisi nikako spavala. Mislimo na vas i nadamo se da ćete obje vrlo brzo biti zdrave, naspavane i kod kuće.
11.11.2011, 11:01
Ašoni
154
A. se jutros popela na tabure. Vidjela sam ja da ona kao pokušava, zabacuje nogicu, ali nisam vjerovala da može. Ja ušla u sobu, ona se popela, još stoji na tabureu i lupa od tv. Uh, pretrnula sam u onoj sekundi dok sam došla do nje. Sad je konstantno nadgledam, a bila sam joj napravila "igraonicu" na podu i zaštitila da se ne može udariti. Tako sam ja mogla obaviti poslove, popiti kafu, dok se ona igra. S penjanjem je već drugačije jer sumnjam da bi znala sići. Danas nam se i slika vrti na RR, ona pampers kampanja
11.11.2011, 11:36
ciciban26
281
IZVORNA PORUKA: animagical
sensia, ciciban, pomaze li sika za tu dreku? kod mog A to vazda pali, ne samo za glad...i puno nosanja i grljenja... on se stvarno ugl ne cuje, nikakve dreke, samo da je kod mene ili mm dok ne utvrdi san...doduse grcevi su druga prica, tu slabo sta pomaze i sreca pa ih nemamo...sjecam se sestrica, do 7. mjeseca ga drzali...uh te vriske i tuge
Ne pomaze ni sika nesto pretjerano..Umiri je ali i tako place..Koliko se dere pupak joj se uvecao .. Mislim da je muci stomacic,par dana slabo kaki a i kad kaki tvrda joj je stolica.. Sensia ista je to bagra ..trebamo se sastati pa neka se u horu dernjace,zajedno su jace lady ,bas mi je zao male princezicre
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
11.11.2011, 11:38
Medi_87
1472
Nadam se da nam je drugarica bolje i zelimo joj sto brze ozdravljenje, Lady vjerujem da si smorena uzas, drzi nam se i ljubi veliku zlatokosu curicu Imancice nadam se da ce tura brzo da prodje
11.11.2011, 11:40
mimikimi
258
velike cure iman i lady da sto prije ozdravite svojim mamama
mogu mislit kako vam je
i mi smo jutros sa vakcine nije bilo vriske hvala Bogu vidjecemo za reakcije valjda nece biti nadam se aBd guza mamina bebela 9.600kg ima
pusa
11.11.2011, 11:45
rose
8709
ja dodojoh samo da vidim jesi li se javila...bas mi je zao sto morate ostati...ali ako nista Nadja ce biti pod ljekarskim nadzorom...izdrzite
sensia, ciciban, pomaze li sika za tu dreku? kod mog A to vazda pali, ne samo za glad...i puno nosanja i grljenja... on se stvarno ugl ne cuje, nikakve dreke, samo da je kod mene ili mm dok ne utvrdi san...doduse grcevi su druga prica, tu slabo sta pomaze i sreca pa ih nemamo...sjecam se sestrica, do 7. mjeseca ga drzali...uh te vriske i tuge
Ne pomaze ni sika nesto pretjerano..Umiri je ali i tako place..Koliko se dere pupak joj se uvecao .. Mislim da je muci stomacic,par dana slabo kaki a i kad kaki tvrda joj je stolica.. Sensia ista je to bagra ..trebamo se sastati pa neka se u horu dernjace,zajedno su jace lady ,bas mi je zao male princezicre
ciciban cura samo doji koliko se sjecam? nisam sigurna ali ako dajes caj trebala bi mozda prestati...caj ispire zastitni sloj s crijeva koji stvara majcino mlijeko...i probaj ti da jedes stvar koje poticu probavu, ako izbjegavas jogurt, onda probaj kompot od sljiva, palentu...i inace izbjegavaj sve sto tebi tesko pada, ili mozda i kupus i sl...
< Poruku je uredio animagical -- 11.11.2011 11:59:21 >
11.11.2011, 13:46
mala_sa
1353
Jutro i od nas
Iman i Lady saljemo vam da nam zlatokose djevojcice sto prije budu bolje
Ciciban i Sensia ako dajete caj samo bezveze bebicama isirate crijeva (on nista ne omaze), mozda vam mogu pomoci kapi (ali se moraju bas davati po uputstvu). I probajte vi regulisati vasu ishranu, jer bebice opet svu hranu koju vi pojedete vare, izbaciti sve sto je zacinjeno i ljuto, gazirane sokove, paradajz, grah, paprike, punomasno mlijeko, svjeze sljive, sve vrste kupusa (svjeze i kuhane)... Trebate piti jogurt i kompote (jer oni regulisu probavu) i caj od komoraca.
< Poruku je uredio mala_sa -- 11.11.2011 13:48:01 >
11.11.2011, 14:53
bombina
170
pozdrav.... bolesnim bebicama zelim brzo ozdravljenje,a mamama puuuuuno snage i sabura,mada ni mi nismo bas najbolje...kako je amina prosla tu trodnevnu virozu i dalje mi nekako slini i ima bijel jezik,a meni su vjerovatno od tog PONOVO ispucale bradavice ko kad sam se tek porodila ovako ja placem dok amina doji.... uzasno me boli................
11.11.2011, 15:10
ladyblue RR
1848
stigle smo kuci. Pisem vam sve kasnijfe,mrtve smo umorne. Hvala svima na lijepim zeljama i rijecima podrske!
11.11.2011, 15:39
enči80
123
stigle smo kuci. Pisem vam sve kasnijfe,mrtve smo umorne. Hvala svima na lijepim zeljama i rijecima podrske!
Iman nadam se da je kod vas bolje stanje danas
11.11.2011, 15:45
Cickolini
1172
Ja odoh da pravim kolac ... prvi u mojoj biografiji hahahaha Neki Tigar kolac ... nie tezak, ali meni su i palacinci komplikovani hehe
Jos nesto .... opasno m etrese ova fudbalska groznica, a to nije dobar znak. Cim se ja zainteresujem izgubimo ... bas sam peh ...
Lady draga drzi se ... ljubi mi djevojcicu puuuno.
Iman kako ste mi vas dvije??? Kako se ti drzis, a kako je Imancica sa turom???
< Poruku je uredio Cickolini -- 11.11.2011 15:46:26 >