IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini
Sensia mogu ti dati milion ovakvih ili onakvih savjeta ... ali vjeruj mi manje ili vise, ali svima nam je tako bilo. Stisni zube i izdrzi, a vrijeme ce proletiti i za mjesec ili dva tvoj bebolini ce i spavati i pocinjati sa samostalnom igrom.
Moj ti jw samo savjet pokusaj uvesti malo reda jer da kasnije ne bi ispastala jer ces naviknuti bebu na nered :)
napisi post o plakanju da te opet napadnu
Ovi forumi su malo nezahvalni ... vecina mama ima potrebu da mora da se pravda ako hoce mir i tisinu, ako joj je dosta i djeteta i svaga ... jer svi su odmah spremni da osude i nazovu te nemajkom, losom osobom ...
Sjecas se i sama kako su paljbu po meni udarili jer sam bila protivnik nosanja i sto sam napisala da nece biti bebi nista ako malo place .... svi su me zamislili kao mamu koja u sobi lakira nokte dok joj beba modra od placa place sat vremena ....
Mislim to ni monstrum ne bi dozvolio tudjem djetetu, a ne majka svom ... ali eto ...
Poslije svega i s drugim bi isto ... i dalje mislim da bebi nista nece biti ako place deset minuta ... i dalje mislim da bebama treba uvesti red ... i dalje mislim da smo mi ti koji ih ucimo ... i dalje mislim da je normalno da svaka majka u jednom momentu ima zelju da sve posalje u PIPI ... i dalje mislim da umorna mama ne valja ni sebi ni svom djetetu .,,, i i dalje mislim da bebi nista nece biti od flasice AD-a pa makar to bilo samo zatp da se mama malo odmori ili da je moze neko zamjeniti ...
Pa dajte majke smo nismo roboti ...
Moja D je odgojena uz ovakvo razmisljanje ... i sad imam bebu koja hvala Bogu skoro nikad ne place ... spava cijelu noc ... igra se sama ... uziva i nije nesiguna ni sekunde ....
Eto imala sam potrebu da ovo napisem ... ne znam ni sama zasto ...