IZVORNA PORUKA: samedi
Aida,pa sto bona bez anestezije? Uhhh i mene to ceka,bas me boli jedan zub a ima ih jos za popraviti. Planirala sam i ono izbjeljivanje i skidanje kamenca pa ne znam... Jel to neko radio od vas?
Felix draga,ja zaboravih danas da ti napisem,100000 puta si mi naumpala i tvoj Anelko,hvala ti puno za utjesne rijeci i savjete,izgleda da je danas pocela opet jesti(da je ne ureknem
),nije jos to-to ali bolje ista nego nista,uhhh kako sam se nasekirala!!! Ma glavno je da su nam zdrava djecica a od sekiracije ne mozemo svakako pobjeci.tako nam je tp
Ma hajd reko hrabra sam ja

inace stvarno volim popravljat zube, uzivam... bez zezancije

al nikad nisam imala ovako velik kvar... bas sam bila zapustila

al sad kad popravim i ova 2 bit ce ok

a izbjeljivanje ja ne bih radila, mada bih voljela da su mi bjelji ali bas sam i kroz skolu i kroz staz naucila da puno stete... cim jednom izbijelis nakon nekog vremena bit ce zuci nego prije... moras docekivat.. a kad docekujes stanjujes caklinu... tako da nije bas preporucljivo.. mada super izgleda
super za mrvicu sto je pocela da jede

tako meni moja prijateljica danas kaze koja ima djevojcicu od 3 mjeseca nepuna, vodi muku s hapom... Kaze kad vidim kako erol pojede cijelu flasicu meni se place sto moja delila nece bas 100ml u cugu.. i ona sve daje na nekoliko puta... sve po malo... a ovaj moj poguzija cini mi se kad bi mu dala 200ml trazio bi jos

vidi se na njemu
gdje nam je nasa trudnicaaaa???
Idacha jesil spakovala dragog