IZVORNA PORUKA: idacha
sorry, Jeco, brzi jezik od pameti, ne kontam sta pisem.. ne moras je na kraju krajeva kupati, mozes je drzati malko nad kamilicom.. ona je dobra za inhalaciju...sretno, mila..
samedi, svaka cast, divim se takvoj odluci... neka je sa srecom, ako zajedno to zelite sada... iskreno, meni na pamet ne bi palo da se nije samo do sebe dogodilo... da me Bog ne ogrijesi zbog ovakvih rijeci, sada sam sretna sto cu aBd dobiti jos jednu bebicu, ali sam ipak pristalica malko vece razlike nego od 13-14 mjeseci...mene vec panika hvata kako cu i sta cu, ali hvala Bogu pa imam u svome zivotu mnogo dobrih ljudi koji su se unaprijed ponudili za pomoc.. ja rado prihvatila :) rekoh ''de mi potpisite, da ne bude poslije, ovako i onako, nek ja imam crno na bijelo''
sretno mila i tebi, odnosno vama....
Evo i ja ti potpisujem sta god treba za tebe tu sam

hvala z sms neizmjerno si me obradovala

obeco mi je mm da cim uhvati vremena da ce me dovuc ti

sutra on ide u tz i zadrzat ce se ali ne ide i sam, idu njih trojica sa prijateljevim KOMBIJEM!

tako da mi je procedura premijestati sjedalicu u kombi a jos da mm "zahmeti" tog prijatelja da me vuce tamo, vamo... tako da cu morati cekati drugu priliku... a dok ti muza nema mozes i ti nama i na konak ako treba
jelena i samedi cestitam za odluku bogami ste hrabrice

navijam za

ili
Bajram Serif Mubarek Olsun svim onima koji slave
Kod nas je sve po starom, poboljsala nam se kaka

danas smi cijeli dan hodali, noge mi otpadaju, ledja jos vise.. (od Erola) sta bi bilo da je naucen na ruke... uhhh..... sreca pa je dobrica... Veceras mm i ja malo izasli i PRVI PUT za 8 mjeseci ostavila sam Erola kod sveki... ona presreta... bravo ja ucinila sam dobro djelo