IZVORNA PORUKA: felix
jutro
Kako ste nam spavali ....jesul bebice dobro.
Mi smo slabo jutros isli ped.produzila boce ima 7.inekcija primiti.Jaka upala grla,i jos nam trice idu,pa se sve sastalo.
A.zaspo idem i ja preumorna sam.....
ljubim vas sve redom
Evo mene opet,mala jos spava,od 11
Felix,bem mu misha sta je to bilo pa boce? uhhh bas mi je zao malenog
Sulty,izdrzzi,sve ce to proci brzo,eto nama proljeca vec stize,neka samo Vegici bude bolje! i mojoj Nejri isto ima neki osip na bradi ali ja nju nicim ne mazem po licu,osim onim niveinim mlijekom kad je okupam...ona ne bali ali isto trpa sve redom u usta,ne vjerujem da su zubici,to je vise njena radoznalost

pa mozda se od toga i ospe jer ne mogu bas sve iskontrolisati i sterilisati sto ona dohvati,daljinski i mobitel su joj omiljeni,ja joj otmem a ona pocne vristati i hvatati rucicama pa kad uzme u ruke onda prevne hiljadu puta tamo vamo zagleda sve i onda hoce u usta da stavi a ja ne dam i onda sve ispocetka
Idacha kako si mi ? Nisam u toku ni s cim samo citam ove postove na zadnjoj stranici pa nesto pohvatam, Kako nam je jaran Imi? Jubni ga malko !!!
Rose,cestitam vam prvi mali-veliki rockas!!!!!!!!1 Kako brzo prodje jelde?
Selina ako se ne varam vama je danas isto rockas,cestitamo!!!!
Draga Dzenana,evo sad procitah tvoj post i bas sam ostala paffff!!! Ne znam sta da ti kazem,osim da se nadam da ce uskoro krvarenje prestati i da ce biti sve ok. ne znam kako se osjecas sada,ali saljem ti mnoooogo poljubaca i zagrljaja podrske!!!! Nemoj razmisljati sta bi bilo kad bi bilo,mozda je i bolje da ne znas sta je ustvari bilo. Ljubni mi Nejlicu slatku,ma preslatku!!!!
Rose,kako vec nakon 3 mjeseca na posao? Uh draga bas mi je zao
Jelena,Iman,Aida,Bebacha,Ivana,Leena,Lilix,ma sve moje divne zenice

veliko bravo za vas,cuvajte mi se!!!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45