Jutro drage,
Moj Vegic zaspala, a ja doruckujem, pa rekoh da se odmah nakacim na forum.
Iman, moja Vegica je jednom tako imala malo krvi u stolici, ali zato sto je imala bas tvrdu stolicu, pa je malo povrijedila cmar. Prati, ako ti se to opet desi, zaguraj malo mali prstic u guzu da vidis ima li nekih krastica, a ako ima namazi malo bademovom kremom. Nemoj se sekirati, zna se to desiti djeci, samo prati dalje situaciju. Nadam se da vise nije bilo krvi.
Lilix, bas mi je drago da smo se juce makar malo cule. Nadam se da je temperatura spala i Benji i Berini do sad.
Dzeni, ja se isto moram pohvaliti. Moja Vega ima 7 mjeseci i vec se, mashallah, dize uz kauc. Nije jos pocela da pravi neke korake, ali polako pomjera nogice. Valjda dok skonta, bice i to za koji dan. A cim se probudi, onako jos bunovna, odmah se u kreveticu dize i zove. Lutka mamina. A puze, ne mozes je uganjat. Mada je puzanje najzdravije za bebe i njihove kicme. Tako ne treba forsirati hodanje, ali ko sto Dzenana kaze ako sama to radi, pusti je, znaci da je spremna.
Leena, nadam se da se jutros osjecas malo bolje. Drago mi je da smo se juce makar na pet minuta vidjele, a sljedece sedmice ako bog da organizujemo pravo druzenje. Hoce i Lilix, ako uspije, Dzenana naravno, Aisa?, Radzonalice?.. Ma zvacemo sviju, pa ko mogne.
Mi danas na vjezbe, a sutra ako bog da sa bismiletom kod dr. Lutve na vakcinu. Dzenana, sta si ti odlucila?