cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

13.01.2011, 10:58

clock-img

Sulty

pencil-img

775

Dobro jutro svima,

Sretan rodjendan Selininoj djevojcici i Ivaninom velikom djecaku user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jelena, drago mi je da su ti nalazi u redu.

Samedi, boga mi sam ja pitala za tebe i bas mi je drago da si se javila i da ste hvala Bogu super, osim sto malo zubicic zezaju. Ko sto ti kazes, moja Vega nema ni jednog zubica, ali citava vilica joj je bijela, kao da ce svi odjednom da iskoce i bas je muce. Samo ganja moj prst da ga zvace ili bilo sta vec sto joj je pri ruci. A budi se i precesto, tome ima vec mozda tri mjeseca, tako da ne znam je li to do zubica ili do neceg njenog, ko ce mu ga znati. Javi nam se cesce sad kad je komp popravljen.

Ostale, ljubimo vas Vega i ja

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

clock-img

13.01.2011, 11:02

clock-img

ivanam28

pencil-img

117

hvala milauser posted image user posted image user posted image od jutros plesemo i skacemo i kooonacno sam ga uspjela smiriti i uspavati..jutros u 5 se nadigao da se igra i sve tako do 6.15 i meni se cini taman sto sam oci sklopila eto ga opet ma samo sat jos spavaouser posted image user posted image user posted image ..sinoc do jedan puhala balone,ukrase stavljala slooomila se al kad sam jutros vidjela njegovu srecu kad je one onolike balone vidio ma da sam cijelu noc uredjivala nije mi problem...samo valja sve goste docekati... a ja user posted image user posted image
hvala jos jednom mila i tebi i tvojoj anuski i malenoj user posted image u pupi zelimo sve naj..

user posted image user posted image

Nas mali princ Filip Noa dosao na svijet 13.01.2010
Prva dva zubica dobio sa 3,5 mjeseca sada ih ima 8:))
06.01.2011 maleni andjelak PROHODAO:))))))

clock-img

13.01.2011, 13:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.01.2011, 13:31

clock-img

idacha

pencil-img

1681

Danas nam je divan daaaan, divan daaaan, divan daaaan... Melini i Filipu rodjendaaan, rodjendaaaaan, rodjendaaaan...
Draga Selina i draga Ivana, neka su vam djecica ziva, zdrava, sretna, vesela i zadovoljna duuugo, duuugo godina... Cestitamo i vama, ponosnim mamicama.... bas me obuze nekakvo ushicenje... sretno vam bilo sve!!!!
evo, i jedan mali polkoncic, bar virtuelni, kad ne mozemo uruciti stvarni

Jelena, super za nalaze... ja inace imam visak zeljeza, cak mi je jedno vrijeme i doktorica ishranu korigovala, da bih ga malko spustila, jer kaze koliko je opasno nisko Fe, opasnije je previsoko, jer se sav visak talozi u jetri.. tako da jedno izvjesno vrijeme nisam smjela jesti namirnice bogate zeljezom, sto mi je tesko plao, jer se moja ishrana uglavnom na tome temelji.. u trudnoci sa Imijem skoro ista stvar, do 7og mjeseca... e, tada kada sam uradila nalaze, dr bila frapirana koliko su losi.. mala krvopija mi svu krv popila morala sam uzimati tothema ampule... ali, sve je dobro, sto se dobro svrsi

Iman, super sto se konacno muzic vraca kuci-... mogu misliti jeste se pozelili mene moj samo zove iz Sarajeva i govori da nigdje ne idem... :) i moj se danas vraca, a trebao je sutra... dobio slobodan dan

zenice moje, necete vjerovati, ja danas ustala u podne... kako mi je rodica tu, ona je preuzela Imija jutros, i ja se budim u neka doba, izlazim iz sobe i ne vjerujem kada sam vidjela koliko je sati.. mislila sam da je sat stao... iako je godilo dati sebi oduska, nekkao sam sva pogubljena, meni je tek sada nekih 10 sati, a ne pola 2...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

clock-img

13.01.2011, 14:13

clock-img

Anoniman

Joj idacha mogu zamisliti tvog soka kad si vidjela koliko je sati user posted image , mada ne bih se ja bunila da toliko odspavam user posted image .
ja sam sebi uvela novi raspored, kad god Ana zaspi po danu istog trena lijezem i ja, ciscenje kuce, kuvanje i peglanje nigdje nece pobjeci, a vidim da ja nemam snage ni za sta, energija mi na minimumu, jos kako me povracanje iscrpi...uh... samo imamo problem sto moje dijete nece da spava po danu user posted image , sve ja to divno isplanirala ali jos samo da dijete uspavam user posted image . Sto se tice zeljeza i meni je sad iznad granice, cekam muzica da mi ih donese pa da ja to fino pretaberim user posted image . Sutra ce mi biti rubeola i urin gotovi pa da onda zakazem kod doktorice, da mama cuje bebino srce aBd user posted image

clock-img

13.01.2011, 14:40

clock-img

Anoniman

pozdrav svima aida tu sam tucitam vas,al nekad mi se neda pisatiuser posted image
cestitamo rodjendane slavljenicimauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2011, 18:37

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: samedi

Helooouuuu jel me neko trazio??? user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa gdje ste mi hanumice moje,jesam vas nesto pozelila,ne mogu da vjerujem!
Od svega sam skontala da je Erol bio bolestan i da ce Imran aBd dobiti braceka user posted image user posted image user posted image
Cestitamo od srca!!! Prelijepo!
Meni se bio pokvario comp i taman kad sam ga popravila nestane mi interneta i onda dok sam sacekala fine cike iz telecoma koji su brzi ko puzevi eto prodje petnaestak dana! Dok ne zaboravim,sretna vam svima nova 2011 godina,nadam se da vam je bilo fino i ugodno!
Kod mene svasta nesto novo,vise se radi a manje se ima vremena,ali dobro je! Nejru muce zubici,dobila je i drugu donju jedinicu,ture hB nije bilo ali je zato strasno nervozna,od onako mirnog djeteta sad je uzas,samo kmezi,cvili,place,nece da jede,nece da pije mlijeko,sve po malo,sama se spusta niz kauc,puze,stoji,sama se dize da sjedi ma svasta. Po noci se budi najmanje 3* ali nece da jede samo se probudi i place,valjda je muce ti zubici,bijeli se sa svih strana,bas mi je zao user posted image
Nova godina je prosla u spavanju,budjenju,nista posebno,malo smo se prepali vatrometa ...
Toliko od mene zasad,sve vas puno pozdravljam i user posted image user posted image user posted image user posted image odoh sad da radim i cuvam Nejru,sve odjednom user posted image

Kod tebe isti slucaj kao kod mene... Nije mi radio comp. kad smo ga popravili nije radio net user posted image eh puzevi su bili prespori pa dok smo mi skontali da nam preostaje da resetujemo modem proslo iiihajjj i onda oni sutradan zovu da dodju user posted image i sad nam opet otiso harddisk na laptopu user posted image tako da sve pisem od mame user posted image user posted image dok ne kupimo novi...
Cestitamo zubic, hB pa nije bilo ture... I u nas je prehlada od zubica i mi smo dobili gornje jedinice user posted image i prosli bez ture al s prehladom.. ipak, sad smo super, samo nas mucilo dok nisu izbili...

idacha vec sam ti govorila kako mi je Tarik preeelijepo ime... I dok sam bila mladja bas mi se svidjalo... I sad mi je fino samo sto me podsjeti na jednom profesora iz srednje koga ne podnosim user posted image user posted image LJubimo mi vas troje puuuuuunooo.. Kako ti je bez muza? jesi li se navikla? pretpostavljam da ti sedmice uz Imija lete nevjerovatno pa da sve u svemu super prolazi...?

selina SRETAN RODJENDAN NASOJ LJEPOTICI MELINI... kako vrijeme nevjerovatno leti... ovo nije normalno... Sjecam se ko da smo juce bodrile tebe kad ces... ekipa sa "u iscekivanju djeteta" user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim nasu ljepoticu i zelim jojjj puuunooo zdravlja, srece, ljubavi, ma svega, svega, sve sto pozeli da je njezino user posted image

jelenaT ti si meni glavni izvor informacija o ishrani user posted image user posted image bas si nekako sva u tom fazonu "na kasiku" user posted image hehehhe... bas imas finih savjeta... user posted image

IZVORNA PORUKA: idacha

Jelena, super da si napisala to za cveklu... meni, iskreno, nije ni naumpalo da nju isto pravim, ali cu svakako sutra odmah jednu skuhati.. jos sam jednom negdje procitala da si anuski pravila nesto od griza... sta????? i kako??????? mozda, da bi izbjegle eventualne opomene, da predjemo na temu ishrane, ako budes imala vremena... i daj mi jos neki prijedlog za jelovnik, jer mi fakat ponestaje ideja..

Tacno, i meni uvijek ponestaje ideja i uvijek gledam gdje je jelena sta pisala user posted image user posted image sad cu i ja da provirim na ishranu da vidim jestel sta svrljale user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
ismijah se na ovo jelenino prirodna plavusa... nemoj bona tako user posted image user posted image ja Erolu nekad napravim griz, juce sam za dorucak.. nekad ga jede samog, nekad dodam voce... bananu i mandariunu juce izblendirala i dodala u griz... spuca pravo... bas mu se svidja... pravim mu sa tetrapakuser posted image

Ivana i vama sretan rodjendan

Sulty i nas su zubici mucili od 2 i po mjeseca a nikli tek krajem sestog... vidjet ces samo kad ospu... ljubim plincezu user posted image

user posted image user posted image user posted image idacha ja redovno ustanem u ta doba user posted image user posted image user posted image pa galamim na Erola sto se ne budi user posted image user posted image

felixuser posted image za Anela i tebe... user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

13.01.2011, 19:01

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

noc mi dosli da vas pozdravimo,pozelili smo vas punooo
nadam se da ste nam dobro,moj nestasko dobio gips na nogicuuser posted image user posted image ali eto proci ce aBd
citala sam nekada da ima novih trudnica CESTITAMO a cestitamo i sve ostalo sto smo propustili

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

13.01.2011, 19:09

clock-img

Anoniman

Jao rose bas mi je zao, vidim ja da vas od rodjendana nema, pa kako je dusica mala, kako podnosi gips?

clock-img

13.01.2011, 19:12

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

pa dobar je,vise ga zezaju zubici,jer mu nicu ocnjaci,mislila sam da ce nam biti puno teze ali dobro je,samo gledam sad svo vrijeme da mu posvetim da ga zabavim i da se igram s njim

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

13.01.2011, 19:15

clock-img

Anoniman

Moja Aida ne bila sva na kasiku kad od cetiri mjeseca imamo sve na kasiku, tada smo i mlijeko na kasiku pili, a vec od sest mjeseci imamo minimum pet obroka na kasiku, a kad se budi nocu i jede znamo i do sedam obroka na kasiku dogurati. Dva su mi lino proizvodi ili one hipp ili milupa mlijecne kasice, a ostalo sam svoj majstor user posted image . Vise poludih namisljajuci sta da joj pravim. Ja sam njoj cak i domaći sir pravila sama kuci, tako sta god vas zanima ako znam odgovoricu user posted image

clock-img

13.01.2011, 19:31

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moja Aida ne bila sva na kasiku kad od cetiri mjeseca imamo sve na kasiku, tada smo i mlijeko na kasiku pili, a vec od sest mjeseci imamo minimum pet obroka na kasiku, a kad se budi nocu i jede znamo i do sedam obroka na kasiku dogurati. Dva su mi lino proizvodi ili one hipp ili milupa mlijecne kasice, a ostalo sam svoj majstor user posted image . Vise poludih namisljajuci sta da joj pravim. Ja sam njoj cak i domaći sir pravila sama kuci, tako sta god vas zanima ako znam odgovoricu user posted image

ma samo pisi, uvijek rado citam tvoje postove user posted image user posted image
Trebamo otvoriti temu, ko sto ima "danas kuhamo" "dnas kuhamo djeci..." mislim da bi to bilo bas super, svaka kad napise sta ce danas djetetu za dorucak, rucak, veceru, eto ideja user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

13.01.2011, 19:38

clock-img

rose

pencil-img

8709

mojoj maloj ruzici danas u dobar cas 2 puna mjeseca user posted image

juce je dobila novu ljulju...i vec od 4-5 danas spava u tome, bas joj se svidja koliko se uspavala, cim se pomjeri, ljulja se pomjeri i uspava je opet user posted image sinoc je partijala do 2 sata pa spavala do 7.30 jutros, pa opet zaspala oko 11 pa negdje do 2 i sada spava opet...valjda ce se trend nastaviti i veceras user posted image

a evo koliko joj se svidja nova ljulja user posted image , ovo sam prvi put uspjela uhvatti osmjeh na fotki

user posted image

< Poruku je uredio rose -- 13.1.2011 19:39:11 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

13.01.2011, 20:35

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Draga rose, Soraja je preslatka. I moja se smije non-stop ali ću ti se pohvaliti da spava bolje od Soraje. Spava od 22h do 6 ujutro, jede i opet spavanje do 9h. U toku dana, bude malo budna, pa spava 2-3 sata...
Grčevi su napokon prošli. Kako kod vas grčevi?

Ova ljulja je super. Razmiljam i ja da kupim...

< Poruku je uredio ladyblue -- 13.1.2011 20:37:42 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

13.01.2011, 20:52

clock-img

rose

pencil-img

8709

ma spava ona fino po noci nego joj sinoc nesto doslo, imali smo goste, pa je onda gugutala u ljulji, pa je jela, pa se ukakila, pa stucala, pa se zagrcnula pljuvackom, pa joj malo nosic zastopao, pa je nesto ruzno sanjala i vrisnula, istraumirala me zivu ikonacno se smirila oko 2...a inace i ona zaspi u periodu od 9 do 11 i spava do pola 7 ujutro, tada je nahranim, presvucem i vratim u krevet do pola 9, 9, tada joj dam kapi, opet hranim ako zeli...i zavisi od dana, nekad guguce, nekad se uspava, nekad hoce da se nosi...ako zaspi prije 9 navece onda se probudi oko 3, 4 ujutro da jede i nastavi...elem kako se sinoc izmorila, danas citav dan prespavala, budila se samo da jede, evo sada je ja podigla iz ljulje gdje je odvalila nekoliko sati, presvukla joj pelenu, ubacila je u vrecu za spavanje, i ona nastavila spavati, necu je buditi da jede dok god sama ne zatrazi, valjda ce uskoro i ogladniti

grcevi je cini mi se i nisu puno patili..mozda smo imali par epizoda i to dok je mucila stolica, pa nije kakila po 2, 3, 4 dana...posto ja njoj i dalje dodajem po 1 flasicu adaptiranog, sada sam presla na hipp rozi i stolica se regulisla na svaki drugi dan...inace sam joj mozda dva, tri puta dala onaj nurse harveys sirup i to je pomagalo

< Poruku je uredio rose -- 13.1.2011 20:57:07 >

clock-img

13.01.2011, 21:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.01.2011, 22:13

clock-img

Anoniman

Soraja je med medeni, pravi andjelak ne urekla je user posted image

Ja sam takodje za temu, otvorite i ja cu vam pisem svaki dan user posted image

clock-img

13.01.2011, 22:47

clock-img

idacha

pencil-img

1681

ja cu najprije da pozdravim ideju za temuuser posted image user posted image user posted image user posted image
a, onda, naravno sve bebice, trudnicu i mamice user posted image user posted image user posted image svako svoj red ima, niko ne smije da se jutiiiiiuser posted image user posted image
aida., bas mi je zao zbog kompa, jer to odmah znaci da te nema tako cestouser posted image bez muzica se navikla, sta cu... a, iskreno da ti kazem, dani mi prolete ne znam ni ja kako, tako da kad doje petak i mm sav odusevljen kaze da dolazi kuci, ja upiam ''kako? dobio si slobodno?!?!?'' ne skontam da je nedjelja radna gotova.. sta drugo da ti kazem, ispadam pravo brizna zenicauser posted image user posted image user posted image   njemu daleko teze pada ova razdojenost, sto je i normalno.. Imija pozeli neopisivo, a i mene po malouser posted image I Imi njega, hoce da prahne kada se mm pojavi na vratima.. nista nije zauvijek, tako ce i ovo proci, aBd..
rose 87, bas mi je zao zbog gipsa... sorry, ja stvarno nisam u toku, pa kako ga ''zaradi''? dusica lijepa, mogu misliti kako je... veliki kiss i hug za vas
rose, princeza je premedena, mashallah...odusevila me frizura, haos je... ne urekla se, nista ti ne valja ova cura... cestitamo mali rockasuser posted image user posted image user posted image
Jelena, kolegice dragauser posted image nadam se da ti je danas bio bar malko laksi dan... sta nam radi Ankica?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

clock-img

13.01.2011, 23:20

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: rose

ma spava ona fino po noci nego joj sinoc nesto doslo, imali smo goste, pa je onda gugutala u ljulji, pa je jela, pa se ukakila, pa stucala, pa se zagrcnula pljuvackom, pa joj malo nosic zastopao, pa je nesto ruzno sanjala i vrisnula, istraumirala me zivu ikonacno se smirila oko 2...a inace i ona zaspi u periodu od 9 do 11 i spava do pola 7 ujutro, tada je nahranim, presvucem i vratim u krevet do pola 9, 9, tada joj dam kapi, opet hranim ako zeli...i zavisi od dana, nekad guguce, nekad se uspava, nekad hoce da se nosi...ako zaspi prije 9 navece onda se probudi oko 3, 4 ujutro da jede i nastavi...elem kako se sinoc izmorila, danas citav dan prespavala, budila se samo da jede, evo sada je ja podigla iz ljulje gdje je odvalila nekoliko sati, presvukla joj pelenu, ubacila je u vrecu za spavanje, i ona nastavila spavati, necu je buditi da jede dok god sama ne zatrazi, valjda ce uskoro i ogladniti

grcevi je cini mi se i nisu puno patili..mozda smo imali par epizoda i to dok je mucila stolica, pa nije kakila po 2, 3, 4 dana...posto ja njoj i dalje dodajem po 1 flasicu adaptiranog, sada sam presla na hipp rozi i stolica se regulisla na svaki drugi dan...inace sam joj mozda dva, tri puta dala onaj nurse harveys sirup i to je pomagalo

otprilike je i kod mene sličan režim spavanja.
kod nas su grčevi bili prilično easy. nije se nešto pretjerano napatila. uglavom isti problemi oko stolice.
Ja isto koristim Hipp roza i to rijetko. Možda 2-3 flašice (male) sedmično, samo kada ima problema sa stomakom ili kada ima one dane kada jede kao sumanuta pa mi pojede život iz meneuser posted image
Davala sam joj Sub simplex kapi ali nema više da ih se kupi pa joj dajem Espumisan iako mislim da ću prestati jer nema više nekih problema. Neki dan sam zaboravila da dojim pa sam jela neku mexičku hranu...jadnica ispatila se živa. Koji sam ja kreten?! Kad nisam samu sebe udavila.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

13.01.2011, 23:41

clock-img

rose

pencil-img

8709

ja sam joj jednom samo stavila espumisan u flasicu i to je nije popila ni pola...od kapi samo prduckala malo vise nego uobicajeno...meni se kao najbolji pokazao ovaj sirup, ima miris po mentolu i svidja joj se, umiri je i nakon toga spava...a flasicu i mi nekad preskocimo, nekad joj je dovoljno moje mlijeko a nekad bi mogla jos pa dodamo flasicu

a ovu ljulju kupi...ja sam od prije znala da ce mi koristiti i kada su me kolege pitale sta mi treba ja im rekla da mi kupe ovo...ima i vibraciju ako treba bebu umiriti, a kako se beba pomjera i najmanji pokret je lagano ljulja i uljuljkuje bebu ako spava

hvala na cestitkama za mali rockas i komplimentima za frizuru...mama je istrpila svu silnu zgaravicu dok njoj nije narasla frizura...a i nije se htjela roditi dok nije bila gotova user posted image

< Poruku je uredio rose -- 13.1.2011 23:47:46 >

clock-img

14.01.2011, 08:27

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

tu temu ce nam zatvorituser posted image
jer je tema ishrana od 4,5-6 mjesci i ostale bas namjenjena za to sto vi zelite,bar je tako bilo prije.mame su tu svaki dan pisale sta je beba jela,recepte i slicne tako da mozemo tu pisat

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

14.01.2011, 10:04

clock-img

Anoniman

Jutro od nas user posted image

Moja cura nocas u 12 tacno zaspala i kraljica se opet u pola sedam podigla, ja ne znam odakle ovom djetetu ovolika energija, kao da sam red bull cijelu trudnocu pila user posted image
Sto se tice ljuljaske mi imamo onu GRACO i ne da smo je iskoristili. To je ubjedljivo najbolja investicija, ali moj savjet od pocetka da se navikne dijete na nju, jer nasa prijateljica je dobila kad je maloj bilo 5-6 mjeseci i nije htjela u nju tako da joj je ostala neiskoristena. Ja sam Anu navikla da je stavim u nju, upalim joj ljuljanje i ukljucim crtani, znala je po dva sata sjediti i gledati. Ova nasa moze do 13kg. Jeste da ni jednom nije u njoj zaspala, ali nek je ona mirna u njoj, nekad znaci i 15 minuta, a ne vise.

clock-img

14.01.2011, 10:35

clock-img

ivanam28

pencil-img

117

jutro mamama i bebama,

prije svega velikoo hvala na cestitkama za nas rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prvi dio je zavrsen i super je prosao..sinoc smo i maleni pramencic kose osisali (mama je nadgledala da slusajno se puno ne osisa),sutra nam je dernek sa djecicom i navece sa velikom djecom (raja mmuser posted image user posted image ).
Moram vam se pohvaliti..mm ima svoj klub i sinoc ga zove jedan drug iz kluba da hitno sidje neku frku je imao bla bla..kad eto njega vraca se sa velikom tortom dvije boxerske rukavice i ispod na jednom posebnom rolatu pise Filipe sretan rodjendanuser posted image user posted image torta preslatka,ideja jos bolja zao mi tortu pojesti...

hvala vam od srca jos jednom

veeeeeeeeliki user posted image od Filipa i mene
veeeeeeeeliki poljubac za sve slatke user posted image

ps : malena soraja je med medeni tako se slatko smije i ona frizurica prava mala curica

Nas mali princ Filip Noa dosao na svijet 13.01.2010
Prva dva zubica dobio sa 3,5 mjeseca sada ih ima 8:))
06.01.2011 maleni andjelak PROHODAO:))))))

clock-img

14.01.2011, 11:26

clock-img

Sulty

pencil-img

775

Samo da vas sviju pozdravim. Nemam vam puno sta pisati. Odosmo jos malo na vjezbice i to je to i onda trci kuci, jer ovaj smog vani je katastrofa.
Ljubimo sve bebice i mamice

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

clock-img

14.01.2011, 17:50

clock-img

drasan

pencil-img

99

Evo i ja da se javim da sam vam se pridružila na ovom forumu. Moj veliki dječak se rodio 13.11.2004. , a bracu je dobio 20.12.2010. Mama i tata su već potpuno zaboravili kako izgleda bebica, zadovoljstvo je sjetiti se.
Pozdrav svima!

Zadnji članci

article-img