dobro juuuutroooo...
Jelena
za sve.. :) mashallah, drago mi je za Ancicu i za malo srculence
tako je lijepo citati
super sto je sve u najboljem redu :) ja sam se zacudila kod mene sve mashallah super, kaze dr ne moze bolje, cak da ne dolazim naredna dva mjeseca, sto mi, recimo, sa Imijem nikada nije rekla.. i sa njim se sve bilo kako treba, ali je bio nisko, nisko, pa sam morala bas svakog mj na kontrole.. i sada sa joj rekla, ako izdrzim 2 mjeseca da ne dojem, necu doci, ali ne obecavam :) bas sam mislila da ce mi sada beba biti nisko, zbog Imija.. stalno ga nosam, vucaram i tako to, a ima mashallah vise od 10 kg.. plus, ja se isto slabo cuvam, pa znam i leci a on skakuce po meni.. naprosto mi zao da mu uskratim sve te male vragolije koje ga cine srecnim, a dace Bog da sve bude u redu sa bebom u stomaku.. Naravno, da mu ne dam bas direktno po stomaku da skace, ali kad-kad malko lupne... sta cu, on je moja bebaaaaaaaa...
velika pusica za vas troje, od nas trojee
i nemoj na temu 1-2... nemoj, bona... nemoj jos... cekaj mene
jesam grozna
Esmina i bebina mama, eh, pravo mi je drago sto cujem da ogrlica funkcionise... mi je nosimo od nedjelje, dakle neka 2-3 dana, i nadam se da ce uskoro da ''proradi''.. kazi mi, molim te, jel se ona ikada treba skidati? nocu ili kad se beba kupa? ja je ne skidam, imi je stalno nosi.. sinoc mi je opet dernecio, svakih pola sata se budio... valjda i Bog da neku snagu, ja se super osjecam, nisam onako smorena, iako traje vec nocima... prije, dok je manji bio, spavao mi po cijelu noc, bez ijednog budjenja, a sada ovo... ali, hajde, bice bolje, samo da se on ne muci previse, dusica moja... desni mu se bijeleeeeee, imam osjecaj kao da su svi zubici potjerali...
ladyblue, nasmija me tvoja prica, mada vjerujem da tebi nije bilo smijesno
ja se brijem stalno, mada bas imam problem, jer se bas sva ospem od brijaca po preponama, nije bitno dal se poslije namazem i cime... ja bih rado isla na depilaciju, ali ne mogu, jer su mi u prosloj trudnoci dole se pojavile 3 bradavice.. na pregledu sa pitala dr kakve su to bradavice, ona rece da su one najobicnije, po tijelu sto se javljaju.. a, ja, istina, imam jednu, ali sasvim malu na ruci, pa kaze da se mozda prenijela kontaktom sa ruke dole... htjela ici da ih skinem laserski, ali nisam stigla
ovaj moj svrco se baca po krevetu, odoh ga uhvatiti dok ne skoci na pod...