Pregled
var form1 = opener.document.postform
var checkedindex
if (form1.msgIcons){
for (var i=0; i ")
if (form1.subject) document.write (""+form1.subject.value.replace(/\/gi,">")+"
")

RE: Bebe od 0 -1 godine
ehhhhh i mi danas idemo u kratku etnju, bojala sam se izvesti ga napolje pa je dobio bronhitis, iako kae doktorica nije uznapredovao nego "samo malo bronhitisa" eh koliko je to malo ne znam, ali mi idemo u etnju na zrak.... vie se razbolismo svi od ove kue

jojjj jedva ekam.....
evo maloprje sam izdojila oko 70ml za 10ak min, bezveze se i plaim da nemam mlijeka a dijete debelo :) nije debeo samo malo bucmast
Nego, skontala sam ja to je kada zaboravim da jedem, kaka pijem manje tenosti, j

nekad i ne jedem i ne popijem, kad zaboravim ili ne stignem.
Mi smo
Idacha puno bolje danas. Sutra ili u utorak idemo na komtrolu pa emo vidjeti, samo je eto to jednom juer inhalirao, kae doktorica kako bi malo bolje prodisao, i jeste odmah smo vidjeli... I sada pije pencilinski sirup KLOMAX i kapi za iskaljavanje BISOLEX vjeruj ovih mi je preparata preko glave. U srijedu nam dr kae da nam ne bi davala nikakve antibiotike da se dijete samo izbori s istim, a juer ova odmah propisa penicilin

Ma samo proljee da doe ima da nas nema (u kui mislim)

Uglavnom sve je ok, sve vas puno puno
Rimljanko, samo polako, nema razloga za brigu, a proljee samo to nije dolo, kupi si neku lijepu maramu i s bebom vanka zamota se i vozdrica
Vjeruj ja nisam u kui ovoliko bila kada bi se svi dani moji provedeni u kui zbrojili, ovo sada premauje sve, ali eto polako....da mi je neko rekao da e mi 4 zida biti svakodnevnica ne bih mu vjerovala