IZVORNA PORUKA: Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: bebacha
nemojte me pogresno shvatiti al ja kad procitam kako neko trenira bebu meni odma na um padne dresiranje pasa.
meni je jako zao sto dosta mladi majki bas slijepo vjeruje doktorima,al svaka rjec koju kaze doktor za njih je svetinja.
Rimljanka tvoja beba je jako mala da je uobrocis.moj Alen ima 8 mjesci i jede 3-4 puta u toku noci,i vjeruj mi jos nisam zavrsila u bolnoci a pored toga imam i curicu od 3 god.tebe jos deru hormoni,umor.prva 2 jesca su najgora.pusti bebu nek doji kad hoce,uzmi je u ruke kad zelis.nedostajat ce ti sve to.ja nebi imala srca ostavit bebu od 1-2 mjesca da place i zaspi.to je moje misljenje
potpisujem, ovako sam nešto i ja htjela napisati, ali reko biću preoštra, ionako nisam na dobrom glasu na ovoj temi
btw ja ni svog psa nisam pustila da cvili bespomoćno
A sta je rijesenje? Da je nosam do 2h u noci? Jer je nahranim,okupam,presvucem,i kad je stavim u krevetac kao u vatru da je stavljam. Vristi bez prestanka,uzmemo je u ruke prestane.
I meni je zao da place,nismo je ostavljali do sad,samo pokusali,ali ne mogu vise ni ovako. probacu nesto.
Ali se svakako necu,niti sma,niti bi izivljavala nad svojim djetetom. Pa ja sam to rodila,nisam u mesari kupila
nije nikome bilo lako sa malom bebom sigurno ja sam anela znala nosat od 12 do 3 sata noci u krug da mi se mantalo (citaj SAMA SAMCATA)
puno je patio sa grcevima i naravno da se bio naucio na ruke stim svim..
Kad je mm kuci pomagao je koliko je mogao nocima sam SAMA SVE
sveki,svekra NE racunam nije mi Niko Nikad Pomogao .
Mene je iritiralo,nerviralo,ljutilo ma grr kad mi dodje jetrva i cim dodje s vrata ce :
Jao,pa ja kad god sam dosla anel po rukama sto ga nosate samo
pustite ga da lezi, naucit ce na ruke nebi ja to tako
dodje mi da s vrata sakom u nos zveknem.
Cuj molim te pa ocul ga pustit da lezi place bez prestanka , naucilo djete na ruke pa sta boze moj sta cu ja sad
SVE BUDE I PRODJE ....
vjerujte , istina ziva necete vjecno nosati....
Ja sam stavljala da lezi on jedno 5min gleda u igracke povis glave al nece sam da bude jos je beba bio mali
Evo ga odhranila ga hb . momcina moj i dan danas nece sam da bude u sobi.
Kad se igra mora neko biti snjim.
I danas dan ga znam nosati, trazi pozeli..
Al vecinom hoda , i zijana radi
Nista to nije !!!nista.....