IZVORNA PORUKA: taurus
moje iskustvo govori da je jako važno da su kolica lagana
ja sam sa R kupila prvo jedna koja su bila grozno teška, pa onad druga kao kišobran ali veća- teška 6 kg i kada sam na to dodala još njegovih 6-7 kg opet su mi bila teška i na kraju smo najviše iskoristili ona obična kišobran kolica iz TL teška 4 kg
ali to može kad je beba starija od 6 mjeseci
a ova teža kolica sam držala u gepeku kada sam sa mm ili kada idemo sa autom, a kad sam sama jedino sam koristila ova kišobran kolica
A koja kolica su ta od 6kg?
Lady,hvala za savjete. Vjerujem da si upravu. Ova mi nekako skroz djeluju prosto i to me pomalo odbija. A sva mocna kolica su velika,a i teska.
Znam opet sebe,kupicu velika,sepuriti se 10 dana,i onda muzu za vrat da kupujemo druga jer ja ne mogu s tim.
A ova lagana, Cam portofolio su mi nekako i uska, pa i zato razmisljam.
A onako lijepa su,crvene boje.
A hoce li joj biti neudobno i nesto smetati za kicmu,ako su to kisobran kolica? Ali kisobran kolica malo veca,dakle en standardna, i imaju taj lezeci polozaj?
A Lady,sto se tice odjece,i ja sve ensto cekamd a je izvodim pa da joj oblacim ove stvarcice. A dok dodje do toga i prerasce ih. A nekako mi najlakse,a mislim da je njoj i najudobnije da u kuci bude u gegicama,bez pantalonica,suknjica isl.
A krive none,kratke,guzara velika i suknjica..hahahahah ja je gledala i valjala se od smjeha..I sve joj govorim,gdje je da elegancija,gracioznost,mamina dama??? A ona meni prd,prddd... Hahahahaha..