Ja vam se moram pohvaliti za svoj napredak u spavanju.
Znate da sma muku mucila s Adnom. Nije spavala do 2h u noci. Prije ponoci nije nikad zaspala.
Zadnjih dana smo provodili trening i mogu reci d aje vec uspjesan.
Ja joj nedam da spava posle 19h,kako tako je razbudjujem do jedno 21h ili 21.30h. Onda idemo kupanje,ili samo presvlacenje,ako je nekupam tu noc,u sobicu,zatvorimo vrata,ugasimo svjetlo (samo ostavimo lampu,koja nam inace gori po cijelu noc),pustimo muzikicu,tj igrackicu koja svira,a jako voli tu melodiju,i sikacu...
Jede i slusa muzikicu. I obicno ne zaspi,kad s enajede,ja ustanem i izadjem iz sobe. Nebuni se vise. malo se igra rukicama i zaspi.
Ponekad malo zaplace,ja udjem pomazim je,dam joj dudu i izadjem. Tako je vec evo 4-5 noci
Samo se nadam da nece promjeniti.
I ako je to vec 22h,nekima je to sigurno kasno,jer vam djeca spavaju u 19h,ali meni je ovo odlicno i veeelikiii napredak,s obzirom koliko nije htjela da spava.
Naravno,budi se da jede...