IZVORNA PORUKA: jelenaT
IZVORNA PORUKA: helena_7
imam jos jedno pitanje-pedijatrica mi je dala sirup Feroglobin al u uputstvu pise od godine dana-a mojoj je 7,5 mjeseci. Da li da joj dam?
Jesi li sigurna da ti je propisala za imunitet, jer Feroglobin se daje za zeljezo, da tvoja beba nije malokrvna?
Upravu si
Jelena i ja znam da se Feroglobin pije za zeljezo. Pila sam ja u trudnoci jer sam bila malokrvna. Kako si ti draga??? Vidim A pravi dernek po gradu heheh Ljubi je od nas
Idacha bravo za tutu ... svaka cas_t sad je vejiki djecak
Medi juuuupi za nalaze, da i to s koze jos nestane aBd
Leena sretno danas, da ih oboris s nogu
Rime kad dodjem ponijet cu i tebi jednu kantu haha pa cu ti Adnicu ubaciti, a ti se snalazi hahaha Kad sam bila kod sveki ona kupila tubu da ima ako se zadesimo kod nje pa da D mogu okupati. Ja pokusala kad joj je bilo 7 dana. Ona imala 2700 ma jedva je u rukama drzala. Prculjak mali. Ono je zgodno kad smijes bebu staviti da sjedne, ja molila Boga samo da zavrsim s kupanjem. A sad dolazim u iskusenje da opet probam.
BTW evo ja se ustala, Daaniu kako sam pustila par dana da spava u krevecu za igranje kad joj se prispava pocela mi je spavati u komadicima malim. Danas cu je u koljveku pa cu vidjeti hoce li poceti opet normalno da spava po 2-3 sata u komadu ... Ja se nadam da hoce!!! Odoh kucu raditi ... Kako mi je dosla nana kuca nikad nije gora bila. Kad sam sama sve stignem, kad imam pomoc bas se uljenim haha
< Poruku je uredio Cickolini -- 8.4.2011 8:31:07 >