IZVORNA PORUKA: felix
Samedi,nemoj ju nazor gurat da jede ako nece i nemoj se mjeriti sa ostalim bebama...Nijedna nije ista .....Bar A.nije pio kao svoji vrsnjaci nebrini zeno draga ,koliko god popije masalah .
Pit ce vise kad htjedne i ogladni.Samo neznam na koliko joj sati dajes hapu ?
Nemoj brinuti i mi smo sitni draga ,
bitno da su zdravi .
Mona ,sta ima kod vas kako malo pilence slusa ljubimo je punoooooooo.Jel dojis,kako napreduje spava???
Dajem joj na svaka 3 sata,nekad i 3.5,nekad popije sve odjednom a nekad nece nikako,kao npr.juce i danas,nece pa nece. Evo danas je zadnji put hapila u pola 7 i zaspala u 7 i jos se ne budi da jede. Sad cu joj napraviti pa da vidim koliko ce popiti. Nekad zna popiti flasicu u 8 navece i do 6-7 ujutro se ne budi da jede. I kad se probudi ne place nego se samo vrti u kreveticu. Bas skroz malo jede. Nekoliko puta sam ustajala po noci i davala joj flasicu da makar malo popije,a ona nece da se probudi i gotovo. Sve mislim da bebe vise napreduju ako po noci hape,a ona se nikako ne budi po noci,ma ne znam vise sta da mislim.
Znam da je ona sitnija beba i da ne treba da je poredim sa drugim bebama,ali jednostavno me srce boli. Kad sam je sa 3 mjeseca odvela na vakcinu,kaze meni sestra " pa zar ona moze primiti tu vakcinu?" Na moje pitanje "zasto?" ona odgovori "Pa meni izgleda kao da nema ni 2 mjeseca". Nisam znala u tom trenutku sta da joj kazem,neka tuga me uhvatila a i bijes,ma sve odjednom! Bas sam nesto bezze danas,ne zamjerite
Mona,nadam se da cete se ubrzo rijesiti tog zutila. Razumijem te potpuno,
Aida,neka je vala kisa pala,bas je lijepo kad si tu

jubi nam malog drugara!!!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45