IZVORNA PORUKA: Meri29
sta ima narode, mi nikako da stignemo da vidimo sta se desava sa generacijom. Majda je pocela pravo da zeza oko spavanja, i dalje spava cijelu noc, ali dok se uspava procedura citava. U zadnje vrijeme mi se nesto razmazila, moram je prvo malo nosati pa onda ili uljuljati ili dati joj siku da bi zaspala, drugacije ne ide. Tjesim se da je skok u razvoju, onaj sa 9 mjeseci, pa da ce brzo proci. Tako nam je i sa dnevnim i sa nosnim uspavljivanjem. Ruke mi otpadaju
Ljubimo drugove i drugarice
Taman ulazim da napisem kako se cijeli dan borim sa spavanjem njegovim i citam sta si napisala

a jel ti to opisujes moje dijete?

Danas je spavo POLA SATA!!! Nocu je ok, super, ne zalim se ali preko dana..... borba... i kako nije odspavo, jednostavno se nije dao uspavat veceras je poceo tako histericno da place-kao sto uvijek kad ne odspava... U isto vrijeme cini mi se da pjevam, ljuljam, dojim, bacam..

jednostavno ne znam sta bi mu u tom trenutku... I evo, jedva... Taman se smiri dodje nam taji neki jaran biker i da ga "zovne" zaturira pod prozorom... Ovaj se trznu i dreka.... Kad sve ne polupa po kuci od huje

smjestila sam ga u krevetic i naaadam se da se nece buditi... do ujutro

Mi smo vikend sami... Tajo nam ide s drustvom (blago njemu) na neke skupove... Doce sutra prespavat a prekosutra druga reklacija

i ja sam tako pozeljela ic gdje zujat, bas mi je tesko palo ovo stanje "u kuci" mada sam najmanje tu, al eto... Navikla sam na tockove

al ipak imam moje pilence... Ima da i nas dvoje tockarimo kolicima, nece nas bit kod kuce
e jesam se raspisala, doslo mi nesto, heheh... ljubim vas sveee i pozdravljam...
Yuna dobro nam dosla...

bas tako... Najsladji su tako mali...