IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Drage mamice i bebice mi samo na kratko da se javimo jer drugcije nemamo vremena. Nejla po danu spava po 15-20 minuta, kod mene posla ko u prici, aja od nje nemogu nista stici. Magistarski stoji kako stoji, a vrijeme prolazi. Ali nebitno mi smo sretne kad smo zajedno pa i to ce sve zavrsiti. Drugi zubic samo sto nije nikao, bijeli se vec par dana pa je mozda i zbog toga nervozna i ne spava dobro.
danas smo joj prvi put dala kasicu od mrkve i jabbuke, jela je tako slatko i da sam joj dala pojela bi puno.
Ja sam se jos vise udebljala i tako se uzasno osjecam. Koljena me bole, tesko hodam i kontam da je to sve od tezine jer nisam navikla na ovu tezinu. Nit mogu na kakvu dijetu zbog mlijeka niti znam sta da radim....
Idem sada da spavam dok i ova moja lopovka mala spava.
Pusa za se mamice i bebice
Hej draga,tek sad vidim da si se javila,ja se isto tako osjecam debela ma katastrofa. Zenice ovdje pricaju o sexu a meni se smuci kad se pogledam i nemam volje za to nikako

Nemam sta ni obuci niti mi se kupuje,sve se nadam da cu smrsati

Do kad ti je rok za magistarski? Joj ti zubici,rijetko koga ne izmuce,bas mi je zao i tebe i malene! Jubi je punjo!
Saro,pa sta to bi,otkud ti upala mjehura,jel sad bolje?
MaminaBebo,i moja sveki je ista ko i tvoja,ma ko da moju opisujes,bas kad uzme dijete,ne zna normalno,nego samo nesto treska,prevrce,okrece! To me je posebno nerviralo kad je jos beba bila manja,a sad kako je veca pa ni ne moze je tako prevrtati jer je teza pa joj se ruke brzo umore,al sjecam se da sam i ja ludila zbog toga i potpuno te razumijem. Ne mozes ti takvima nista dokazati,. Danas dr.fino naglasio NE u hodalicu prije 8 mjeseci a ona uzme dijete i digne je da joj stoji na koljenima,ja stalno galamim,pa ne moze ni sjediti kako treba a kamoli stojati. Ma rekla sam vec jednom da necu pricati o sveki ovdje jer je to tema za sebe a samo se dzaba iznerviram i dok pisem o tome. Samo sam htjela d kazem da ih ima jos takvih i da ti posaljem veliki
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45