cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

06.07.2011, 14:45

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

rose...ma meni nema nista slađe nego vidjeti trudnjacicu a pogotovo na moru!

mamin cvjetic user posted image za vracanje "dugova" user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

06.07.2011, 14:45

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

IZVORNA PORUKA: helena_7

pa izgleda da nas dosta ide u to vrijeme na more! ko ce onda biti na RR? user posted image

Ne sekirajte ja ću biti tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nigdje ja sad za sad ne mrdam odavdeuser posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

clock-img

06.07.2011, 14:48

clock-img

HAHA

pencil-img

685

helena,a najgore je trudnjača bez stomaka kakva sam ja bila,meni muka,niko mi nije vjerovao da sam 5 mjeseci trudna,tek od 7 se primjećivalouser posted image user posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

06.07.2011, 14:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

06.07.2011, 14:49

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

IZVORNA PORUKA: helena_7

Iman user posted image user posted image user posted image   kazem ja ti ces na moj spisak htjela - ne htjela ! user posted image

A i ja jos vise jedva cekam more jer prosle godine kad sam bila trudna nije MM htio ici user posted image , tako da ove hB idem, a sljedece aBd opet necu zbog trudnoće user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja bi opet da imam tibu a ako salomim majstora možda i budem imala user posted image user posted image

clock-img

06.07.2011, 14:51

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: HAHA

helena,a najgore je trudnjača bez stomaka kakva sam ja bila,meni muka,niko mi nije vjerovao da sam 5 mjeseci trudna,tek od 7 se primjećivalouser posted image user posted image user posted image .

pa i meni se tako malo pred more pocelo primjecivati...ali nije bas bilo ocito sve do negdje 7 mjeseca e onda smo narasli veliki do poroda user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

06.07.2011, 14:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

06.07.2011, 14:54

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

SPISAK ZA NEMAJKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

jeste da je nekulturno ali počinjem od sebe

mamin cvjetić
ladyblue
iman
helena
jelena

i neznam dalje dopisujte se ženeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2011, 14:56

clock-img

HAHA

pencil-img

685

IZVORNA PORUKA: rose

pa i meni se tako malo pred more pocelo primjecivati...ali nije bas bilo ocito sve do negdje 7 mjeseca e onda smo narasli veliki do poroda user posted image

Ja srela jednu poznanicu koja je također mama dvjema djevočicama,ono nismo baš frendice,ali dobre smo,uvijek se raspitamo o djeci i tako,kad ona meni ništa za trudnoću ne spomenu,rekoh sebi možda je zaboravila.Sretnem je ponovo kad je narastao stomo,kad ona kaže nisam te smjela pitati,vidjela slike s mora na fb i mislila da sam izgubila bebu(pu,pu)user posted image

clock-img

06.07.2011, 14:58

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

Moram prvo da nađem dobar posao da popravim malo finansije pa ću onda da ganjam majstora po treći put user posted image pa možda se zalome i dvojke

clock-img

06.07.2011, 14:59

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

al ja cu sad aBd brzo bebu pa mozda njoj budem bolja majka! user posted image

A i meni stomak do 7 mjeseci svi bili sokirani kad kazem koliko sam trudna-al zato brate i dan pred porod,skoro pa normalno vezala patike,rezala nokte i sl. Ma samo da sam se manje sekirala, mada sam i ovako uzivala a aBd opet cu!

Pusa svima , odoh po svoju cvrckicu!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

06.07.2011, 15:00

clock-img

HAHA

pencil-img

685

IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

SPISAK ZA NEMAJKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

mamin cvjetić
ladyblue
iman
helena
jelena

i neznam dalje dopisujte se ženeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HAHA-ne dam bebi soka i čokolade,ne stavljam kapu kad puše,ima još svaštauser posted image user posted image

clock-img

06.07.2011, 15:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

06.07.2011, 15:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

06.07.2011, 15:03

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

mamin cvjetić
ladyblue
iman
helena
jelena

HAHA-ne dam bebi soka i čokolade,ne stavljam kapu kad puše,ima još svaštauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad mužić treba da dođe sa posal malog uspavam a stariju istjeram iz kuće da se malo mama igra sa babijem mama i tatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2011, 15:08

clock-img

Anoniman

i kad je kafa?

clock-img

06.07.2011, 15:10

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Jelena, i ja pitam, ali niko ne odgovarauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

06.07.2011, 15:10

clock-img

HAHA

pencil-img

685

iman,mene napade žena samo tako u parku za čokoladu kako sam sebična,veli meni neka je slatko,a njemu ne dam ni da okusiuser posted image cvjetić, bRezobrazna si za nevjerovatiuser posted image .

clock-img

06.07.2011, 15:11

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

mamin cvjetić
ladyblue
iman
helena
jelena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad mužić treba da dođe sa posal malog uspavam a stariju istjeram iz kuće da se malo mama igra sa babijem mama i tatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pricajte sta hocete, ali ja sam najveca ne majka ... sjetite se samo onog mog prvog javljanja i mojih savjeta za uspavljivanje i ne nosanje, a onda reakcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

06.07.2011, 15:13

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

Hajde ženice dogovorite kaficu negdje na Iliždi pa da vas i ja malo smaram nisam mobilna pa mi podaleko sa dvoje djece da se peglam grasom i po ovoj vrućini do grada.

Jao bezobrazluka samo na sebe mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2011, 15:14

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

iman,mene napade žena samo tako u parku za čokoladu kako sam sebična,veli meni neka je slatko,a njemu ne dam ni da okusiuser posted image cvjetić, bRezobrazna si za nevjerovatiuser posted image .

prava nemajka sa velikim slovima user posted image user posted image user posted image jadni moji pilići mali

clock-img

06.07.2011, 15:29

clock-img

Anoniman

Cvjeticu bas si bRezobrazna, da ja koji dan pred porod i ovim mojim zvrkom dolazim na Ilidžu a ti ne mozes do grada...cccc... Herka si prava, ko kaze da nije Konjic Hercegovina ima da ga bijem user posted image

ps. Kod mene je svekar iz Konjica, mm je rodjen u Sa, ali ima gena odozdo user posted image

clock-img

06.07.2011, 15:30

clock-img

Anoniman

Leena kad si ti slobodna, je li radis svaki dan. Mozes li ti prije podne?

clock-img

06.07.2011, 15:32

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Hajde ženice dogovorite kaficu negdje na Iliždi pa da vas i ja malo smaram nisam mobilna pa mi podaleko sa dvoje djece da se peglam grasom i po ovoj vrućini do grada.

Jao bezobrazluka samo na sebe mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cekajte mene za kaficu pa cu ja sa autom po tebe ... ja cu ti biti GRAS hahahaha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

06.07.2011, 15:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

Zadnji članci

article-img