Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Meni je, imam osjećaj, gore pitanje od toga "koga više voliš - mamu ili tatu" bilo "A čija si ti?" A čija ću biti, komšijina?
meni to cija si ti ima smisla ako onaj koji pita nemam pojma cije je dijete medjutim dijete rijetko skonta da ta osoba mozda ne zna njene roditelje...pa svi ih znaju i odgovara...mamina i tatina...u rijetkim slucajevima da ime roditelja
Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.
02.08.2011, 11:13
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: HAHA
Pozdrav svima,evo malo vremena uhvatila da se javim.Lokacija:Velika Kladuša.Poželjeli smo vas sviju .
02.08.2011, 11:26
Medi_87
1472
Jutric joj ja spavala ko luda M se jutros probudio u 8 sikio i onda ga uvalim babanu da ga cuva a ja nastavila dio pola11 i onda M opet ruckio i zaspao Moram peglati nekog vesa i onda ostatak dana hodnja Taurus welcome back Ha ha ha aja vidim pricate o tome na koga dijete lici i meni su vise s tom pricom na ..........................Uglavnom ja odvano sam poecal govoriti lici na Gorana a onda svi a ko je on ( on me porodio pa mora liciti na njega ) neki dan isto neko od muzevih rece ah isti mm a moja mama pa nece liciti na postara nije ga on klepo Cestitamo Emini i Amani sretan 5mali rodjendanko kao i sebi
02.08.2011, 11:30
palachinken
5397
I nama je mali rođendanko, dvije pune sedmice
02.08.2011, 11:37
rose
8709
IZVORNA PORUKA: palachinken
ma cestitamo 2 pune sedmice ...sad bi i ti mogla promjeniti avatar...i update svoju temu o prvim danima s bebom
meni to cija si ti ima smisla ako onaj koji pita nemam pojma cije je dijete medjutim dijete rijetko skonta da ta osoba mozda ne zna njene roditelje...pa svi ih znaju i odgovara...mamina i tatina...u rijetkim slucajevima da ime roditelja
Ma meni je bilo smrt kad me to upitaju npr. mamini ili tatini prijatelji - "Ma čija li si ti?" I to nekim polu-tepajućim nebuloznim glasom...i pri tom me još štipnu za obraz HAHA - ti samo u skitnji hehe
02.08.2011, 12:07
lejla80
1495
Pozdrav...Kod nas stanje sinoć bilo malo mirnije pa sam i ja malo bistrije glave...uh koje olakšanje A evo zeza mm, nešto vazda zanovijeta kad ga ovaj čuva, valjda osjeti dijete da nije baš najsigurniji pa koristi situaciju Ja jedva sjedim na g.... jučer fulala stolicu kad sam htjela hraniti A i imala sam vrlo buran susret sa parketom a A se ismijao dok sam ja jaukala,valjda misli dijete da njemu nešto izvodim
Mino ja nešto ne forsiram to sjedenje niti stojanje na nogama, mada nene to baš gotive pa ih pustim malo. Neki dan sam stavila A samog da sjedi da napravim slikicu i uspio je malkice hehhehe On nema živog mira, stalno nešto traši i hvata pa i ne može duže. Odavno se diše na noge i ruke i ljulja se tako a gmiže još uvijek na glavi
Iman ma vi ručkate ko velike..svašta ti nešto nabroja a za izvještaj stvarno čista petica
Mersiha i ti provjeravala gospoju svoju...uh ja još se nisam nakanila...biće hejbet nekih baja dok ja odlučim poći
Helena pa i ta tvoja lopužica doji još uvijek tri puta po noći ...jojjjj meni se sve manta od tog noćnog buđenja
Super Bebo ma nije bilo teško,valjda i vani nije pretoplo pa se moglo..Uglavnom izdrža ja do kraja dana pa ću tako šarati samo da osjetim čari Ramazana....
Medi i vama sretan mali rođendanko
02.08.2011, 12:28
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: palachinken
ma cestitamo 2 pune sedmice ...sad bi i ti mogla promjeniti avatar...i update svoju temu o prvim danima s bebom
Dobro si Vrijeme je za apdejt!
02.08.2011, 13:04
esmina i bebina mam
1694
Evo i mi cestitamo rodendanke i uspavljujemo se ovako Esma otisla sa tajom malo vani da ja sta mogu uraditi po kuci Opet je pakujemo u petak ujutro putuje aBd u Zaostrog sa drugom nanom i dedom jest da je pozelim ali bolje joj je tako Salko jutros jeo pavlake i pravo mu se svida moram ga kupati bljuco je pa se sav ukiselio.
Moja rodica izasla iz porodilista u nedelju ja se zaljubila u bebu
02.08.2011, 13:20
vila_7
5398
palachinken...sretan mali mali rodjendanko,al vrijeme pici jelde?
Lejla...doji i dalje po noci,al da ti pravo kazem nije mi tesko,navikla sam,..jest da sam se zafrkala i stavila je u nas krevet,al meni tako lakse-ni ne probudim se a dojim!
esmina,tvoj curetak pravo fino ljetuje! blago njoj!
joj Medi zavidim ti na spavanju-da mi je samo jedno jutro odcejfiti bar do 10.
Zene , ja fakat imam osjecaj da ne znam gdje mi je guzica a gdje glava,nekako mi stalno strka frka neka kod kuce,nista ne stizem
P.S. Jos sad kad i internet kod kuce uvedem, MM ce me udaviti
< Poruku je uredio helena_7 -- 2.8.2011 13:21:30 >
02.08.2011, 14:19
ladyblue RR
1848
samo da vam mahnem...nemam vremena da vas čitam...
cijeli dan sam na vezi sa Izraelom, Željo sutra putuje pa 100 stvari moram završiti....
02.08.2011, 14:28
vila_7
5398
i mi tebi masemo i cestitamo rodjendancic! po tickeru!
< Poruku je uredio helena_7 -- 2.8.2011 14:29:36 >
02.08.2011, 14:33
ladyblue RR
1848
mojticker ne pokazuje dane a nikako da ga promijenim. samo puni mjesec pokaže
02.08.2011, 14:33
amiboj
216
Pozdrav zenicama i pusice bebicama. Cestitamo male rodjendanke, sve naj naj naj od srca. Cestitamo stajanje i dozivanje mame Nadji , Iman cestitamo zubic...jeste da je muci koliko sam skontala ali valjda popusti uskoro. Tako mi kojima ovako kasno zubici krenu, nema pauza... A su izbile gornje dvojke i bili smo mirni sedmicu dana. Dijete neprepoznatljivo, miran, fino spavao.... i evo sada opet... sada donji krenuli.... Sto neko rece, nek nisu bolesni, a zubici ce proci....ali eto, opet zao mi ga koliko se muci....
Ja isto se brinem oko toga da li dovoljno papa. On doji tri puta po danu i pred spavanje i unoci, a ima kao tri obroka cvrste hrane. Nekada bas fino papa, a nekada mrljavi... Mene zanima kada pocnem raditi, dojit ce prije nego ja krenem i pred spavanje i u noci... znaci po danu toga nece imati tako da mi se razmaci izmedju tih obroka cvrste hrane cine preveliki (do sada su popunjeni sa dojenjem), trebat cu uvesti neke medjuobroke?
I jos pitanjce za mame koje su uvele zumanjce...koliko cesto dajete?
Ja oduzih bas....zaspao beban pa se mama docepala tipkanja
02.08.2011, 14:35
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: ladyblue
a ja poletila da i ja nekom prva cestitam! i tek onda skonta da je danas 02.
02.08.2011, 14:37
rose
8709
IZVORNA PORUKA: ladyblue
kad joj bude 9 mjeseci 7 dana dodat ce one week i tako do slijedeceg malog rodjendana
amiboj....ma ako lijepo napreduje papa on koliko je njemu potrebno! A sto se jaja tice -ja prvo u neznanju dala cijelo jaje - mama pravila noklice u supi (ja mislila da je to samo od griza), pa kako joj nista nije bilo,onda tjesteninu u supi , i evo jucer dala 3 komadica kajgane dok smo mi jeli i hB nista. Jel to sad znaci da mogu cijelo jaje poceti davati????
< Poruku je uredio helena_7 -- 2.8.2011 14:39:56 >
02.08.2011, 14:42
rose
8709
IZVORNA PORUKA: amiboj
Pozdrav zenicama i pusice bebicama. Cestitamo male rodjendanke, sve naj naj naj od srca. Cestitamo stajanje i dozivanje mame Nadji , Iman cestitamo zubic...jeste da je muci koliko sam skontala ali valjda popusti uskoro. Tako mi kojima ovako kasno zubici krenu, nema pauza... A su izbile gornje dvojke i bili smo mirni sedmicu dana. Dijete neprepoznatljivo, miran, fino spavao.... i evo sada opet... sada donji krenuli.... Sto neko rece, nek nisu bolesni, a zubici ce proci....ali eto, opet zao mi ga koliko se muci....
Ja isto se brinem oko toga da li dovoljno papa. On doji tri puta po danu i pred spavanje i unoci, a ima kao tri obroka cvrste hrane. Nekada bas fino papa, a nekada mrljavi... Mene zanima kada pocnem raditi, dojit ce prije nego ja krenem i pred spavanje i u noci... znaci po danu toga nece imati tako da mi se razmaci izmedju tih obroka cvrste hrane cine preveliki (do sada su popunjeni sa dojenjem), trebat cu uvesti neke medjuobroke?
I jos pitanjce za mame koje su uvele zumanjce...koliko cesto dajete?
Ja oduzih bas....zaspao beban pa se mama docepala tipkanja
ja dam mozda 2 puta sedmicno...prvo smo davali po 1/4, juce je pojela 1/2...i dat cu jos jednom do kraja sedmice...jedva cekam da proba cijelo zumance da joj napravim omlet od zumanca da dijete pojede nesto ukusno
P.S. Lady sta bi sa tvojim nalazima?
02.08.2011, 14:55
rose
8709
IZVORNA PORUKA: helena_7
a sta kazete z amene......smijem li cijelo jer sam vec kajganu dala 3 komadica i nista joj nije hB bilo, ili da jos 2-3 puta pomalo dam. Imam domaca jaja pa bih bas voljela da sve bude OK?
I da li je ijedna od vas "preskocila" pregled kod ginekologa nakon poroda a da jos nije otisla?
P.S. Lady sta bi sa tvojim nalazima?
mislim da smijes cijelo...njoj je vec 11 mjeseci i mislim da se tako u 12-om mjesecu daje kako bi se utvrdilo ima li alergija i nakon toga mogla primiti mmr vakcina...ako joj nije nista bilo do sada, nece ni sada ...mozda mozes kad budes pravila spinat pa jaje umjesati u to...i dati joj u par navrata