Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
E drage žene, da se i ja javim...Sve iščitah i pogubih se negdje...prvo bih da zaželim sretan početak rada dragim mamama koje su se vratile na posao...da vam što lakše prođe "razdvajanje" i da ne bude puno suza... lady - nadam se da će N. biti bolje, da će je popustiti osip, haj hB pa guza je bolja... cickolini - za D. - i za prevrtanje i za klopanje :))) bint & Iman - hepiiiii zubićiii! palachinken - mogu li ja malo mog malog na rentu ti donijet'...da se ja malo odmorim :P Ja malom jutro dala voćnu kašicu, pa kontam poslijepodne ću malo piletine mu izmiksati..ma nema gdje je nije bilo..pa pravac kupanje - njegov najdraži dio jela :)) K'o da zna da ću ga okupati ako se umelja, pa svu onu hapicu ispljuje po sebi, razmelja je po glavi, ušima...uuh! HAHA & Leena - kakav je to park? Ja obično hodam tuda, ali nisam primijetila da je i jedan za bebače... jelena - ne daj se ženo! haj hB pa je drug Luka dobar..nadam se da će i Anči početi slušat..a i njoj se jadnici svega sastavilo, hem upale, hem zubići..biće sve aBd dobro, ljubi nam ih!
a vidim još se neko žalio na spavanje - mali se sinoć haman na pola sata budio...dal' je do zuba ili ga je stomačić mučio, al svako malo mi dijete u plač...ja k'o zombi..a tunajt imam iftar, moja malenkost kuha, pa se razbacala, ne znam gdje ću prvo (lažem, prvo ću na RR :P)..kuću sam zategla, sad ću po fasungu, pa slijedi najteži dio - kuhanje :P uh, svega se ja napisah :)
22.08.2011, 16:44
HAHA
685
Palachinken za momka i mamu.bint,čestitamo zubić drugu.super bebo,ne dobaciš ti do tamo garant nije to baš kod Ramisa ,to ti je blizu Šopinga.Moji dječaci spavaju nakon višesatnog boravka vani,meni glOOva puca.
22.08.2011, 16:55
canim
4126
Evo i mi da se javimo
Ja pozelila da idem hodati malo s malom ali kako cu po ovoj vrucini razmisljam da je najbolje oko 7-8h ujutro da odemo i da se vratimo do 10-11, kad vi izlazite vani ?
Cickolino bravo za ljepoticu
Palachinken bravo za malog princa i za mamu
Bint cestitam zubic
Uh izgleda da ove januarske bebe sve dobile zubice a moja jos kreza bijeli se odavno ali nije jos izaslo, izgleda da cemo mi kao Iman
22.08.2011, 17:03
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
22.08.2011, 17:36
lejla80
1495
helou..evo samo da prijavim da je prvi radni dan prosao bezbolno a bili smo razdvojeni od 7 do cetiri..meni se potrefio i neki seminar tako da se bas oduzilo..Zato vrijeme A je slusao nanu svoju a meni se grudi napuhale....uhhhh kad eksplodirala nisam..uglavnom sve ok hvala Bogu a bas sam bila nasikirana
Bint cestitamo bisercic a Cickolininoj bebaci okretanje .. Odoh malo da prilegnem...papa
22.08.2011, 18:15
Amam
659
Evo i nas u .... Mi isli kupovati neke stvarcice za kucu pa onda trceci dosli da spremim nesto za iftar imamo u dzematu . MM cuva djecu,ja kuham Cestitamo zubic Hamzi . Mame kako ste prosle prvi radni dan?? Ljubim vas sviju,nadam se da ste dobro aBd
22.08.2011, 18:22
Super Beba
1291
IZVORNA PORUKA: HAHA
Palachinken za momka i mamu.bint,čestitamo zubić drugu.super bebo,ne dobaciš ti do tamo garant nije to baš kod Ramisa ,to ti je blizu Šopinga.Moji dječaci spavaju nakon višesatnog boravka vani,meni glOOva puca.
hehehe, dobaaciiiiim :) Barem pogledom u dalj :P Šalu na stranu, znam za onaj parkić prema Hrasnom (negdje na putu prema Robotu novom), ali nisam primijetila da ima mobilijar za mini kids...
22.08.2011, 19:11
NejraS
254
zdravo cure...cestitamo vam zubice, rodjendanke i sve sto vam se lijepo desava...mi smo danas saznali prelijepu vijest...moj muzic je kupio stan, istina ne veliki ali od 1.10 se useljavamo u nas stancic...ima kuhinju i terpezariju, kupatilo, malo veeci hodnik i jednu veliku sobu ali je prelijep....i dovoljan za nasu malu porodicu, bebca i nas dvoje...eto tako da sam presretna...
22.08.2011, 19:15
HAHA
685
NejraS čestitam,da vam bude hairli.
22.08.2011, 19:18
Leena
2841
Superbeba, imaju 2 parka, jedan je za vecu djecu, a prema sopingu je ovaj, ima minijaturni tobogan i tako nekih stvarcica i cisci je puno od onog veceg.
Jelena, vazi, necu onda cekati 40nicu, ali cu sacekati da prođe Bajram, to je 10ak dana, ok? A ako bas zelis mozemo i prije. Esmi jutros izbila 2. gornja trojka i ista je bila-uzas zivi! Pa treba li ti sta pomoci oko njih kad si sama s njima? Kod nas je kolektivni godisnji, radim samo utorkom i cetvrtkom do kraja mjeseca, pa da racunas na mene kad ne mozes sama, samo zvrcni i eto nas u pomoc:)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
22.08.2011, 19:19
Leena
2841
Nejra, cestitamo!!!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
22.08.2011, 20:12
mersiha 77
940
cickolina cestitamo za okretanje eto vidis a ti se sekiras bezveze,jesamli ti rekla nejra nek vam bude sretno i hajirli da akobogda starost sretno docekate palachinken bravo za Mahdija i naravno za mamu i ja sam ti ista pa ako hocete mozete i kod mene na rentu naravno ako dozvoljava palachinken
22.08.2011, 20:21
m.i.n.a.
1060
Sta smo mi svasta danas propustili....
Nejra cestiktke za stan..ma da je samo hodnik je tvoj..troezariju ako hoces i mozes pretvoris u dnevnu,ova soba spavaca...veci hodnik super igraona za bebce...:))...to ja smao nako kazem,bas se obraduje svakom ko ima svoj stan a mlad je...
Bint cestitamo...bar nesto od sve one nervoze i ture..sad ce i drugi nadam se...
sta je sa N......lady ????
Mi sutra imamo pregled i vakcinu pa sam se zadala i izucavanje..sta smo primili a koja nas vdje sljeduje...da nije ista slucajno..sta ako se prime dvije iste..poslala sam ja njima spisak i kopiju knjizice sta je primljeno al eto..da i ja znam:))
22.08.2011, 21:08
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: NejraS
zdravo cure...cestitamo vam zubice, rodjendanke i sve sto vam se lijepo desava...mi smo danas saznali prelijepu vijest...moj muzic je kupio stan, istina ne veliki ali od 1.10 se useljavamo u nas stancic...ima kuhinju i terpezariju, kupatilo, malo veeci hodnik i jednu veliku sobu ali je prelijep....i dovoljan za nasu malu porodicu, bebca i nas dvoje...eto tako da sam presretna...
divno! čestitam od srca i da vam bude sretno i hairli
22.08.2011, 21:11
ladyblue RR
1848
kod nas se zdravstveni bilten popravio. danas je jednom kakila u tutu i više nije. nadam se da smo se riješile proljeva. evo nahranila sam je i stavila u krevetić pa ću otići za par minuta da vidim ima li šta u peleni. ako ne bude, niko sretniji od mene. i osip se napokon počeo povlačiti. danas je puno bolje.
22.08.2011, 21:23
bint
448
drage moje hvala vam...samo da nam budu sljedeci zubici makar malo bezbolnijii,bice,mo sretnijii lady bravooo za ljepoticuuu...svak cast...i hamzi kao da je bolje i sto se proljeva tice,ima jos al rijeđe i napreduje na bolje niej vise bas onako rijetko,tecno. lejla,iman ih vrijednice nase nisam ni sumnjala da ce te vi to sve po taman uciniti i sto se tice djece i posla nejra nek je sa srecomm,slazem se s minom
22.08.2011, 21:57
rose
8709
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
IZVORNA PORUKA: ladyblue
gdje je rose? žena uzela godišnji i nestala
da nije kod sveki u kakanj hagenu:))
hehe jes bila i vratila se...necete vjerovati ali uzeli smo naku hodalicu...ova moja jos ne zna da se postavi u sjedeci polozaj a pokusava da ustane...i jos bi se zubima cuvala pa kad se prevrne vriska...elkem kupili da moze da stoji malo kad joj se stoji
22.08.2011, 22:15
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
22.08.2011, 22:17
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: canim
rose dobrodosla nazad nadam se da si se fino odmorila u Kaknju, jeli nam ono esmina na moru ?
i mi planiramo kupiti hodalicu, njoj ce jos malo 8 mjeseci, jeli mi rano da je stavljam ?
ja stavila N sa 6 mjeseci
22.08.2011, 22:17
Amam
659
Vecer zenice... Lady,ako niko nije rekao Humana je "HN". Cickolini vidis bona dijete nije od gladi imalo snage da se okrece(salim se) bravo za vrcku malu . HAHA,malac je skontao da je sad neka frka oko velikog brata,pa kao da se ja potrudim da i mene primijete . Palachinken,masallah,bebac ce uskoro biti djecak Jele,Ancica pravo zivahna jos sad i ti zubici i malo ljubomore,ali brzo ce to sve proci. Leena cestitke i vama za zubic . NejraS cestitam,neka je sretan i bereketan. Rose dobro nam se vratila.
22.08.2011, 22:19
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: Iman83
Nejra, čestitamo, nek su vaši pa makar i 20 kvadrata...ja svojih 36 ne dam ni za šta
joj da ti kažem, nas je puno u kući i treba nam veliki stan....ali čistiti to je smor živi
22.08.2011, 22:20
canim
4126
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: canim
rose dobrodosla nazad nadam se da si se fino odmorila u Kaknju, jeli nam ono esmina na moru ?
i mi planiramo kupiti hodalicu, njoj ce jos malo 8 mjeseci, jeli mi rano da je stavljam ?
ja stavila N sa 6 mjeseci
ti si meni legenda, kupit cemo onda ovih dana, ja nesto sve odugovlacim kontam rano mi ali nije rano, taman.
22.08.2011, 22:21
ladyblue RR
1848
Amam, tržila sam Humanu i nisam je našla. davala sam joj Hipp nekoliko dana i sada smo ponovo na mlijeku ali hB ide na bolje. napokon!
22.08.2011, 22:23
canim
4126
ladyblue ako je humana ono u tetrepaku i pise velikim slovima humana, onda sam ja to prije par dana vidjela u DM-u u ferhadiji.Odmah ispod Lino proizvoda.