Sretno Cici...Uz tebe sam majke mi svaki dan..Bas stalno ste mi negdje u mislima i molim Boga uvijek za vas,d ato aBd bude dobro...
Sto se tice dojenja sve manje...Polako mi nestaje mlijeka jer ne doji redovno..Ba sam tuzna,evo pisala sma na temi o problemima sa dojenjem.
A kako stizem..jedva,ali s eorganizujem,pa mi i muz pomogne..Dok mi je mama bila tu sve je extra bilo,a sad bas teze..Kuci sma u 18h,pa dok njoj skuham,dok nju hranim stavljam nama d ase pravi rucak,ili grijem ako sma navecer napravila ili dokuham.I onda dok njoj skuham,dok ej nahranim (jer hoce da je ja hranim,a ne muz),on uskoci d anam rucak postavi,pa onda rucamo,tj veceramo,pa njeno uspavljivanje,koje je i dan danas mukotrpno,nakon toga obicno nesto imam zavrsiti,tako da ko patak se oborim u krevet,...
Ali nezalim se,stignemo mi cak i izaci,i to vrlo cesto...;)