cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

10.12.2010, 12:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Mala, i tvoj avatar je presladak...

Ja ga zovem Kićo, ostalo iz "komunistickih" danauser posted image user posted image user posted image

A ja sam sve uvjerenija da Riana i Andrej imaju potpuno lude matere...
Kako li ce se to odraziti na njihov karakteruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ne znam...al moram priznati da mi ga je ponekad zaouser posted image user posted image user posted image

Mya i Hanice...ove sto sam ja dobila od Tajre su fantasticne...siroke, futrovane ko ugsice...pa eto..pitajte nju odakle joj
user posted image ...evo vam ovdje slika koju je Tajra postavila http://www.ringeraja.ba/forum/m_369112/mpage_41/key_/tm.htm
prave bagerice

clock-img

10.12.2010, 13:42

clock-img

niki83

pencil-img

2113

meni stvarno nije jasno zasto ja ne mogu nikako napisati post na ovoj temi user posted image user posted image user posted image

N&N

clock-img

10.12.2010, 13:44

clock-img

niki83

pencil-img

2113

ah znaci moze!!! user posted image user posted image
samo da vas pozdravimo user posted image
svasta smo napisale, ali nije prosle, a vise nemamo vremena...
nego uzivajte na snijegu!!user posted image

N&N

clock-img

10.12.2010, 17:31

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Veče i od nas:-)Evo padobranacauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jučer bili na vakcini koju nije primio jer mu je grlo malo upaljeno(i nije mu dala antibiotikuser posted image ),rekla nam da dođemo za 6 ili7 dana.Izvagali su ga ima 10 kg i 450gr i dugačak je 74 cmuser posted image .
Eto to je od novosti kod nas...ostalo sve po starom...ne sluša,nikakouser posted image .Počeo je sad kad mu nešto nije pravo da lupa glavom od poduser posted image .Ja poludiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Toliko od nas ,pusa za sve!!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

11.12.2010, 08:08

clock-img

mala86

pencil-img

2755

jutro svima user posted image

mi smo budni od 7 standardno!opet se nocas nesto budio kenjkajuci,vrti se u krevetu tamo-vamo,sva sreca pa nije svaka noc,ali i ovo me iscrpilo,sva sam nikakva,nervozna od ranog jutra user posted image

vani hladno,komp pokazuje minus 9,ali hvala Bogu pa radi centralno pa je u stanu pravo fino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne smijem puno hvaliti,ali poceo je jesti konkretnije stvari,vec 2 puta mi mazne komad necega iz ruke i jede ko veliki,a meni srce ko kuca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !inace  smo imali problema sa papanjem slanog,samo je jeo odredjene slane stvari,sad napreduje polako user posted image user posted image user posted image

veliki ljubac svim bebacima

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

11.12.2010, 10:30

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

jutro i od nasuser posted image ,mi smo imali mirnu noć 2 put se budio da doji,sad doji samo noću to je sve nekako sam spontano izbacio nadam se da će tako biti i sa ovim noćnim podjima,
mala86 super da Leon bolje jede ,JA mATEJA nikako da privolim da krene s nama jesti on za doručak jede ili čokolino ili keksolino isto tako za večeru,kruh neće da okusi ,niti sir niti namaze nikakve ,ni uštipke ,ni palaćinke ma ,sreća povrćei meso jede pa me to tješi  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

11.12.2010, 11:31

clock-img

Anoniman

jutro
anel je slabo spavao a i ja stalno se budio i plakao neznam stouser posted image smorio me .
Jedva gledam cim legne idem i ja on jede sve hb.drobiuser posted image slatko,slano,kiselo,grickalice cokolade,....nema kod njega da nemoze

clock-img

11.12.2010, 11:48

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Hello dears...nije nas bilo par dana, presli smo na drugi operater...

V. je dobro, spava kao i inace, slabo, uz bezbroj budjenja, vise se ni ne tjesim time da ce prociuser posted image  jede super, nama je apivit otvorio apetit!
Cekam da se probudi i idemo na snijeg, jucer se obradovao, uzimao rukicom i razbacivao ga... vidjecemo danasnju reakcijuuser posted image  pozdrav svimauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

11.12.2010, 13:38

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ja upravo odvela curu kod sveki na spavanje. Subotom je uvijek kod njih, pa se nadam da ću iskoristiti dan malo za spremanje i tako...mada bi mi draze bilo da spavam user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

11.12.2010, 13:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ja upravo odvela curu kod sveki na spavanje. Subotom je uvijek kod njih, pa se nadam da ću iskoristiti dan malo za spremanje i tako...mada bi mi draze bilo da spavam user posted image

kako ti ja zavidimuser posted image
spavaj bona...hebo kucu...meni ce sada la familija da dodje

clock-img

11.12.2010, 15:19

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

Ja sam danas za ubiti nekog i to ce najvjerovatnije biti komsija do nasuser posted image Majke mi kao da ima neki radar, cim ja Majdu uspavam, sto je danas cijeli dan nemoguca mislija, on pocne busiti i kucati nesto i to bas u onoj sobi gdje je ona. Ja promjenim sobu on dode za namauser posted image user posted image Eno ga opet ...

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

11.12.2010, 15:34

clock-img

Anoniman

ludnicauser posted image user posted image sva sam fuj,anel slabo spava stalno se budi po bezbroj puta ga ninam i plus,se budi kmecuci neznam stouser posted image tako je i sinoc bilo.Kontala sam da odspavam fino se smjestila nije poslo 15min kad on kme kme ......
Evo sad ko fol spava u dnevnoj,ja sebi kafu nastavila sta cu proso voz......
Mya,blago se tebiuser posted image kad imas gdje ostaviti malo M.i da ona oce biti i kod bake i kod sveki veliko je to olaksanje.

clock-img

11.12.2010, 16:02

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

ja i Matej odspavali 2 h ,probudi nas psić sveznalicauser posted image odjednom poče pjevat(mali ,mali pauk)user posted image ,felix evo i ja baš zalila kavicu,da smo bar blizupa da je zajedno popijemouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

11.12.2010, 16:05

clock-img

Anoniman

da basuser posted image i ja bi kafenisala .....
Vi bome odspavaste blago se vama ,ja nisam .....prekinulo me i nemogodoh poslije .
On je odspavao jos se nebudi.Neka odmori.Mislim da ga zubi zeze sta ce drugo,kad se budi kmecuci i sinoc nam je noc bila grozna.

clock-img

11.12.2010, 16:15

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

ma nama je jučer i zadnja 3 niknula ,al dva dana prije toga nije nikako po danu spavo a vidi se da je umoran i pospan al ne može zaspat i gotovo,joj da oće svi više niknuti pa da se bar od njih malo odmorimo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

11.12.2010, 16:55

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Pozdrav svima...

Ja izgubila dobar glasuser posted image user posted image user posted image
Ne mogu da "vristim" po kuci...user posted image user posted image user posted image

Citam sve bebare po malo "zeze" mame...
to je standardna "boljka"...

Mi bili na planini i ja se razocarala.
Moja djeca kao da nisu moja... kao da su sa Havajauser posted image user posted image user posted image
hladno...nece na sanke...nece u snijeg...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

11.12.2010, 18:12

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Ojha radni i neradni narode....
mi smo svi bolesni ...u generacijama...stariji malo mladji mladji i najmladji ...
slinavi i kasljavi...
Tajra bona moj Sejo bjezi od snijega ko djavo od krsta user posted image ....nisu tvoje cure jedine user posted image ...
jesenje viruse zamjenili su zimski ...pa sve u krug...i tako kruzimo....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

11.12.2010, 18:34

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Pih... i virusi vise...

A od toliko stvari oni nasli snijeg da ne vole...user posted image user posted image user posted image
Kakvi su oni bosancerosiuser posted image user posted image user posted image

Big user posted image tebi, kokaro draga...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

11.12.2010, 18:36

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Big tebi, kokaro draga...

slinava....zaboravila si napisati user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

11.12.2010, 18:42

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: koka i po

Big tebi, kokaro draga...

slinava....zaboravila si napisati user posted image

U mojoj porodici to je modni dodatak...user posted image user posted image user posted image
vazda neko maramicu treba...

A bolje biti slinav nego nijem...
ne mogu ni ukucane da postrojimuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

11.12.2010, 18:44

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ne mogu ni ukucane da postrojim

dam ti savjet...uzmi pistaljku user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2010, 18:45

clock-img

Anoniman

cij ne vole mi cure snijeg...kako ba to...nemre to takouser posted image user posted image

clock-img

11.12.2010, 18:57

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Moja dadada, ja ne znam bi li plakala ili se smijala...

Jeste bilo hladno, ali imale su punu opremu.
Ja bih se valjala po snijegu, a one nista.

Ili su vidjele da je mama poludila, pa se "zijanile"

clock-img

11.12.2010, 19:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Moja dadada, ja ne znam bi li plakala ili se smijala...

Jeste bilo hladno, ali imale su punu opremu.
Ja bih se valjala po snijegu, a one nista.

Ili su vidjele da je mama poludila, pa se "zijanile"

prije touser posted image user posted image user posted image
ovaj je prvo bio sokiran...pa kad je mene mm pogodio grudvom u facu poceo se smijati..pa se onda i on polako opustio...sljedeca scena...sjede i jede snijeguser posted image

a kako ti bez glasa ostade?user posted image

clock-img

11.12.2010, 19:14

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

Mi smo danas bili vani, ali adrian ne zeli da nosi rukavice user posted image pa mu se ruke smrzle, a nece u kucu user posted image
Napravili smo malog snjeska s ogromnom mrkvom user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

Zadnji članci

article-img