IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: koka i po
Treba nam i sat u kadi, i dva sata u prodavnici, i vece s muzem u gradu, i kahva sa prijateljicama...
jah.....ovo dodje ko mali nemoguci i tesko ostvarljiv odmor...
bdw.....ovo je sve do nas ni do koga drugoga...
Mala uspori i brisi napolje
Ovo je "kljuc" svega...
Ja sam morala "svariti" u glavi onog ljeta 2009. da sad postojim opet neka nova JA koja izlazi iz kuce sa jednim djetetom u nosiljci, s drugim koje ima 20 kg i s prepunom torbom i s kolicima... i sve to moram potrpati u taxi, pa niz brdo, pa iskrcati, sve moleci boga da R. ne vristi...
Barem deset puta sam krenula dok nisam izvrsila tu ekspediciju...
oooh Bože koliko puta...krenem pa s vratim...
a onda Farah mis e razboli sa brohitisom...kaže inhalacije tri puta dnevno, a ja nemam kome stariju da ostavim pa i nju povedem pa onda ona dole pokupi novi virus i tako 5 mjeseci u krug... a sama...svakod ođe malo ih vidi pomazi, poljubi donese još neku igračku koju bih najradije nabila nogom i ode...muž radi dnevnu smjenu, pa privatno, pa ga ubaciše u turnuse....
al smao polako, božije davanje...hebeno brdo sam 100% opsovala...kaže pa vozi auto...šta bolan d avozim...da nas negdje slupam kad stanu u duetu plakat
mala forum je upravo to što ti treba...
sjedi i post napiši boli me u grudima...kako d ate ne boli...nekad ti s ečini život staio u 4 zida s adjecom...možemo s esvi furat lijepo je...jest lijepo al brate ponekad i dopiszdi...
ma daj duši oduška ko car trojan...rupu i viči u nju pa zakopaj

po mojoj bašči rupa milin