Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
a tako znaci Lana, mama te ne slusa...sram je bilo, vidjece ona od FIFA-e I UEFA-e
05.07.2011, 20:57
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: felix
bas ste pokisle .... Al hajd sad stas ... Ma bit ce dobro svekar abd nesekiraj se L. spava neka je pametnica moja lijepa Ja navijam za . Koliko ti kasni jel ti ikad dosad kasnila ?
kasni evo 4. dan, prije mi je uvijek kasnila nekoliko dana al u zadnje vrijeme nije. ne bi mi to sada pred odmor odgovaralo nikako[sm=smiley13.gif]
a zašto ne bi...
sad si se tako opteretila bezveze... ja ti svakako želim da si trudna jer si to i sama željela do prije nekoliko dana...i bolje da si trudna nego nedo bog bolesna pa ti kasni... mislim da sa trudnoćom možeš imati svaršen odmor a sa bolešću nedo bog grozan odmor i činjenicu d ane možeš biti trudna...
zato nemoj bogohuliti i veseli se...
i želim tvom svekru brz oporavak i uspješan a lani želim seku
Anoniman
Lana nam nesto pise ajd sad znaj sta ....
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Lady26
vb cb n dnh cjv jrfvijltuoitrfuvhbdybdybrft n zhu vb xjyh vdk,tmhjum.kg xck.dk. nb n hzhjm.-,._ćđ rr tggjtgjtjgb n pdpfčf n v d tvktjfhc njvb okdc n dldllfš'r50wf
05.07.2011, 20:59
Anoniman
ticer sta cekas radi test sad nas drzis u neizvjesnosti . Sretno nemoj brinuti pa iako budes bit ce o,.k abd Hanady jel Bolje F . stalo povracanje puno je
< Poruku je uredio felix -- 5.7.2011 21:00:21 >
05.07.2011, 21:01
tekja
1957
Joj tiki i nas je uhvatio pljusak, sta ono bi prava monsunska kisa ...doduse ja sam bila sa sveki, otisle zenske malo u soping ...sva sreca uhvatismo taxi...nadam se da L. nece naskoditi
zaho, ma friz mi se svidja ...V. ima bas ostru kosu, pa mu jedino kec i stoji ...u suprotnom strsi da te Bog mili sacuva
mala, za pasos mozes predati u bilo kojoj posti,odnosno cipsu, ne moras ici u MUP...mi smo predali na obali ...uopste nije bila guzva, MM kaze da je bio prvi u redu...zato je i uspio sve ...
05.07.2011, 21:02
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
bas ste pokisle .... Al hajd sad stas ... Ma bit ce dobro svekar abd nesekiraj se L. spava neka je pametnica moja lijepa Ja navijam za . Koliko ti kasni jel ti ikad dosad kasnila ?
kasni evo 4. dan, prije mi je uvijek kasnila nekoliko dana al u zadnje vrijeme nije. ne bi mi to sada pred odmor odgovaralo nikako[sm=smiley13.gif]
a zašto ne bi...
sad si se tako opteretila bezveze... ja ti svakako želim da si trudna jer si to i sama željela do prije nekoliko dana...i bolje da si trudna nego nedo bog bolesna pa ti kasni... mislim da sa trudnoćom možeš imati svaršen odmor a sa bolešću nedo bog grozan odmor i činjenicu d ane možeš biti trudna...
ma ako budem ko u prosloj trudnoci necu nigdje mrdnuti, jer sam non stop povracala i nisam bila nista u stanju, ne bih takva mogla sa lanom na put definitivno, al mislim da samo kasni obzirom da nismo bas bili aktivni prosli mjesec. vidjecemo... a svekar je bas lose, on je inace teski srcani i plucni bolesnik i svaka prehlada moze biti kobna
05.07.2011, 21:04
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: Lady26
vb cb n dnh cjv jrfvijltuoitrfuvhbdybdybrft n zhu vb xjyh vdk,tmhjum.kg xck.dk. nb n hzhjm.-,._ćđ rr tggjtgjtjgb n pdpfčf n v d tvktjfhc njvb okdc n dldllfš''r50wf
Ja se duboko izvinjavam , autor je automatski otisao u krevet, i vec spava
Krenula sam napisati Tiki da mi je zao zbog svekra, nadam se da ce se oporaviti brzo ...ali mi je Lana upala u rijec...
< Poruku je uredio Lady26 -- 5.7.2011 21:06:49 >
05.07.2011, 21:04
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: tekja
Joj tiki i nas je uhvatio pljusak, sta ono bi prava monsunska kisa ...doduse ja sam bila sa sveki, otisle zenske malo u soping ...sva sreca uhvatismo taxi...nadam se da L. nece naskoditi
zaho, ma friz mi se svidja ...V. ima bas ostru kosu, pa mu jedino kec i stoji ...u suprotnom strsi da te Bog mili sacuva
mala, za pasos mozes predati u bilo kojoj posti,odnosno cipsu, ne moras ici u MUP...mi smo predali na obali ...uopste nije bila guzva, MM kaze da je bio prvi u redu...zato je i uspio sve ...
ono je bila katastrofa, ni na kraj pameti mi nije bilo da ce biti onakvo nevrijeme, krenule iz tita cim je pocelo grmiti i stigle do pola vilsonova i nigdje mrdnuti ni skloniti se, a zatvoren saobrcaja, ni auta ni taxija. mm dosao pjeske po nas sa kisobranima, jos i on pravo prehladjen, naruzio me, ma sve katastrofa
05.07.2011, 21:05
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a zašto ne bi...
ma ako budem ko u prosloj trudnoci necu nigdje mrdnuti, jer sam non stop povracala i nisam bila nista u stanju, ne bih takva mogla sa lanom na put definitivno, al mislim da samo kasni obzirom da nismo bas bili aktivni prosli mjesec. vidjecemo... a svekar je bas lose, on je inace teski srcani i plucni bolesnik i svaka prehlada moze biti kobna
žao mi je za svekra zaista...želim mu uspješan oporavak...ovo vrijeme je grozno...srčanim bolensicima baš teško...
a ako ti bude mukica...ne brini...polako...sve da ne doeš na more divne dane sa bebom u pupi i lanom možeš imati u i oko sarajeva.
felix...bolja je F... nismo uveli encefuril ali jesmo linex byby jer je imala 3 porljeva...povraćanja enam a lijepo je ručkila sve dijetalno što sma joj dala u finim rzamacima i manjim obrocima...mislim da se izvukla ali još noćas biću dežurna mama za svaki slučaj
05.07.2011, 21:07
teacher75
5394
super sto je farah bolje, bar jedna dobra vijest
05.07.2011, 21:11
Anoniman
hanady drago mi je da je bolje hb . Ja se jezim povracanje al bas se bojim niceg me nije strah ko toga . Lady cccc neka mlade dame s nama nediraj ju vidi osla lec .... Neka nam pise .
05.07.2011, 21:12
Anoniman
Vecer Ova moja maza se gnjavi od popodnevnog spavanja, sa dudom i pelenom, i sad zeli spavati a opet ne moze da joj sta promakne
Tiki, bas imas sve simptome PMS-a, ili , a ko ce ga znati, ma garant ces dobiti, ne brini, a svekru zelim brz oporavak.
Hanady, poljubac za princeze
05.07.2011, 21:17
Lady26
9177
Uh Felix toliko smo se veceras izludirale, ismijale, na hair...nadam se da nece plakati nocas... Nije mi se odavno ovako slatkoo i od srca smijala dok sam budalesala, bas mi je napunila dusu, majke mi....a mislila sam bit ce dan jer smo same a ne mozemo nigdje....
05.07.2011, 21:18
Anoniman
mazulja mala . Nadam se da cete imat mirnu noc kao ja mene je anel pred jutro budio isto sa pekom .
05.07.2011, 21:23
dafri
1097
veče, Jelena za dobre nalaze Hanady,zaha nadam se da su cure dobro felix A je pravi šarmer teacher svekru želim što brži oporavak
mi smo od subote počeli sa tutom i ne mogu da vjerujem kako nam dobro ide,samo jednom je piškila u gaćice,danas i juče je kakila u tutu,ja sam prezdovoljna,mislila sam da će ići puno teže a jutros mi kaže mama nećeš na posao subota je
05.07.2011, 21:34
Lady26
9177
Ja odoh u krevet...snimila sam sebi filmic, jos samo da nadjem USB, Lana mi ga je sakrila negdje Laku noc....
< Poruku je uredio Lady26 -- 5.7.2011 21:35:18 >
05.07.2011, 21:38
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: dafri
veče, Jelena za dobre nalaze Hanady,zaha nadam se da su cure dobro felix A je pravi šarmer teacher svekru želim što brži oporavak
mi smo od subote počeli sa tutom i ne mogu da vjerujem kako nam dobro ide,samo jednom je piškila u gaćice,danas i juče je kakila u tutu,ja sam prezdovoljna,mislila sam da će ići puno teže a jutros mi kaže mama nećeš na posao subota je
...da tako i nastavi ovo drugo - pametnica mala
tiki, nadam se da ti je svekar bolje...ja sam pred kisu bila toliko napeta, jedva sam cekala da prokapa...stvarno ovo vrijeme na mene jako utice
05.07.2011, 21:46
teacher75
5394
dafri, blago vama, nas to tek ceka nekada... svekra su vratli kuci, i dalje je lose
05.07.2011, 21:54
dafri
1097
tekja je prepisala od tebe teacher velika je razlika jedan mjesec a kamoli četiri,ako nema sada interesovanja imaće ga za par mjeseci
05.07.2011, 22:04
Anoniman
dafri, blago vama, nas to tek ceka nekada... svekra su vratli kuci, i dalje je lose
nije samo tebe ceka i nas isto nebrini zajedno cemo . ... Laku noc lady Darfy za malu pametnicu .
05.07.2011, 22:14
bebacha
1170
felix hajdi na chat na face
05.07.2011, 22:38
Ella_H
1264
Poz zene i bebare. Kod nas po starom da nepricam, znate o kakvim aktivnostima je rijec s A. Starijeg bracu je isto izgleda zasvrbila guza, glumi uranjeni pubertet. I mm glumi kasni pubertet al izbit cu ja to njemu iz glave mahsuz , samo mu uvalim A. jedno 10etak minuta i sve super. Felix Anel je presladak i na mamu je i ja kazem. Hanady drago mi da je F. bolje sve ja citam al nemam kad odgovoriti. Teacher bit ce sve ok aBd samo se nesekiraj puno, znam i kako je biti trudna u belaju a i kad je neko u porodici bolestan. Pusa za sve velika.
05.07.2011, 22:49
Apotekarka
3918
Vecer... Ja sam umorna sto na poslu sto kod kuce...peglanje,sklanjaje itd Jos veceras pretjera,napravila nam domaci sladoled i prejela se sad mi muka...uf... Opet smo imali show s tutom,nagovorila ga da sjedi i sjedio i sjedio i pio sokic na njoj ali nista ja mu obukla pempas sam trazio on se ukakio.....jojjjj....nikad necemo nauciti... Felix Anelko je sladak,dobili smo iste čljetne bermudice kao u vas,isti je ti nema sta ajd nek poneko lici i na mamu Hanady i teacher kako su cure,joj teacher ako ti se Lanci sad jos vise prehladi Lady pozdrav za malu ljpojku moj eno prica u kreveticu ne gasi se.... Gdje nam je koka i Bambi Dadada ugodan odmor Bebacha je li Alen sad dobro Jelena t trudnice gdje si nam danbas Tekja,sahara,Amani,Mama 1994,noa i ostale
05.07.2011, 23:08
Mya_81 RR
5531
Samo da prijavim da b kompleks djeluje