IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: koka i po
dan i od mene..
Mya....
...mora da postoji razlog za konvulzije.."pritisni" te doktore neka malo bolje ispitaju dijete...jadnica
..
Idemo u ponedjeljak na magnetnu, a onda slijedi EEG...
Ipak, nadam se da nema nekog razloga, jer taj razlog bi bio neki oblik epilepsije. Vise mi se nekako svidja da je samo previse osjetljiva na temperaturu, jer koliko sam citala i koliko su mi rekli pedijatri konvulzije ne ostavljaju nikakve posljedice...
Mya draga pa jeli imala visoku temperaturu ili sta?
LUka je imao problema kao sto sam vec pisala i bio je na terapiji phenobarbitona do 1,5 godine i hvala Bogu sada nema vise nista..
ljubi to milo pile
hB pa cete uraditi magnet da znate na cemu ste....
zene moje drage nisam vam ja odmarala danas nikako.moje dijete nigdje ne ide da bih ja odmarala na zalost.
isla sam sa Lukom kod Irme i onda kod tate pa kod svoje dr i onda dosao mm po nas i isli kod svekrve po Igora i dosla kuci oko 6 tako da nisam nista odmarala.
a Luki nije danas imao temp, strepila sam cijeli dan ali hB, isla je do 37,1 u guzi.
ono juce ne znam sta je bilo jer je bas bila visoka
bas mi se nesto skupilo kod tate, cim sam usla na vrata uzela da mu usisam ko kad je on sam muski pa sve to nesto ofrlje i onda moram ja jer se moja draga sestra nece sekirati puno oko toga
a moram mu otici da mu detaljno uradim sve, bas mi ga je nesto zao

....
teacher a ako ti je svekar bolestan sta ce na moru u julu mjesecu..ja sam mozda luda ali covjek iznad 60 godina nema sta da radi na moru po najvecim vrucinama.izvini ali ja ti moram reci.
a jesi probala reni drazee da cuclas oni smiju i u trudnoci ili ista od onog sto smo ti govorili juce.
konnnnnnnnnnnnnnoooooo jesi se spakovala?