cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

20.12.2010, 22:31

clock-img

Anoniman

zaista jedna diiiiiivna generacija...mastovitauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 22:32

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: felix

ovak moj cuje mesecini kad anel prdne a kamoli sta drugouser posted image ...

user posted image user posted image user posted image
Ma moj spava u drugoj sobi user posted image  jer B ne da da se odvojim od njega. E večeras on spava s djecom user posted image  do koliko vidjet ćemo......

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

20.12.2010, 22:34

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: N_N

Jutros, oko 4h, scena: S povraća a B me drži i vuče za kosu da se ne dignem iz kreveta. S plaće, zove me, a B se dere i čupa me za kosu...... a mm jutros: "aaaa što se to S ne sprema u školu" user posted image user posted image  Kažem mu: progovori još jednu i tavom ću te nalupati po glavi!!! user posted image  Čoek nije ništa čuo, ccccc

Joooooooooooj, šta njima više reći...

I moj ima takvih scena odavno...ujutro kad mi kaže 'cura super spavala' a ja ustala ne znam koliko puta ne znam bi li plakala ili se smijala....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

20.12.2010, 22:41

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

cudo si se znala javiti myauser posted image user posted image ljubi nam minjicu slabo navracas na ovu temuuser posted image

Nemoj mi zamjeriti mila user posted image user posted image user posted image user posted image

Uletim ja na temu svako malo...

A i jedna igrica na FB me je opasno okupirala ovih dana user posted image

Ljubac veeliki i vama user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

20.12.2010, 23:02

clock-img

Anoniman

ovak moj cuje mesecini kad anel prdne a kamoli sta drugouser posted image ...

user posted image user posted image user posted image
Ma moj spava u drugoj sobi user posted image  jer B ne da da se odvojim od njega. E večeras on spava s djecom user posted image  do koliko vidjet ćemo......

a tko kaze da mm spava samnomuser posted image user posted image user posted image al cuje ga u dr.sobi znaci ima dobre usi nazalostuser posted image kako je krenulo mm.nece samnom spavat dok anel nepodje u skoluuser posted image user posted image .....jer se budi i dan danas u toku noci nesto mu nejasno i plus oce nekad pored mene ...
MM.to netolerise ko rani ba cojk na poso ,pa nemoze spavat bla bla....
zaboravila sam kako je to,i sta je kad je muz uz tebeuser posted image ---dugi 17mjes. muzek je u dnevnoj ja u spavacoj ko,dva na putu smo eto zbog anela...

clock-img

20.12.2010, 23:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

zaista jedna diiiiiivna generacija...mastovitauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moradoh se nasmijati.......gadna neka 2009godina......

clock-img

20.12.2010, 23:05

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Draga felix, tvoj se vadi da radi a kod nas..... oboje radimo user posted image user posted image  zato je mama k'o neuhranjena user posted image user posted image  a tata kako je krenuo - puca po šavovima user posted image

clock-img

20.12.2010, 23:09

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

mi svi odnedavno spavamo posebno, mm u spavaćoj, ajdin u dječijoj a ja u dnevnom boravku i napokon se svi naspavamo ko ljudiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

20.12.2010, 23:10

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image pa kazi mu rece ljudi da me nepazis nimalo pa sas onda -...
Eh lako je njima,pa kad mi kaze ono u prici jest vam lijepo djete ili sl.ja zezam mm reko na mamu bolan ko je cuvao i nosao skoro 9mjes.a on ce daj suti ,ti si moj samo oklop bila ja sam sve sredio ubacio kao ti nistauser posted image user posted image samo nosala o da reko,pametan si nema sta bolje reko da nezalazimo dalje u prico pobit cemo se bezzzuser posted image user posted image
Nego,mila daj mu djecu jednu noc ravnopravni ste obadvoje radite neka vidi kako je malo,i tebiuser posted image

clock-img

20.12.2010, 23:12

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: škorpija

mi svi odnedavno spavamo posebno, mm u spavaćoj, ajdin u dječijoj a ja u dnevnom boravku i napokon se svi naspavamo ko ljudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ti zavidim!!!!!! Ja se više ne nadam da ću ikada spavati ..... sama user posted image

clock-img

20.12.2010, 23:12

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image gdje ce vam gosti spavat zauzeli sve prostorije.....ma tako je najbolje al meni opet nekad ovak" naleti" kad anel prvi 3.sata ili 2.spava mirno a meni se recimo neda san na oko,pa si mislim eee vidi prazno mjesto pored mene ,fali mi muz.Al za dva sata sve se brzo promjeni anel zamjeni njegovo mjestouser posted image i  padose snovi u vodu....

clock-img

20.12.2010, 23:13

clock-img

Anoniman

hoces kad ostaris ako te nebudu kosti bolileuser posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 23:14

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Ma hoće on, nije to problem. Problem je onaj mali "izrod" user posted image  neće nikoga osim mene user posted image user posted image
Evo spavaju od 21:30 skupa, sad za sad tišina user posted image

clock-img

20.12.2010, 23:14

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...e ovo je superuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 23:18

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Luda 2009 generacija i tate koje ne cuju,moj apsoluztno nista ne cuje,jednu moju radnui subotu mm je cuvao Antonia i znate kad se probudio kad mu se Antonio popeo na glavu ali stvarnouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

20.12.2010, 23:18

clock-img

Anoniman

Ma hoće on, nije to problem. Problem je onaj mali "izrod" user posted image  neće nikoga osim mene user posted image user posted image
Evo spavaju od 21:30 skupa, sad za sad tišina user posted image

imam i ja jednog takvog!!!!!!!!
nadaM se svakim danom bolje ali,,on sve veci lopov.....Tjesim se bit ce bolje kad podje u skolu .....i nepada mi na pamet drugo djete.....treba mi 5ili 10 god da se odmorim od svega najvise da se odmorim,naspavam,i da mogu izac gdje u miru a da mi nekazu,tarzio te plako,......ili sl....

clock-img

20.12.2010, 23:19

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Luda 2009 generacija i tate koje ne cuju,moj apsoluztno nista ne cuje,jednu moju radnui subotu mm je cuvao Antonia i znate kad se probudio kad mu se Antonio popeo na glavu ali stvarnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 23:24

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Apotekarka user posted image user posted image user posted image  joj muž ti je kralj user posted image user posted image
felix, vidi kod mene razlike, 6,5 god. i taman kad sam došla sebi nagovoriše me, hudu user posted image , da još jedno. Al najgore što me naložiše da će drugo biti mirno user posted image user posted image  E neće više!! user posted image  user posted image

clock-img

20.12.2010, 23:27

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Moj je nekako vise privrzen mm ali brate mene kad maltretira maltretira nocu,najmrze mi je kad kaze jest A nocas dobro spavao a ja mu 10 put dudu dodalauser posted image user posted image user posted image
Ali brate ne dam ja njemu iz kreveta dosta sam spavala dok je on po Hercegovini haraouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

21.12.2010, 00:16

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Joooooooj, nasmija me do suza user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bogami često ostavim mm i curu da se noću tako fino druže, a ja odem u dnevnu spavati....ali ne zbog Minje već zato što ovaj moj toliko nekad hrče da bi ga momentalno nalupala user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

21.12.2010, 10:06

clock-img

megi

pencil-img

935

pozz divnoj generaciji :):)

mi smo hb dobro ovih dana, malo slabije jedeo ali eto ko i pojedemo nesto na kraju

spavanje nam je kako kad, ko sto rece apotekarka ja ustanem po hiljadu puta nekad a mm kaze bas se cura naspavala
reko gdje sam ja bila kad ste vas dvoje tako fino spavali
ali neka doci ce i nasih pet minuta

N_N kako prodje noc, izdrza li mm s njima ili je mama morala uskociti

felix zao mi je sto svekrva nece da pricuva anela, ma to nije ni cuvanje to je spavanje ccccccccccccccccc

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

21.12.2010, 11:07

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Kod nas nema grijanja user posted image

Evo nas obučene k'o da idemo na ekspediciju na Sjeverni pol user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

21.12.2010, 12:42

clock-img

Anoniman

pozdrav,anel je slabo spavao al opet dobro je kako zna biti,spavao je u svom krevtcu uspjevamuser posted image user posted image uspjevam bravo jauser posted image ..Sinoc oko 2. se budi reko evo ga na,sad ce htjet kod mene kmeci ja dam caja al zaboravim presut ostatak nego dam puno flasu .
Leze pije,pije,nikad stat meni se spava kontam ja uh popit ce sve da mu nece biti puno.Ostade od 100ml.samo 20mluser posted image bio zedan haman dobro.I zaspa nastavi u svom krevetcu samo cucu dodam.
Malo smo jutros prosetali do prodavnice mama sinoc,zaboravila u gostima cigare user posted image pa nemam....
Nismo dugo bili,vani.
Mya kako nema grijanja kod vas???Cuvajte se pusa velika.

clock-img

21.12.2010, 14:06

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

uuu ova generacija extra sve bolje od boljeguser posted image

ja sam bas nabelajila sa adinom jer on hoce samo samnom da spava..kad mm legne s nama on ga udara,tjera govori mu MS MS (marsuser posted image ),bezi tam i tako heheh a meni krivo jer ne mogu nikako rahat spavat jer se on vrti ko lud i stalno se budi te zedan te se otkrije pa se okrece i tako citavu noc..jos je poceo i da prica u snu joj majko mila.
i sto kazete jos kad mi ujutro mm kaze da je A dobro spavao ja bi se ubilauser posted image user posted image user posted image

ja ne znam vise kako da izadjem na kraj s svekrom i svekrvom,toliko su ga razmazili da mi dodje da ih ubijem...za svaku sitnicu on vristi i onda mu oni sve daju a ja mrzim kad vristi.najgore mi je sto mi se mjesaju u odgoj.ja galamim a oni hodi dedi hodi baki nedamo mi tebe..jojjjjjjjjjjjjj proletila bi kroz njihuser posted image user posted image user posted image
najgore mi je sto sam sad primorana da budemo kod njih iz nekih razloga i ne znam kad cemo kuci tako da budalim iz dana u dan sve vise a dijete je sve gore i gore
jedino se odmorim kad odem kod svojih i to mi je spas jer se oni uopste ne mjesaju..

joj jesam oduzila.
sorry
pusa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

21.12.2010, 14:24

clock-img

Anoniman

sonja nabelajila si nema sta kod mene nije bas tako,ja Licno Nedam moze mi govoriti sta oce ja po svom tjeram....Recimo kad je bio,bolestan oan ce: jao pa ti njemu dajes hladan cajuser posted image reko molim,kako hladan bogati.Kaze pa negrijes das tako u flasi,caj je na sobnoj turi nije mala beba da mu svako malo grijem,vecinom bude i na radijatoru nekad zaboravim staviti kad flasu nosa uglavom nije led ledeni caj pa nisam luda.Ona ce opet neka ba,grij ti njemu mali je on......Ja nista necu da se ponavljam vise...Nakon par dana vodi ga odozdo,kao jeo je nesto daj mu caja,ja nosim flasu a ona flasu meni otima iz ruku da vidi jel studen ....I ono aaaa,pa hlada flasa ajd podgrij ga ja cu ga cuvat reko necu.Uzemem djete iz ruku i dam mu pred njenim ocima flasu da pijeuser posted image ....Ona nista samo se okrenu i ode.......
Kad veceramo anel nekad prosipa,svoju huju unervozi se bezzz sve nesto hoce sto nesmije kad nekad sidjemo dole jest,ja ga uzem stavim da sjedi igracke sta vec i Tisina maliii nezahebajiiii.A ona na to pa nemoj ga mama jos je on maliuser posted image neka je reko,mora imat nekog reda nece mi se on sprovoditi kako on hoce......
Ja nedam,neka se buni tko hoce.Danas-sutra kad poraste abd.isto cu raditi ....Nedam da se razmazi,najvise me nerviraju raspekmezena djeca al ono do bola,kad se blude i maze,provociraju......vide da mogu grrrrrrr
Oduzi i ja sonjauser posted image user posted image
Ljubi druga

Zadnji članci

article-img